Destinatii Europene

Circuit "Leaganul Religiilor", Craciun in Israel

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
22/12/2011 - 29/12/2011
Pret Total:
599 € (74.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

CRACIUN in ISRAEL
Circuit „Leaganul Religiilor”
22.12 – 29.12.2011

Circuit 7 nopti: 599 euro/pers. loc in camera dubla
819 euro/camera single
Reducere a 3-a persoana in camera (adult sau copil): - 50 euro

Pretul Include:
 avion Bucuresti – Tel Aviv - Bucuresti
 7 nopti cazare cu mic dejun si cina in hoteluri de 3* / 4*
 transport cu autocar clasificat cf. normelor locale, cu aer conditionat
 vizitele si intrarile la obiectivele mentionat ein program
 ghid local si insotitor de grup român

Pretul nu include:
 taxe de aeroport (145 euro/pers – obligatorie, se achita la agentie)
 bacsisuri (30 euro/persoana – obligatorii, se achita la agentie)
 asigurarea storno (1,5% din pretul total – optionala dar recomandata)
 asigurarea medicala (aprox. 27 ron - obligatorie)
 bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
 excursiile optionale

Program:
Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv - Jerusalem
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul din Bucurestii, la plecari internationale langa statuie. Decolare din Bucuresti; sosire in aeroportul din Tel Aviv. Transfer la hotel in Jerusalem / Bethlehem. Cina si cazare.

Ziua 2. Jerusalem – Marea Moarta - Qumran – Ierihon - Jerusalem
Mic dejun. Plecare spre Marea Moarta, travesand desertul Iudaic. Sosire la Marea Moarta – timp liber pentru relaxare (posibilitate de cumparaturi la magazinul de cosmetice cu produse pe baza de minerale din Marea Moarta), dupa care trecem pe langa Qumran, locul istoric unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Incheiem ziua cu o vizita la Ierihon, cel mai vechi oras din lume (10 mii de ani). Aici se afla Manastirea Tentatiei Domnului, unde Domnul Isus s-a luptat cu tentatiile Satanei (optional: transfer cu telecabina si vizitarea manastirii: aprox. 15 usd/persoana – se achita la fata locului). Seara ne intoarcem la hotel in Jerusalem / Bethlehem pentru cina si cazare.

Ziua 3. Jerusalem – Bethlehem - Jerusalem
Dupa micul dejun, incepem ziua cu o privire panoramica asupra Ierusalimului de pe Muntele Maslinilor (locul Inaltarii Mantuitorului). Vom vizita apoi Capela Inaltarii, Biserica Sfanta Eleona si ne vom plimba pe calea Duminicii Palmierilor pana la Biserica Dominus Flevit (locul de unde Domnul Isus privind Cetatea Jerusalemului a prezis “pustiirea” ei). Continuam vizita cu Biserica Natiunilor (care adoposteste piatra pe care s-a rugat Isus inaintea patimilor) si Gradina Ghetsimani (unde se pot vedea maslini care au fost martorii trecerii Domnului pe acolo) si Grota Ghetsimani. Urmeaza o plimbare pe Cardo Jerusalemului in directia Muntelui Sion pentru a vizita Mormantul Regelui David si Foisorul unde a avut loc "Cina cea de Taina". Apoi vom calatori cu autocarul pana in orasul Betlehem - locul unde Domnul Isus s-a nascut. Aici vom vizita Biserica Nasterii Domnului (ridicata pestre grota si ieslea unde s-a nascut Isus), Piata Ieslei (Mager) si campul pastorilor evrei unde acestia au fost anuntati de nasterea lui Isus. Cina si cazare in Jerusalem / Bethlehem.
Ziua 4. Jerusalem
Dupa micul dejun, incepem excursia noastra de la Poarta Leilor a Orasului Vechi prin a vizita Zidul Plangerii de unde vom urca pe Muntele Moriah – locul unde se afla “Dome of the Rock”. Vom continua traseul pe Via Dolorosa (drumul crucii) pana la Biserica Sfantului Mormant (Golgota, Piatra Ungerii, Biserica Invierii, locul unde a fost descoperita Sfanta Cruce, Capela Sfantului Mormant, Icoana Facatoare de Minuni). Cina si cazare in Jerusalem / Bethlehem.

Ziua 5. Jerusalem - Raul Iordan – Marea Galilee - Tabgha - Capernaum
Mic dejun. Calatorie de a lungul vaii Iordanului spre Marea Galileii vizitand locul unde Domnul Isus a fost botezat de catre Ioan Botezatorul in raul Iordan (Yardenit). Pe malul Marii Galileii vedem Muntele Fericirii cu panorama spre Capernaum si Tabgha. Vizitam Biserica Multiplicarii unde Domnul Isus a savarsit minunea inmultirii painilor si casa Sfantului Petru (Capernaum). Urmeaza o plimbare cu vaporasul pe Marea Galileii. Cina si cazare in Galileea (Nazareth / Tiberias).

Ziua 6. Cana Galileii – Nazareth - Muntele Tabor
Mic dejun. Dimineata vizitam Cana Galileii cu biserica unde Domnul Isus a savarsit primul sau miracol transformand apa in vin. De la Cana ne indreptam spre Nazareth unde Domnul Isus a copilarit si a trait cu Iosef si Maria. Vom vizita apoi Biserica Sfantei Fecioare Maria si Catedrala Bunei Vestiri. Dupa amiaza (optional) ne indreptam spre Muntele Tabor, locul transfigurarii Domnului. Intoarcere pentru cina si cazare in Galileea (Nazareth / Tiberias).
\Ziua 7. Muntele Carmel – Haifa – Caesarea – Jaffa
Dupa micul dejun ne intreptam spre Muntele Carmel, locul unde a avut loc lupta dintre preotii lui Baal si profetul Ilie. Plecare apoi spre Haifa pentu a vedea minunatele gradini Baha’s. Continuam drumul spre Caesarea, orasul port antic construit de regele Irod, unde vom vedea apeductul roman (optional se viziteaza orasul roman cu teatrul si hipodromul ramase din sec II si orasul cruciat: aprox. 5 euro/persoana – se achita la fata locului). Scurta vizita in Jaffa. Cina si cazare in Jerusalem / Bethlehem.

Ziua 8 Ein Karem – Tel Aviv
Mic dejun. Incepem ziua cu orasul nou unde viztam Menorah si vedem Parlamentul Israelian. Plecam apoi spre Ein Karem – locul unde s-a nascut Ioan Botezatorul. Aici vizitam biserica Sf. Ioan Botezatorul. Transfer la aeroportul din Tel Aviv si decolare.

In seara de CRACIUN se va pleca la Bethlehem pentru slujba care va avea loc in Biserica Nasterii Domnului.

GRUP MINIM: 35 PERSOANE platitoare.
*Pentru grup 30 - 34 persoane tariful se majoreaza cu 20 Euro/pers.
*Pentru grup 25 - 29 persoane tariful se majoreaza cu 50 Euro/pers.


Observaţii:
• Documentele necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii şi asigurare medicală.
• Programul pe zile (ordinea vizitelor sau ordinea/locul cazarilor) poate fi modificat, cu pastrarea vizitelor mentionate in program.
• Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să parăsească teritoriul propriu. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricaui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.
• Copiii sub 18 ani care călătoresc doar cu unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al părintelui care nu însoţeşte minorul, obţinut la notariat. Copiii sub 18 ani care călătoresc neînsoţiţi de nici unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinţi, obţinut la notariat, iar adultul însoţitor trebuie să prezinte cazierul judiciar. Detalii la politia de frintiera
• Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
• Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
• Contravaloarea taxelor poate suferi modificari pana la data plecarii


Rezervare la 021.315.3084, 021.210.0772, 0741.155.533, office@balneoturism.ro
Alte oferte pe www.balneoturism.ro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Dec-11 - 29-Dec-11599

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BalneoTurism