Destinatii Europene

Circuit Polonia-Germania-Cehia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
31/01/2014 - 03/09/2014
Pret Total:
355 € (35.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- CRACOVIA (390 km)
Mic dejun. Tranzitând Slovacia, se pleacă spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedinţă a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situată deasupra Vistulei, se vizitează cel mai important complex arhitectonic, aparţinând fostei resedinţe regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificată Wawelska. Cazare la Cracovia.
Ziua 3. AUSCHWITZ- CZESTOCHOWA- VARSOVIA (365 km)
Mic dejun. Dimineaţa vizităm Muzeul Lagărului de concentrare de la Auschwitz. Plecarea spre Czestochowa la Mănăstirea Jasna-Gora, cunoscută în întreaga lume pentru icoana „Madona Neagra", care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Traseul continuă spre Varsovia, care este notabilă printre capitalele Europei nu numai prin mărimea, vechimea si frumuseţea sa, cât pentru indestructibilitatea sa, o adevărată Pasare Phoenix care a renăscut de nenumărate ori din cenusa războiului. Se vizitează Orasul Vechi - Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan si Palatul Regal. Cazare la Varsovia.
Ziua 4. VARȘOVIA- POZNAN- BERLIN (590 km)
Mic dejun. Vizita la Muzeul Chopin. Plecare spre Germania. Pe traseu, scurtă oprire în Poznan, unul din cele mai vechi si mai pitoresti orase ale Poloniei. Sosire în cursul serii în Berlin pentru cazare la Berlin.
Ziua 5. BERLIN- POTSDAM (80 km)
Mic dejun. Tur de oras cu autocarul în Berlin, apoi continuăm turul pietonal admirând de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Timp liber în Berlin sau excursie opţională (15 euro) la Potsdam,la Pal. Sanssouci si splendidele sale grădini (fost Palat de Vară al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Întoarcere pt. cazare la Berlin.
Ziua 6. BERLIN
Mic dejun. Dimineaţă timp liber în Berlin. Sugerăm vizita Muzeului Pergamon, conţinând renumitele colecţii din Orientul Apropiat, antichităţi clasice si Arta Islamica, sau vizita la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. Cazare la Berlin.
Ziua 7. BERLIN- DRESDA- KARLOVY VARY- PRAGA (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Dresda, unde vom admira: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat în stil baroc. Programul continuă cu Karlovy Vary- binecunoscuta staţiune balneoclimaterică cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocraţia secolelor trecute. Seara opţional, croazieră fără cină pe Vltava 12 € (11 € supliment pt. cină). Cazare la Praga.
Ziua 8. PRAGA- KARLSTEIN
Mic dejun. Tur de oras: Podul Carol, Catedrala Sfântul Vit, Primăria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. După amiază program liber, sau excursie opţională (15 euro) la renumitul castel Karlstein, evocând perioada de glorie a Boemiei. Cazare la Praga.
Ziua 9. PRAGA- BRNO- Pestera PUNKVA - BRATISLAVA- BUDAPESTA (525 km)
Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite în Brno si Bratislava. Din Brno puteţi opta (15 euro) pentru excursie la Pestera Punkva, cea mai vizitată pesteră a Moraviei, datorită plimbării romantice cu barca pe râul subteran Punkva. Seara, sosire la Budapesta. Opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre (14€ fără cină /29 € cu cină), având inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare în Budapesta.
Ziua 10. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
După micul dejun, plecare spre Bucuresti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic si formalităţile vamale.

Plecare:
07.06 , 25.06 - 365 €
11.07, 30.07 15.08 - 375 €
03.09 - 355 €

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA