Destinatii Europene

Circuit Irlanda

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/02/2011 - 01/08/2011
Pret Total:
945 € (118.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

IRLANDA – o tara cu personalitate

www.discoverireland.com

PLECARI: 21 mai si 19 august 2011

Ziua 1: BUN VENIT IN IRLANDA!

Intalnire la ora 04:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa KLM. Schimbarea avionului in Amsterdam si sosire in Dublin la ora 10:10. Transfer spre centrul orasului pentru participarea la un tur panoramic al capitalei Irlandei impreuna cu un ghid local si savurarea unei bauturi de bun venit intr-un pub traditional. Vom incepe cu vizitarea partii situate la nord de raul Liffey unde principalele atractii sunt Cladirea Postei, Strada O’Connell, Parcul Phoenix (cel mai mare din Europa). Partea sudica se remarca prin pietele in stil georgian, una dintre cele mai renumite fiind Piata Merrion unde se afla casa lui Oscar Wilde (in prezent detinuta de Colegiul American), celebrele strazi Grafton si Kildare, pe ultima dintre ele aflandu-se casa lui Bram Stoker. In aceasta parte a orasului vom avea timp liber pentru cumparaturi si pentru vizitarea Muzeului National si Trinity College, cea mai veche Universitate din Irlanda, unde au studiat personalitati ca Jonathan Swift sau Samuel Beckett. Dupa-amiaza vom avea transfer spre regiunea Meath. Cazare la hotel Marriott Ashbourne 4*/similar.

Ziua 2: DUBLIN - GALWAY
Dupa servirea micului dejun vom pleca spre Galway. Pe drum vom vizita Castelul Trim (sec XIII), cel mai mare castel anglo-saxon din Irlanda si Manastirea Clonmcanoise (sec. VI). Seara, puteti opta pentru participarea la renumitul show “Trad on the Prom”, un spectacol electrizant cu dansuri si cantece irlandeze prezentate de artisti apartinand celebrelor trupe Riverdance si Lord of the Dance. Cazare la hotel Salthill 3*/similar din zona Galway.

Ziua 3: CONNEMARA
Mic dejun irlandez. Aceasta zi este dedicata Parcului National Connemara ce se remarca prin frumusetea salbatica a peisajelor montante cu stanci, lacuri si pasuni pe care pasc nestingherite caprioare si ponei. Pe drum vom vizita Manastirea Kylemore, constructie in stil neo-gotic din secolul al XIX-lea. Cazare la hotel Salthill 3*/similar din zona Galway.

Ziua 4: GALWAY – BURREN – STANCILE MOHER – TRALEE/KILLARNEY
Mic dejun irlandez. Dimineata vom pleca spre Districtul Kerry si vom calatori prin regiunea Burren (Pietre Mari), denumirea acesteia reflectand perfect peisajul impresionant al acestui platou carstic, fiind adesea comparat cu cel selenar. In continuare vom merge de-a lungul coastei Atlanticului si ne vom opri la spectaculoasele Stanci Moher, de pe inaltimile carora sunt vizibile Insulele Aran si Muntii Connemara. In continuare vom traversa cu ferry boat-ul estuarul Shannon si in cursul serii ne vom caza la Hotel Abbey Gate 3*/similar din Tralee (plecarea din luna mai) sau Hotel Castlerosse 3*/similar din Killarney (plecarea din luna august).

Ziua 5: RING OF KERRY
Dupa mic dejun vom strabate cea mai renumita ruta a Irlandei, Ring of Kerry, intr-o excursie de o zi ce inconjoara Peninsula Iveragh. Frumusetea acesteia este data de panoramele superbe asupra coastei Atlanticului, muntilor, mlastinilor si lacurilor din acest tinut. Vom face o oprire la Kerry Bog Village, un muzeu al satului ce reproduce viata rurala a irlandezilor din sec. al XVIII-lea. In apropierea muzeului se afla hanul Red Fox unde veti putea savura o cafea traditionala irlandeza. Cazare in Tralee/Killarney.



Ziua 6: TRALEE – KILKENNY -DUBLIN
Mic dejun irlandez. Pe drumul de intoarcere spre Dublin vom opri in orasul Kilkenny, cel mai bine conservat oras irlandez din perioada medievala unde veti avea timp liber pentru vizite si cumparaturi. Optional puteti vizita Castelul Kilkenny construit de normanzi in secolul la XII-lea (tarif informativ: 10 EUR/persoana). Seara, sosire si cazare in Dublin, Hotel Jurys Inn Custom House 3*/similar.

Ziua 7: DUBLIN – WICKLOW - DUBLIN
Mic dejun irlandez. Dimineata vom pleca spre Wicklow unde vom vizita Domeniului Powerscourt, fost centru strategic al secolului al XII-lea, preluat in anul 1300 de familia Paor. Aici ne vom plimba pe aleile celor mai frumoase gradini din Irlanda si vom vizita castelul complet restaurat dupa incendiul din anul 1974. Ne vom intoarce in Dublin unde vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi. Cazare in Dublin, Hotel Jurys Inn Custom House 3*/similar.

Ziua 8: DUBLIN - BUCURESTI
Mic dejun irlandez. Transfer la aeroport cu o oprire la fabrica de bere Guinness unde veti descoperi procesul prin care se obtine una dintre cele mai renumite bauturi din lume. Sosire la aeroport si imbarcare pe cursa KLM cu plecare la ora 13:30. Schimbarea avionului in Amsterdam si sosire in Bucuresti la ora 24:00.

PRET/persoana: 945 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 215 EURO

TARIFUL INCLUDE:

transport avion cu compania KLM Bucuresti – Amsterdam – Dublin si retur;
7 nopti cazare cu mic dejun irlandez in hoteluri 3*si 4*: 1 noapte in regiunea Meath, 2 nopti in zona Galway, 2 nopti in Tralee/Killarney si 2 nopti in Dublin;
transport pe teritoriul Irlandei conform itinerariului cu autocar dotat cu aer conditionat;
transferuri aeroport - hotel – aeroport;
tur de oras in Dublin cu ghid local;
vizitarea Castelului Trim, manastirilor Clonmcanoise si Kylemore;
excursie in Parcul National Connemara;
excursie la Ring of Kerry + intrarea la Kerry Bog Village;
excursie la Wicklow cu vizitarea Domeniului Powerscourt;
vizita la fabrica de bere Guiness;
insotitor roman de grup;

TARIFUL NU INCLUDE:


taxele de aeroport: 219 EURO (pot suferi modificari) ● alte vizite cu exceptia celor mentionate la sectiunea “Servicii Incluse” ● asigurarea medicala ● asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice) ● bauturile de orice fel la mesele incluse in program ● bacsisuri pentru soferi si ghizii locali: ~ 30 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Irlanda.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: DA

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS