Destinatii Europene

Circuit Grecia 8 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
03/04/2010 - 11/04/2010
Pret Total:
295 € (36.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: Muntele ATHOS, Salonic, Meteora, Atena, Delfi, PELOPONEZ ,Nafplio, Epidauros, CAP SUNION

Plecari: 3 aprilie 2010

Servicii incluse:
- servicii ghid roman;
-transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
-7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*, hoteluri de 2* definite prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus


Servicii neincluse:
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

● 20 € ( se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croaziera la Muntele Athos si excursiile la Sofia si Manastirea Rila.


Program:
ZIUA 1 - duminica, (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei- vizita Manastirea Rila - Kulata – (Grecia).
Cazare in Grecia (Sidirokastro).

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Ouranopolis, croaziera la Muntele ATHOS. Plecare la Salonic. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru (moastele). Tur de oras : Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. Cazare in Kalambaka.

ZIUA 3 (mic dejun). In Kalambaka se viziteaza una din manastirile suspendate, apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile - “Lupta dintre greci si persi” Cazare in Atena.

ZIUA 4 (mic dejun). Optional, Croaziera pe Marea Egee (85 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 € - daca se achita in Grecia), croaziera cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena. Cazare in Atena.

ZIUA 5 (mic dejun). Turul Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Excursie la Cap Sunion (Templul lui Poseidon). timp liber in Atena. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee.

Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul - Acropole in lumini de noapte si cina in PLAKA - la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.

ZIUA 6 (mic dejun). Excursie in Peloponez. Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene). Cazare in Atena.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la DELFI unde se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini. Cazare in Grecia (Sidirokastro).

ZIUA 8 - duminica (mic dejun). Plecare din Grecia prin Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 23 in Piata Victoriei, apoi Gara de Nord (Coloane).

007

Supliment single 140 €
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 25 €
Grup minim 25 turisti.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
03-Apr-10 - 11-Apr-10295

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR