Destinatii Europene

Circuit Singapore Malaezia 11 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
13/10/2011 - 23/10/2011
Pret Total:
890 € (80.91€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
INSULA BATAM (INDONESIA)

PLECARI
13.10.2011

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali ;
bilet avion Bucuresti – Istanbul – Singapore – Istanbul – Bucuresti;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
2 cine si 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;
biletele de intrare la obiectivele turistice.

SERVICII NEINCLUSE
(se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 495 €, pentru:
7 programe turistice in zilele: 3(Putrajaya), 4(tur, cina),6, 8(tur, excursia in insula, show de sunet si lumini) si comision, in total 185 €;
taxe aeroport/securitate, comision, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate,in total = 310 €.

PROGRAM
ZIUA 1 - Joi, ora 17.20-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la `check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 19:20 decolare cu Turkish la Istanbul - sosire la ora 20.45. Ora 23.25 decolare din Istanbul.

ZIUA 2 Sosire in Singapore la ora 15.30. Transfer cu autocarul in Malaysia. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).

ZIUA 3 (mic dejun). Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canal ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale.Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 4 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic.Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in Insula Penang - se viziteaza Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Plaja si baie. Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 6 (mic dejun). Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 7 (mic dejun). In Penang-vizita Parcul pasarilor. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).

ZIUA 8 (mic dejun). Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasului). Excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m + show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.

ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, taxa viza-se obtine la frontiera, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya +shopping. Obs. – deplasarea cu vaporul din Singapore in insula dureaza 45 min. Cazare in Singapore.

ZIUA 10 (mic dejun). Timp liber(eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12)in zona Orchard Road(principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Transfer la aeroport. Ora 23.10 decolare.

ZIUA 11 – Duminica (mic dejun). Sosire in Istanbul la ora 6.15. Decolare din Istanbul spre Bucuresti la ora 8.20, sosire pe Otopeni ora 9.45.

007

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .
Supliment single 245 €.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 50 €.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
13.10.2011
890 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
13-Oct-11 - 23-Oct-11890

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR