Destinatii Europene

Circuit Portugalia, 10 nopti, transport avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
22/06/2013 - 13/09/2013
Pret Total:
699 € (63.55€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

PORTUGALIA 2013
CIRCUIT avion-autocar 11 zile/10 nopti
Plecari: 22.06-02.07, 20.07-30.07, 17.08-27.08, 03.09-13.09.2013


ZIUA 1: Bucuresti - Lisabona
Intalnire cu reprezentantul AGENTIEI pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul catre Lisabona. Sosire si transfer pentru cazare. Cazare Lisabona. In functie de ora de cazare vizita optionala la Oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa si Shopping in mall- ul Vasco Da Gamma. Cazare Lisabona.

ZIUA 2: Lisabona
Mic dejun. Activitati optionale: Tur panoramic Lisabona ce include urmatoarele obiective turistice: Cartierul Baixa; centrul istoric: Praca do Comercio, Arco Rua Augusta, Casa dos Bicos, Primaria, Piata Don Pedro, Teatrul National, Piata Smochinilor, Gara Rossio, Biserica San Antonio de Se (ridicata pe locul unde se presupune ca s-a nascut Sf. Anton), Castelul Sao Jorge (fosta resedinta regala in sec.13-14), Turnul Belem, Manastirea Jeronimos, Monumentul navigatorilor portughezi cunoscut si cu numele de Monumentul Descoperirilor. Timp liber pentru vizita pietonala pe Rua Augusta si cumparaturi, plimbare cu tramvaiul 28 prin cartierul Baixa.Cazare Lisabona.

ZIUA 3: Lisabona - Sintra - Cascais - Estoril
Mic dejun. Activitati optionale: Excursie Sintra, fosta resedinta de vara a Regilor Portugaliei. Obiective turistice: Palatul National (cel mai vechi palat regal al Portugaliei, de aprox. 8 secole), Palatul da Pena (o adevarata capodopera arhitecturala cu un amestec de minarete arabe, turnuri gotice, cupole renascentiste si ferestre manueline care paradoxal a fost creatia printului Ferdinand de saxa Coburg). Vizita Cascais si Estoril (unde se afla renumitul Csino). Timp liber la dispozitie in Lisabona pentru plimbare. Sugestie: vizitarea Muzeului Calestilor sau Muzeului Gulbenkian, faimoasa colectie de arta.Cine doreste poate sa mearga la cumparaturi la Mall-ul Vasco Da Gama. Cazare Lisabona.

ZIUA 4: Lisabona - Fatima - Porto
Mic dejun. Continuam cu Fatima, sanctuarul crestin, loc de pelerinaj, renumit pentru aparitiile miraculoase ale Fecioarei Maria. Vizitarea a doua atractii turistice: Basilica si Catedrala moderna Igreja da Santíssima Trindade, recent construita, intr-un stil futurist, situata in partea opusa a Esplanadei. Activitati optionale: Excursie Mafra. Continuam traseul spre Porto, al doilea mare oras al tarii, situat in delta raului Duoro. Cazare Porto.

ZIUA 5: Porto - Aveiro - Coimbra
Mic dejun. Optional tur panoramic Porto. Cunoscut si ca Oporto, este al doilea oras ca marime din Portugalia, situat in nordul peninsulei Iberice, in estuarul raului Douro ce cuprinde cele mai importante obiective turistice: Ribeira,

Catedrala (secolul XII), Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis, emblema orasului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel. Scurta oprire Aveiro.Vinul de Porto este cunoscut in toata lumea ca una din cele mai bune marci de vinuri, valea Douro apreciata ca tara vinului, este valea binecuvantata a podgoriilor din care se face “comoara” de Porto.Optional Seara Fado. Transfer si cazare Coimbra.

ZIUA 6: Coimbra - Algarve - Albufeira
Mic dejun. Activitati optionale: Tur pietonal Coimbra, prima capitala a Portugaliei. Vom putea vedea una dintre cele mai vechi Universitati din Europa, Manastirea Igreja da Santa Cruz, Catedrala veche, Cartierul Baixa, Centrul istoric (Rua Quebra Costas). Timp liber in Coimbra. Continuam traseul spre sud. Sosim in cursul serii pe Riviera Algarve, renumita zona turistica de coasta, cu numeroase statiuni moderne, cu peisaje incantatoare si peste 150 km de plaje cu nisip fin auriu. Cazare Albufeira. Vizita de noapte in Albufeira.

ZIUA 7: Algarve - Albufeira
Mic dejun. Sugestii: Tur de Algarve shopping la Mall, Vizita in Faro si Portimao. Optional excursie Gibraltar – micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic, cuprinde 143 de pesteri, peste 48 km de drumuri si kilometri intregi de tuneluri. Obiective turistice: Upper Rock, Pestera St. Michael (o grota de o frumusete unica, unde regulat au loc si diverse concerte). Timp liber pentru cumparaturi la preturi tax-free. Cazare Albufeira.

ZIUA 8 -10: Algarve - Albufeira
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, baie in Oceanul Atlantic si plimbari prin statiunea cu strazi inguste si case albe cu flori colorate. Albufeira, care in anii 60 era doar un mic sat pescaresc, este astazi cel mai popular oras turistic din regiunea Algarve. In apropiere se gasesc golfuri minunate, plaje potrivite pentru windsurfing. Privit dinspre mare, orasul are forma unui amfiteatru. Orasul este renumit si pentru viata intensa de noapte. In fiecare seara in centrul orasului au loc spectacole in aer liber, programe artistice cu dans si muzica live, pana tarziu in noapte. Sugestii: turul orasului Albufeira, vizita in Faro, capitala regiunii Algarve, vizita in Portimao. Cazare Albufeira.

ZIUA 11: Algarve - Albufeira - Lisabona
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Lisabona pentru zborul de retur catre Bucuresti.

Pretul include:
- 10 nopti de cazare la hoteluri de 2*/3*/4* conform program;
- Tururi si vizite conform cu itinerariul excursiei
- Asistenta turística in limba romana
- Vizitele cuprinse in program

Pretul nu include:
- Taxe de aeroport 195 Euro/pers
- Asigurarea medicala si storno
- Intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
- Serviciile de ghid local

Supliment cam. Single: 240 euro/pers/sejur
A treia persoana in Dubla: reducere 10 euro
Primul Copil
2- 12 ani in camera cu parintii fara extra bed: 599 euro
Supliment Hoteluri 4*/ 10 nopti: 260 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Iun-13 - 02-Iul-13699
20-Iul-13 - 30-Iul-13699
17-Aug-13 - 27-Aug-13699
03-Sep-13 - 13-Sep-13699

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Turistii care au achizitionat un pachet turistic ce include transportul cu avionul, sunt rugati sa se prezinte cu 2h inainte de ora stabilita. GRUPUL NU VA ASTEPTA TURISTUL / TURISTII CARE INTARZIE LA IMBARCARE!
  • DE RETINUT!!!
  • Intrarile la cazare se fac dupa orele 12:00.
  • Iesirile de la cazare se fac la orele 09:00

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " BLUE HERON TRAVEL"

Total Oferte de Turism (46)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: BLUE HERON TRAVEL