Destinatii Europene

Circuit Portugalia-Madeira

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
12/07/2010 - 16/08/2010
Pret Total:
975 € (97.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Circuit Portugalia-Madeira
Plecari: 12 iulie, 16 august 2010
(10 zile / 9 nopti)

Ziua 1: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul BANEASA, ora 19:20 pentru imbarcare cursa Blue Air spre Lisabona (cursa directa). Sosire in Lisabona la ora locala 23:55. Transfer si cazare 4* in Lisabona.

Ziua 2: Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. In a doua parte a zilei va propunem o excursie optionala la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa. Cazare hotel 4* Lisabona.

Ziua 3: Mic dejun. Va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Vom face si o scurta oprire la Sao Simao de Arte unde se produc celebrele azulejos. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama. In a doua parte a zile vom avea timp liber in Lisabona pentru vizite individuale, plimbari, cumparaturi. Cazare hotel 4* Lisabona.

Ziua 4: Mic dejun. Plecam catre Fatima binecunoscut centru crestin unde se spune ca in anul 1917 s-a aratat Fecioara Maria unor copii de ciobani. Se viziteaza Obidos – este un oras medieval ce se intinde in partea de nord a Lisabonei si este fara indoiala una dintre cele mai clasice asezari fortificate din Portugalia. Vizitatorii pot admira plimbandu-se printe metereze: morile de vant , viile si fermele din imprejurimi. Magazinele sunt pline cu diverse obiecte mestesugaresti. Se continua turul cu vizitarea Manastirii Alcobaca, deasemenea obiectiv UNESCO este una din cele mai importante din Europa – fondata in 1153 ca dar al Regelul Afonso Henriques catre Bernard de Clairvaux. Continuam apoi cu Manastirea Batalha declarata patrimoniu UNESCO ce dateaza din secolul al XV-lea. . Seara ajungem in Coimbra. Cazare hotel 4* in Coimbra.

Ziua 5: Mic dejun. Vom face o vizita cu ghid local a primei capitale a Portugaliei si vom admira Universitatea si vechea Catedrala. Plecam apoi catre Porto unde avem programat un tur al oarsului Porto. Incepem cu Avenida da Boavista catre Castelo do Queijo si Foz, urcam apoi pe Avenida dos Aliados indreptandu-ne catre catedrala in stil romanesque/gotic ce dateaza din secolul al XII-lea, apoi catre biserica St Francis si Palatul Stock Exchange. Vom avea putin timp liber in zona Ribeira pentru fotografii iar apoi avem pogramata o croaziera pe raul Douro. In continuare vizitam o crama cu vinuri in Vila Nova de Gaia unde avem inclusa si o degustare de vinuri.

Ziua 6: Mic dejun. Transfer de la hotel la aeroportul din Porto. Zbor Porto – Funchal Madeira. Transfer de la aeroportul din Madeira la hotel de 4*. Cazare hotel 4* in Funchal.

Ziua 7: Mic dejun. Astazi va propunem o excursie in zona de vest a insulei. Vizitam satul de pescari Camara de Lobos, promontoriul Cabo Girao, zona Encumeada de unde se poate vedea o frumoasa priveliste a coastei. Continuam cu S.Vincente, Porto Moniz unde vom servi si masa de pranz iar pe drumul de intoarcere vom vedea Paul da Serra iar apoi coboram catre Funchal. Cazare hotel 4* in Funchal.

Ziua 8: Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o excursie optionala de jumatate de zi ce include turul orasului cu vizita la o fabrica de broderie, vizita la Gradina Botanica si incheiem cu o degustare de vinuri. In a doua parte timp liber pentru plaja. Seara va invitam la o cina traditionala unde vom servi Espetada si vom admira dansuri traditionale. Cazare hotel 4* in Funchal.

Ziua 9: Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o vizita in zona Eira do Serrado care ne oferta un punct panoramic deosebit. Apoi drumul ne va duce catre Monte unde putem admira gradinile si apoi sa urcam treptele catre biserica Maicii Domnului. Dupa amiaza timp liber pentru plaja. Cazare hotel 4* in Funchal.

Ziua 10: Mic dejun. Timp liber. In jurul pranzului vom elibera camerele iar dupa amiaza vom avea transferul de la hotel la aeroport. Zbor Funchal Madeira – Lisabona compania Tap Portugal. Ne vom imbarca apoi pe cursa Lisabona – Bucuresti compania Blue Air. Vom ajunge in Bucuresti a doua zi la ora locala 07:00.

Pret/persoana: 975 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 255 euro
Reducere a treia persoana in camera: 35 euro
*Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane


SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul cursa Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, compania Blue Air si Porto – Funchal/Funchal – Lisabona cu compania Tap Portugal
• 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* conform program: 3 nopti in Lisabona, 1 noapte in Coimbra, 1 noapte in Porto, 4 nopti in Madeira
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• transport pe teritoriul Portugaliei cu autocar aer conditionat
• ghizi locali pentru tururi de oras in Lisabona, Fatima-Obidos-Alcobaca-Batalha, Coimbra, Porto.
• croaziera pe raul Douro si vizita cu degustare de vinuri in Porto
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• taxele de aeroport 175 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice
• asigurarea medicala, aprox. 23 LEI/ persoana/ saptamana (pentru varste cuprinse intre 18 si 60 ani)
• asigurarea storno (2% din pretul total); polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.


GRUP MINIM : 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20 - 24 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 4 saptamani inainte de inceperea excursiei.

ACTE NECESARE: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila

CONDITII DE INSCRIERE: conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
• intre 26 si 30 zile inaintea plecarii: 30 % din valoarea pachetului
• intre 20 si 25 zile inaintea plecarii: 60% din valoarea pachetului
• intre 11 si 19 zile inainte plecarii : 80% din valoarea pachetului
• mai putin de 10 zile: 100%.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti Baneasa 21:25 – Lisabona 23:55
Lisabona 00:45 – Bucuresti Baneasa 07:00

Porto 14:15 – Funchal 16:15
Funchal 18:30 – Lisabona 20:05

EXCURSII OPTIONALE
Excursie optionala de jumatate de zi la Arrabida/Sesimbra/Setubal: tarif informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 45 EURO/persoana. Tariful include autocar, ghid local pe toata durata excursiei, insotitor roman de grup.
Excursie optionala de jumatate de zi la Sintra: pret informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 55 EURO/ pers. Tariful include autocar, ghid local pe toata durata excursiei, bilet de intrare la Village Palace din Sintra, insotitor roman de grup.
Excursie optionala de o zi in vestul insulei Madeira: tarif informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 65 EURO/persoana. Tariful include autocar, ghid local pe toata durata excursiei, insotitor roman de grup, masa de pranz.
Excursie optionala de jumatate de zi turul orasului Funchal si Gradina Botanica: tarif informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 35 EURO/persoana. Tariful include autocar, ghid local pe toata durata excursiei, insotitor roman de grup, bilet de intrare la Gradina Botanica si degustare de vinuri.
Excursie optionala de jumatate de zi Eira do Serrado si monte: tarif informativ valabil pentru min. 26 persoane participante: 35 EURO/persoana. Tariful include autocar, ghid local pe toata durata excursiei, insotitor roman de grup.


Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-vara.com
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype: Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
12-Iul-10 - 16-Aug-10975

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL