Destinatii Europene

CIRCUIT JAPONIA-SAKURA,GRADINA CU CIRESI INFLORITI

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
01/11/2011 - 20/11/2012
Pret Total:
1583 € (226.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SAKURA, GRADINA CU CIRESI INFLORITI

Circuitul se organizeaza cu plecari de la Tokyo si Osaka, are acelasi traseu si se viziteaza aceleasi monumente si obiective turistice.

ZIUA 1
Zbor Bucuresti – Osaka

ZIUA 2 OSAKA
Sosire pe aeroportul., preluare de la aeroportul Kansai, transfer, cazare la hotel Nikko Kansai 4*, langa aeroport. Puteti opta pentru hotelul Sheraton Miyako Osaka sau alt hotel similar.

ZIUA 3 KYOTO
Mic dejun la hotel. Transport la Kyoto. Turul porasului incepe cu vizitarea Pavilionului de Aur urmat de Templul Kiyomizu, considerat unul din cele mai appreciate si iubite temple. Kiyomizu a fost construit in anul 780 iar din anul 1994 se afla pe lista Patrinmoniului Universal UNESCO. Templul este cunoscut pentru terasa siustinuta de sute de stalpi. Urmatorul templu este Ryoanji, vestit pentru gradina Zen si meditatia posibila ca spirit a filozofiei Budiste. Dupa cina, veti vizita Cartierul Gheiselor Gion.
Cazare la hotel Kyoto New Miyako sau alt hotel similar. Hotelul este situat central, aproape de restaurante si magazine.
Mese incluse: mic dejun si pranz.

ZIUA 4 NARA
Ve vizita impresionanta statuie a lui Budha, inalta de 15, ce a fost construita acum1000 de ani in Parcul Todaiji. (Odata pe an, vara, este o ceremonie impresionanta de stergere a prafului de pe statuie). Veti intalni cele mai prietenoase caprioare in parcul ce le poarta numele. Apoi veti vizita un muzeu inedit, Muzeul Ninja Iga. (Ninja au fost, la inceput, in era feudala, spionii puterii care adunau informatii despre dusmani.) Scoala Iga a practicarii ninjutsu, a pastrarii cu orice pret a secretului, a fost folosita in Japonia ca model principal.
Muzeul expune pereti transformatibil, usi si trape secete, indicii aparanete, etc. Un spectacol demonstrativ va captiva atentia tuturor vizitattorilor . va fi un spectacol memorabil “pe viu”
Dupa amiaza, veiti lua trenul rapid “Bullet train” Sosire la Atami, cazare la hotel Atami New Akao Resort sau alt hotel similar.
Mese incluse: mic dejun, pranz si cina

ZIUA 5 HAKONE
Veti incepe ziua cu vizitarea statiunii Hakone de unde veti urca la Owakudani, chiar langa craterul creat de ultima eruptie, acum 3000 de ani. Zona este plina de izvoare si rauri calde, sulfuroase .De la Hokone veti pleca spre simbolul sacru al Japoniei, Muntele Fuji.
Shinjuku este una din cele 23 de sectoare al capitalei si una din cele mai populare zone de cladiri inalte din Tokyo.
Shinjuku este si o uriasa statie de tren prin care trec zilnic peste 2 000 000 de calatori. Odaiba este “noul Tokyo” un cartier popular pentru cladirile inalte, Parcul Odaiba si podul “Curcubeu” Cazare la hotel Narita Excel sau similar. Optional, contra cost 80 euro/pers, puteti schimba cazarea la hotel Tokyo Prince.
Mese incluse: mic dejun si pranz

ZIUA 6 TOKYO
Prima oprire va fi la cea mai mare Piata de Peste din lume, “Tsukiji Fish Outer Market”. Spectacolul este unic.
Urmatoarea oprire si vizita va fi la Muzeul Edo Tokyo Museum”
Akihahara este un fel de mecca a culturii pop, unde veti gasi cele mai trasnite aparate electrice si electronice, cunoscute si ca “Akiba” , devenite o subcultura japoneza. Dupa masa de pranz in Asakusa, veti face o croaziera pe raul Sumida. Turul orasul Tokyo continua la Imperial Palace Plaza, fostul Castel Edo, acum resedinta familiei regale japoneze.
Seara, veti lua cina in cartierul Ginza (Piata Argintului), imparatia restaurantelor, cafenelelor, ceainariilor, cabaretelor si a magazinelor. si veti avea timp pentru cumparaturi. Cazare la hotel Narita Excel sau similar.
Optional, contra cost 80 euro/pers, puteti schimba cazarea la hotel Tokyo Prince.
Mese incluse: mic dejun si cina

ZIUA 7 TOKYO plecare spr ecasa
Dupa micul dejun, programul de vizitare se incheie. Puteti opta pentru zborul spre casa sau exrinderea calatoriei cu 1, 2 sau mai multe zile la Tokyo
Mese incluse: mic dejun

Servicii incluse
Cazare 5 nopti
10 mese conform mentiunii din program
Transport pe durata circuitului
Intrarile si activitatile conform program
Transfer aeroport – hotel – aeroport
Ghid in limba engleza

Vizite
Osaka: Pavilionul de Aur, Templul Kiyomizu, Templul Kodaiji, Cartierul Gion Geisha
Nara: Statuia lui Budha, Parcul Caprioarelor, Muzeul Ninja Iga
Hakone: Muntele Fuji, Varful Owakudani, Lacul Ashi
Tokyo: Piata Tsukiji, Muzeul Edo Tokyo, Akihabara, croaziera pe raul Sumida, castelul Imperial Edo, resedinta Familiei Regale Japoneze, Cartierul Ginza

Servicii oferite pentru prelungire a vacantei
Cazare inainte sau dupa inceperea circuitului
Supliment de schimbare hotel/pers/noapte = 60 euro
Excursii si vizite in Tokyo sau Osaka
Transport intern cu trenul rapid sau cu avionul

Nikko Kansai 4* Osaka
Localizare: spectaculoasa, pe o insula mica pe care se afla si aeroportul din Osaka, este construit langa aeroport si langa Mallul Aeroplaza, la 5 minute de statia Nankai
Faciltati hotel: 576 camere si 14 suite distribuite pe 11 etaje, 5 restaurante, facilitate de business, acces internet gratuity in spatiile publice, sali pentru organizare evenimente.
Facilitati camere: luminoase si spatioase, cu vedere spre ocean, AC, acces electronic, TVsatellite, safe, baie cu dus, safe, frigider.

Sheraton Miyako 4* Osaka
Localizare: intr-o zona linistita, aproape de magazine; la 30 minute fata de aeroport
Faciltati hotel: 9 restaurante din care 2 cu meniuri europene si internationale, un salon la ultimul etaj, piscina interioara incalzita, sala de fitness, masaj, servicii cosmetice femei si barbati, florarie, camera de bagaje, concierge, transfer contra cost la aeroport, centru de buisness.
Facilitati camere: 575 camere, 26 Sali de banchete; mini bar, filtru ceai/cafea, frigider, safe, radio, AC, internet, telefon, TV cu programe internationale inclusive CNN si BBC, VCR, presa pentru pantaloni, baie cu uscator de par.

New Miyako 4* Kyoto
Localizare: in fata statii Shinkansen Line JR, 45 minute de aeroport
Facilitati hotel: 986 camere si suite (unele camere sunt amenajate in stil japonez), 6 restaurante, 2 baruri, mici magazine, coafor, cosmetica, centru de business,
Facilitati caemre: TV, frigider, AC,baie cu uscator de par,

New Akao Resort 4* Atami
Localizare: in inima statiunii Atami, vestita pentru izvoarele calde, langa Muntele Fuji, la 8 minute cu taxiul de statia JR Atami, la 50 minute fata de Tokyo.
Facilitati hotel: 250 camere din care 176 camere mobilate in stil japonez, 4 restaurante, un bar, piscine interioara, piscina exterioara deschisa pana in 25 sept, shuttle service, o frumoasa gradina japonez cu trandafiri, 6 bai comune. Camerele “europene” 102 camere, sunt grupate in “Royal Wing”
Facilitati camere: toate au vedere la oceanul Pacific, camere traditionale au “mobilier” japonez

Narita Excel 3* Tokyo
Localizare: la 10 minute de aeroportul Narita, 15 minute fata de Castelul Shinshoji.
Facilitati hotel: restaurant, bar, piscina, sauna, sala de fitness, internet, piscina exterioara, sali de conferinte, magazine suveniruri, 3 restaurante si un bar, shutle gratuit la aeroport, zona pentru fumatori, camera bagaje, magazine, salon de frumusete, spalatorie/curatatorie, lift, seif, room service, rent a car.
Facilitati camere: 706 camere pe 12 etaje din care 16 camere pentru femei si 5 camere conectate; AC, telefon, frigider, baie cu uscator de par, facilitati preparare ceai/cafea, internet gratuit.

Tokyo Prince 3* Tokyo
Localizare: in centrul orasului, inconjurat de verdeata, la 3 minute de Turnul Tokyo, SPA, aracada de magazine, restaurante si baruri,
Facilitati hotel: 462 camere; piscina (acces contra cost), salon de coafura, servicii pentru nunta, capela de casatorii, magazin,
Facilitate camere: AC, dotari cosmetice la baie (gel dus, sapun, periuta de dinti, vata)

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Nov-11 - 20-Nov-121583

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Plecari in circuit
  • OSAKA - TOKYO
  • Martie: 12.03, 19.03, 28.03
  • Aprilie: 02.04, 09.04, 12.04, 23.04
  • TOKYO – OSAKA
  • Martie: 19.03, 26.03
  • Aprilie: 03.04, 16.04

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Ultramarine Travel International"

Total Oferte de Turism (39)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Ultramarine Travel International