Destinatii Europene

Circuit Portugalia si Sejur Madeira 11 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
20/08/2010 - 03/09/2010
Pret Total:
1095 € (99.55€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice
  • scufundari
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Descriere1: 0 nopti/ 11 zile

Itinerariu:Circuit Continental & Sejur in Insula Madeira

Plecari: 20 aug, 3 sep 2010
Supliment single: 210 euro


Servicii incluse• transport avion Bucuresti – Lisabona - Bucuresti si Porto – Funchal ( Madeira ) – Lisabona;
• autocar modern, licentiat pe durata traseului;
• cazare 10 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*: 3 nopti Lisabona, 1 noapte Coimbra, 1 noapte Porto, 5 nopti Madeira ( vezi detalii despre hoteluri );
• vizitele cuprinse in program;
• ghid din partea agentiei pe traseu.

Nota : cazarea din Coimbra se face in hotel de 3*


Servicii neincluse• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice ;
• taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 210 €;
• excursiile optionale:
• alte servicii decat cele mentionate.


ProgramZiua 1. BUCURESTI – LISABONA
Intalnire ora 17.00 cu ghidul in aeroportul Baneasa si imbarcare pentru zborul spre Lisabona, ora 19.00. Sosire in capitala Portugaliei oar 21.45 si transfer la hotel. Cazare Lisabona.

Ziua 2. LISABONA
Dupa mic dejun, incepem vizitarea partii vechi a orasului, cu impresionantele cladiri construite in stilul Art Nouveau, piete pavate cu mozaicuri, stradute medievale impanzite de cafenele si magazine etc. Printre obiective se numara Manastirea renascentista Jeronymus, cartierul Alfama, zona comerciala Bairro Alto, Turnul si Manastirea Belem, Oceanarium ( cel mai mare acvariu din Europa ). Timp liber dupa-amiaza. Cazare Lisabona.

Ziua 3. LISABONA
Mic dejun. Timp liber in Lisabona sau, optional, vom face o frumoasa excursie la Sintra ( orasel de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate ) si la fermecatoarele statiuni de la Oceanul Atlantic, Cascais si Estoril. En route, popas la Cabo de Roca, cel mai vestic punct al Europei. Intoarcere in Lisabona si cazare.

Ziua 4. LISABONA – FATIMA– PORTO ( 250 km )
Mic dejun. Plecam spre Fatima, cu popasuri en route la Manastirile Maria de Alcobaca si Batalha, doua importante edificii monahale din Portugalia. Sosim la Fatima, unul din cele mai importante centre de pelerinaj din lume, vestit datorita sanctuarului din Basilica Maicii Domnului, locul in care se spune ca s-a aratat Feciara Maria. Vizitarea Basilicii si a Catedralei moderne Igreja da Santíssima Trindade, recent construita, intr-un stil futurist, situata in partea opusa a Esplanadei. Cazare in Coimbra.

Ziua 5. COIMBRA - PORTO ( 130 km )
Mic dejun. Turul orasului Coimbra, prima capitala a Portugaliei, unde vom vizita una din cele mai vechi Universitati din Europa, Catedrala ( sec. XII ) si ne vom bucura de atmosfera tipic portugheza din carierul Baixa. Continuam traseul spre Porto, al doilea mare oras al tarii, situat in delta raului Duoro. Vizitam Porto, incluzand Ribeira (centrul orasului), impunatoarea Catedrala (secolul XII ), Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis, emblema orasului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel. Cazare in Porto.

Ziua 6. PORTO– FUNCHAL, MADEIRA ( zbor )
Mic dejun. Transfer matinal la aeroportul din Porto pentru zborul spre Madeira. Sosim pe insula, transfer la hotel si cazare. Timp liber pentru relaxare, plaja si vizite individuale. Cazare Madeira.

Ziua 7. MADEIRA – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber in exotica Madeira pentru activitati optionale. Datorita pozitionarii geografice si a reliefului, Madeira se bucura de un climat subtropical, cu ierni blande, cand temperatura medie nu coboara de regula sub 20°. Puteti participa la un tur optional al insulei, decoperind frumusetile naturale ale acesteia cu peisaje salbatice, coaste abrupte, fauna exotica abundenta, lacuri sclipitoare si munti maiestosi, in care anumite fenomene vulcanice se pot urmari si astazi. Cazare.

Ziua 8. MADEIRA – SUN & FUN
Mic dejun. Puteti astazi sa va bucurati de o croaziera pe Oceanul Atlantic, urmarind de pe puntea iahtului privelistile minunate ale coastei, delfinii jucausi sau aripile lenese ale balenelor care brazdeaza valurile sarate. Cazare Madeira.

Ziua 9. MADEIRA – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber in Madeira pentru plaja si activitati optionale. Cazare.

Ziua 10. MADEIRA – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber in Madeira pentru plaja si activitati optionale. Cazare.

Ziua 11. MADEIRA – LISABONA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in Madeira, transfer la aeroport pentru zborul inapoi pe continent. Zbor in conexiune spre Bucuresti, ora 17.25. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 23.00.

005

Reducere copii max 11 ani: 20% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

■ Sintra, Cascais, Estoril & Cabo da Roca 40 €
■ Tur Madeira cu pranz inclus ( Camara de Lobos, Cabo Girao, Encumeada, Porto Moniz, Paul da Serra ) 57 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Lisabona: Hotel Turim Europa 4* (www.hotelturimeuropa.com )
Coimbra: Hotel Best Western D. Luis 3* sup. ( www.hoteldluis.pt )
Porto: Hotel Axis Porto 4* ( www.axisportohotel.com )
Madeira: Hotel Monumental Lido 4* ( www.monumentallido.com )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Blue Air si Tap Portugal. Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate de catre compania de zbor. Conform noilor reglementari, Blue air percepe o taxa de 7 euro / segment de zbor pentru fiecare bagaj de cala, platibila in aeroport la check in. Greutatea maxima pentru bagajul de cala este de 20 kg. Excedentul de greutate se taxeaza cu 6 euro / kg.
● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
● In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Aug-10 - 03-Sep-101095

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR