Destinatii Europene

Circuit Israel Iordania Sinai 10 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
14/09/2012 - 12/11/2012
Pret Total:
889 € (88.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 12.Nov.2012, 22.Oct.2012, 14.Sep.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 889 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: AMMAN – PETRA - SINAI

Ziua 1 Bucuresti – Tel Aviv - Haifa – Gradinile suspendate Bahai - Tiberias
Prezentare la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO155 cu destinatia Tel Aviv. Decolare la ora 06:00 si aterizare la Tel Aviv la ora 08:35. Urcam costa Marii Mediterane pana la Haifa, vizitam frumoasele gradini suspendate Bahai, cat si biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie. Turul orasului Haifa. Cina si cazare la hotel 4**** in Tiberias.

Ziua 2 Cana din Galilea – Nazareth – Muntele Tabor
Dupa micul dejun mergem la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus. Nazareth, unde Iisus a petrecut copilaria si adolescenta. Vizita la biserica Buna Vestire si la atelierul de tamplarie al Sfantului Josif. Se viziteaza Satul Nazareth - Pe urmele lui Iisus la propriu! o ferma autentica cu oameni si case ca in primul secol care te introduc in atmosfera de atunci, un loc reprezentativ asemenea perioadei copilariei lui Iisus. Mergem la Nazareth si vizitam Spranceana Muntelui unde conform traditiei a fost dus Iisus dupa ce a vorbit in sinagoga din Nazaret, ca sa fie aruncat de pe munte. Vedere panoramica a Nazaretului si a vaii Armaghedon, locul unde va fi batalia finala conform cartii Apocalipsa. Vizita la Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Cina si cazare la hotel 4**** in Tiberias.

Ziua 3 Marea Galileei – Capernaum – Muntele Fericirilor – Tabgha – Raul Iordan
Mic dejun. Dimineata pe malul Marii Galileei. Turul incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Calatorie cu barca pe Marea Galileei asa cum era pe vremea lui Iisus. Dupa pranz, vizita la Raul Iordan si la locul de botez- kibutz Yardenit. Cina si cazare la hotel 4**** in Tiberias.

Ziua 4 Valea Ioradnului - Iordania: Gerash – Muntele Nebo – Amman
Mic dejun. Plecare din Tiberias. Prin Valea Iordanului la Podul Sheikului Hussein si intram in Regatul Iordaniei. Dupa ce trecem frontiera, mergem la Gerash. Urcam pe Muntele Nebo, de unde Moise a vazut Tara Promisa. Din acest loc avem o superba vedere panoramica a Vaii Raului Iordan, Ierihon, Marea Moarta, Muntii Iudeii. Apoi vom vizita ruinele bisericii byzantine cu o pardoseala superba de mosaic. Continuam la Amman, capitala Iordaniei. Vizitam locurile cele mai importante ale orasului. Cina si cazare hotel 4**** in Amman.

Ziua 5 Amman - Petra
Dupa micul dejun si cafeaua de dimineata plecam de la hotel pe drumul Desertului pana la Wadi Musa, in jurul satului calarind si prin “Siq” la Petra, vechea capitala a Nabatenilor, datand din secolul al treilea IC. Vizitarea monumentelor cioplite in roci rosii, precum comoara”El Khazne” ( mormantul unui rege Nabatean), obeliscuri si altarul (Al Madhbah). Cina si cazare hotel 4**** in Petra.

Ziua 6 Petra – Eilat – Taba - Sinai
Mic dejun. Traversam frontiera si mergem la Eilat in Isarel, o adevarata „perla” a Marii Rosii , scurt tur panoramic al orasului iar apoi trcecem frontiera in Egipt la Taba. Traversam desertul pana la Manastirea Sf. Ecaterina. Cina si cazare la hotel 4**** in Sinai.

Ziua 7 Muntele Sinai – Taba – Marea Moarta – Qumran – Ierihon - Bethlehem
Mic dejun. Urcam muntele Sinai inainte de rasaritul soarelui. Pe acest munte Domnul a vorbit cu Moise si i-a dat Tablele Legii. Apoi strabatem desertul pana la Taba, punctul de frontiera. Urcam pe valea Iordanului pana la Marea Moarta, cu posibilitatea unei bai in apa sarata. Vizitam Qumran locul unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta si Ierihon, cel mai vechi oras al lumii. Cina si cazare la hotel 4**** Bethlehem.

Ziua 8 Bethelem – Ierusalim – Muntele Scopus – Muntele Maslinilor
Mic dejun. La Bethlehem, locul de nastere al lui Iisus vizitam Biserica Nasterii, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, campul Pastorilor unde au vazut ingerii ce au anuntat nasterea Mantuitorului.
Urcam la Ierusalim prin desertul Iudeii, trecand pe la Hanul Bunului Samaritean. Intrare triumfala la Ierusalim admirand zidurile Vechii Cetati. Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus spre Muntele Maslinilor pana la locul Inaltarii. Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si cea mai frumoasa vedere panoramica a orasului Ierusalim. Coboram pana la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei. Cina si cazare hotel 4**** Bethlehem.

Ziua 9 Muntele Sion – Zidul Plangerii – Noul Ierusalim - Betania
Mic dejun. Dimineata vizitarea Muntelui Sion, Foisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, mormantul regelui David si manastirea Dormition. Continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la West, vizitarea noului oras. Vizita la Muzeul Holocaustului si Parlamentul Israelian(Knesset). Vizitam Ein Karem, locul unde a trait Ioan Botezatorul si Betania unde au locuit Maria, Marta si Lazar, si unde Domnul Iisus a facut minunea invierii lui Lazar. Cina si cazare hotel 4**** Bethlehem.

Ziua 10 Ierusalim – Via Dolorosa – Drumul Crucii – Golgota – Biserica Sf.Mormant – Tel Aviv
Mic dejun. Dimineata turul Ierusalimului se incheie cu vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela Biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Staţii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, pina la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Mergem la Ein Karem locul nasterii lui Ioan Botezatorul. Un tur panoramic al orasului Tel Aviv catre Jaffa, vechi port acum un faimos cartier al artistilor. Transfer la Aeroportul International Ben Gurion. Asistenta personala la formalitatile de imbarcare. Incheierea servicilor. Despartire Shalom si pe curand. Imbarcare pe zborul Tarom RO154 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 00:45 (ziua 11) si aterizare in Bucuresti la ora 03:30. Sfarsitul pachetului de servicii. (pentru plecare din 14 septembrie, decolarea din TelAviv este la ora 23:45 cu zborul RO2154).

017

ACTE NECESARE: Pasaport electronic valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei
(nu se accepta pasaport temporar)

INFORMATII IMPORTANTE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor.
Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
14-Sep-12 - 12-Nov-12889

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR