Destinatii Europene

Circuit Israel 7 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
13/08/2012 - 19/08/2012
Pret Total:
585 € (83.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 13.Aug.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 585 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: BETHLEEM – IERUSALIM – MAREA MOARTA – JERIHON–NAZARET – TIBERIAS – HAIFA

Ziua 1 (13.08.2012): BUCURESTI – BETHLEEM
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:00, cu conducatorul de grup din partea agentiei organizatoare. Imbarcare cursa El Al, Bucuresti (10:45) – Tel Aviv (13:20). Transfer aeroport – Ierusalim – Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizitarea Bisericii si a criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si a Fantanii Fecioarei Maria. Cina si cazare la hotel Shepherd 4* in Bethleem (similar).
Ziua 2 (14.08.2012): BETHLEEM
Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Biserica romano - catolica Sf. Ecaterina, Grota Laptelui. Optional, continuarea calatoriei in desert cu microbuze arabe, pana la manastirile Sfantului Teodosie (sec.VI) si Sfantul Sava cel Sfantit (sec.V)/actiune organizata in premiera pentru pelerini de catre agentie. Pret informativ: 10 Euro/persoana. Cina si cazare hotel in Bethleem.
Ziua 3 (15.08.2012) BETHLEEM- IERUSALIM
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem pelerinajul nostru cu Muntele Maslinilor ,vizita la: Manastirea rusa Eleon (partial in renovare), Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Getsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Cina si cazare hotel Rimonim in Ierusalim (similar).
Ziua 4 (16.08.2012) IERUSALIM
Mic dejun. Ierusalim. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul ”Cina cea de Taina” (locul primei Biserici crestine din lume), Mormantul Marelui Rege David. Intram in Sfanta Cetate prin Poarta Sion, vizita in zona sitului arheologic “Cardo” si la Zidul Plangerii. Incheiem ziua aprinzand o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare in Ierusalim.
Ziua 5 (17.08.2012): IERUSALIM – MAREA MOARTA – JERIHON – TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare Ierusalim – Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon, cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram la Marea Moarta, (- 400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice, restaurant/autoservire. Vizitarea Manastirii Sf. Gherasim de la Iordan. Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe valea Iordanului. Yardenit – locul amenajat al Botezului.Cina si cazarea Hotel 3*sup. in orasul Tiberias.
Ziua 6 (18.08.2012: TIBERIAS – CAANA GALILEII – NAZARET-TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazaret: vizitarea Bisericii Ortodoxe Sf. Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977. Vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru. Tabha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp,’croaziera”cu o copie a “barcii lui Iisus”,pe apele Sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare hotel 3*sup. in Tiberias.
Ora.20.00 Deplasare Muntele Tabor,vizitarea Bisericii Grec-ortodoxe,aflata pe locul “Schimbarii la Fata “a Mantuitorului si a celor trei colibe simbolice.Transfer microbuze-arabe(5 euro/persoana,se achita la urcare).Participare la Sfanta Liturghie.Ora intoarcerii la hotel,se va stabili pe loc,in functie de optiunea grupului.
Ziua 7 (19.08.2012): TIBERIAS – MUNTELE TABOR - HAIFA
Mic dejun/intarziat.Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre HAIFA, splendid oras, port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile pe terase – etajate; vizitarea Biserici Stela Maris – Steaua Marii cu grota Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul. Din Haifa ne indreptam pe coasta Mediteranei spre Tel Aviv(tur panpramic/auto),continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion Imbarcare cursa EL AL LY 571, Tel Aviv (19:30) plini de emotie si bucurie ca am pasit “Pe drumurile lui Iisus”!Sosire in Bucuresti la ora 22:20.

008

TARIF/PERSOANA:
575 EURO(loc in camera tripla)
585 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 170 EURO

GRUP MINIM:
40 persoane. Supliment grup 35-39 persoane: 15 euro/persoana; grup 30-34 persoane:25 euro/persoana.

ACTE NECESARE:
pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii. In vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox.
CONDITII DE RETRAGERE:
20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice inainte de data plecarii;
50% din pretul pachetului de servicii, daca renunþarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice inainte de data plecarii;
80% din pretul pachetului de servicii, daca renunþarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecarii;
100% din pretul pachetului de servicii, daca renunþarea se face intr-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.
TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE:
cu 3 saptamani inainte de data plecarii.
OBSERVATII:
Autoritatile israeline isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentiile organizatoare nu poate fi facute raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel / Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontier / Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion / Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor / Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei / Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort, conform standardelor proprii / Distributia camerelor la hotel se face anticipat,de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup si ghidul local/ Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor / Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua,in ordinea inscrierilor.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport avion Compania El Al, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
6 nopti cazare cu demipensiune, hoteluri 3*sup/4*: 2 nopti Bethleem, 2 nopti Ierusalim, 2 nopti Tiberias;
transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
intrari la obiectivele precizate in program;
ghizii locali – vorbitori de limba romana la principalele obiective in Bethleem si Ierusalim;
asistenta/Tour Leader/din partea agentiei organizatoare.

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 155 euro / persoana, se achita la agentie;
transfer microbuz Muntele Tabor: 5 euro/persoana, se achita la fata locului;
bacsisurile, obligatorii in Israel: 30 euro / persoana (pentru ghizii locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
asigurarea medicala si asigurarea storno.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
13-Aug-12 - 19-Aug-12585

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR