Destinatii Europene

Circuit Spania Portugalia 13 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
19/06/2010 - 01/07/2010
Pret Total:
799 € (61.46€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu

PORTO * COIMBRA * FATIMA LISABONA * CASCAIS * ESTORIL * EVORA-Barcelona * Valencia * Granada * Sevilla * Salamanca * Madrid
Plecari

19 Iunie, 01 August, 16 septembrie 2010
Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti – Barcelona si Madrid – Bucuresti compania TAROM
(mic dejun si dejun cu bauturi incluse in timpul zborului)
- 12 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 4**** si 3*** conform descrierii din program
- 2 cine la hotel pe Costa Maresme
- Transport cu autocar propriu, nou, clasificat 4**** (mai putin ziua 7 conform normelor AETR)
- Vizitele, excursiile si tururile mentionate in program
- Vizita la Muzeul Prado
- Ghizi locali la Sevilla, Porto si Madrid
- Ghid insotitor din partea agentiei
Servicii neincluse

• Taxele de aeroport si combustibil: ~99 Euro/pers (acestea pot suferi modificari pana la data plecarii
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program si ghizii locali pentru vizitarea acestora
• Excursiile si programele optionale
Program

Ziua 1 BUCURESTI – BARCELONA
Intalnire la ora 07h15 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 09h15, sosire la Barcelona la ora 11h30. Tur de oras Barcelona panoramic. Vom incepe cu Muntele Tibidabo de unde se poate admira panorama orasului, Portul turistic Port Vel, celebrul bulevard Rambla. Seara, transfer pe Costa Maresme. Cina si cazare Hotel 3***superior Costa Maresme.

Ziua 2 BARCELONA
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic.Cina si cazare hotel 3***superior Costa Maresme.

Ziua 3 BARCELONA – VALENCIA (350km)
Mic dejun. Excursia continua spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur de oras Valencia. Supranumit si “Orasul luminilor”, a fost fondat in timpul Romanilor, in sec. II inainte de Hristos. Jaime I l-a recucerit si l-a transformat in Capitala Regatului “Valencia”. Timp liber la dispozitie in Valencia. Cazare hotel 3*** situat langa Valencia.

Ziua 4 VALENCIA - GRANADA (495km)
Mic dejun. Excursia continua spre Granada. Sosire spre seara. Optional, Vizita cu ghid local la Alhambra. LA ALHAMBRA (in araba “Castelul Rosu”) a fost construit initial ca o fortareata in sec. IX si transformat intr-un complex de palate in sec. XIII-XIV. A fost declarat monument national in 1870. Se mai viziteaza El Generalife – Gradinile situate in fata Palatului Regal. Tarif: 30 Euro/persoana si include: biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare. Foarte Important! Excursia la Alhambra se rezerva numai din tara, intrucat la fata locului datorita cererii foarte mari nu se mai pot cumpara biletele. Agentia a rezervat in avans biletele de intrare. Cazare Hotel Los Angeles 3***+ www.hotellosangeles.net .

Ziua 5 GRANADA – GIBRALTAR – SEVILLA (456km)
Mic dejun. Excursia continua spre GIBRALTAR – Extremitatea sudica a Europei de unde se poate admira o minunata panorama asupra continentului African. Dupa aceast scurt popas, ne indreptam spre Sevilla. SEVILLA este situata pe raul Guadalquivir – poarta de legatura la Oceanul Atlantic. Tur de oras pietonal cu ghid local. Se viziteaza Catedrala - o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri in stil gotic. Vizavi de cetate este Fortareata “Alcazar” (sec.X). Seara, optional Flamenco Show, o ocazie unica de a admira adevaratul dans flamenco. Tarife informative: 40,35 Euro/pers (Spectacol + 1 bautura); 63,13 Euro/pers (Spectacol + Tapas Dinner). Cazare hotel Sevilla Center 4**** situat la 10min. de mers pe jos de centrul orasului (www.hotelescenter.com)

Ziua 6 LISABONA – ALGARVE – SEVILLA (478km)
Mic dejun. Ne luam la revedere de la Spania si ne indreptam spre Portugalia. Vom merge de-a lungul Golfului Cadiz si vom face un scurt popas in regiunea Algarve la Faro. Spre seara ajungem la Lisabona. Cazare Hotel Metropolitan 4**** Lisabona (www.sanahotels.com)

Ziua 7 LISABONA
Mic dejun. In prima parte a zilei vom descoperi capitala lusitana in cadrul unui Tur pietonal Lisabona, incepand din partea veche a orasului, continuand apoi cu cea moderna, descoperind pas cu pas atractiile Lisabonei. Dupa amiaza, va recomandam o vizita la Oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. Cazare Hotel Metropolitan 4**** Lisabona www.sanahotels.com. (Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup).

Ziua 8 LISABONA – SINTRA – CABO DE ROCA – CASCAIS – ESTORIL (100km)
Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei lusitane cu un Tur panoramic Lisabona. La pranz, excursie optioanala la Sintra-Cabo de Roca, Cascais & Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra se poate vizita Palatul National si vom avea un scurt timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret valabil pentru min. 25 persoane participante: 50€/persoana). Cazare Hotel Metropolitan 4**** Lisabona (www.sanahotels.com)

Ziua 9 FATIMA – COIMBRA – PORTO (333km)
Mic dejun. Excursia continua spre FATIMA – unul dintre cele mai importante lacasuri de cult dedicate Fecioarei Maria. Se viziteaza Capela ridicata pe locul unde si-a facut aparitia Fecioara. In drum spre Porto, vom face un scurt popas la Coimbra un oras care ocupa un loc special in inimile tuturor portughezilor. Aici a fost fondata in 1290, de catre regele Dinis, prima Universitate din Portugalia fiind una dintre cele mai vechi din lume. Sase dintre regii portughezi s-au nascut in Coimbra – capitala Portugaliei intre 1139 si 1256. Sosire spre seara la Porto. Tur de oras Porto cu ghid local, cu vizitarea panoramica a principalelor atractii turistice: Catedrala, Ribeira – partea veche a orasului (obiectiv protejat de UNESCO), Piata Batalha, Gura raului Douro, Turnul Medieval, Podul D. Luis – simbolul orasului construit de celebrul arhitect francez Gustav Eiffel . Cazare hotel Mercure Porto Gaia 4**** . www.accorhotels.com

Ziua 10 PORTO – SALAMANCA – MADRID (552KM)
Mic dejun. Pe drumul de intoarcere catre Spania, vom face un scurt popas la Salamanca – mare centru universitar, oras cunoscut in intreaga lume pentru bogatia sa culturala si artistica. Dupa o vizita de cca 1 ora, excursia continua spre capitala Spaniei - Madrid. Sosire in cursul serii. Cazare hotel Rafael Ventas 4**** www.rafaelhoteles.com .

Ziua 11 MADRID – Capitala Spaniei
Mic dejun la hotel. Tur de oras Madrid cu ghid local. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatului Regal – resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si Regina Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. (vizita exterioara). Vizitam Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau plimbari in capitala Spaniei. Seara, incepand cu ora 18h00 Vizitarea Muzeului National Prado – Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictură şi sculptură, "el Prado" conţine de asemenea o importantă colecţie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afişe, 1.000 de monede şi aproape 2.000 de obiecte decorative şi lucrări de artă. Sculptura este reprezentată prin peste 700 de lucrări şi printr-un număr mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care îi conferă muzeului renumele internaţional. Indiscutabil, în Prado se află cele mai mari colecţii de lucrări ale spaniolilor Diego Velázquez şi Francisco Goya, precum şi ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Dupa ora 18:00 intrarea este gratuita! Cazare hotel Rafael Ventas 4**** www.rafaelhoteles.com

Ziua 12 MADRID – Capitala Spaniei & TOLEDO
Mic dejun la hotel. Dimineata, optional, excursie la Toledo – oras monument national, inclus in Patrimoniul Unesco. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei Vizigotice este un adevarat monument. Atractii: biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza “Funerariile Contelui Orgaz” . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, biserica si manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul “Regilor Catolici”. Tarif: 45 Euro/persoana, minim 25 platitori. (Include: transport autocar, bilete de intrare la Catedrala si Sinagoga, ghid local, insotitor de grup). Intoarcere la Madrid, dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Madrid pentru cumparaturi. Cazare hotel Rafael Ventas 4**** www.rafaelhoteles.com .

Ziua 13 MADRID - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul TAROM cu destinatia

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
19-Iun-10 - 01-Iul-10799

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR