Destinatii Europene

Circuit Elvetia Tara Cantoanelor 9 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
28/06/2012 - 03/09/2012
Pret Total:
749 € (83.22€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 03.Sep.2012, 05.Aug.2012, 28.Jun.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 749 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: ZERMATT - SION - CHAMONIX - GENEVA - LAUSSANNE - MONTREUX - BERNA - INTERLAKEN - LUCERNA - ZURICH - CASCADA RINULUI - ZUG - UNDERMATT - MELIDE – SWISSMINIATUR - LUGANO - MICUL RIO DE JANEIRO

Ziua 1 Bucuresti – Milano
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 12:15 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Alitalia AZ505 cu destinatia Milano. Decolare la ora 14:15, sosire la Milano la ora 15:30. Tur de oras Milano: Castelul Sforseco, Domul, Galeriile Comerciale si Scala din Milano. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Crown Plaza Malpensa 4* sau similar.
Detalii pe: http://www.crowneplazamalpensa.com/

Ziua 2 Milano - Alpii Italieni – Zermatt (226km)
Mic dejun. Astazi vom strabate un peisaj mirific prin Alpii Italieni, iar intrarea in Elvetia o vom face prin Pasul Simplon (2005 m altitudine). Odata depasite serpentinele, primul canton vizitat este Valais si celebra statiune Zermatt (1606m) la poalele masivului Matterhorn (4.478m). In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare portiunea de traseu Tasch – Zermatt se parcurge cu trenul (bilet dus-intors inclus). Din celebra statiune se poate admira varful Matterhorn. Timp liber la dispozitie in Zermatt pentru urcare cu telecabina pe masivul Matterhorn. Intoarcere cu trenuletul in Taesch bei Zermatt. Cazare hotel Welcome 3* Taesch bei Zermatt. Detalii pe: http://www.welcomehoteltaesch.ch/

Ziua 3 Mont Blanc – Chamonix - Geneva (230km)
Mic dejun. Ne continuam calatoria spre Alpii Francezi cu un alt masiv celebru – Mont Blanc (4.810m) cu un popas intr-o alta celebra statiune, de aceasta data din Franta – Chamonix Mont Blanc (1.035m). Numit Chamonix în limbajul curent, oraşul se situează în partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc, foarte aproape de punctul comun de frontieră dintre Franţa, Elveţia şi Italia. Chamonix reprezintă „Mecca” alpinismului şi al sporturilor montane. De aici, se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Ne reintoarcem in Elvetia, sosind spre seara in Geneva. Cazare hotel 3* Geneva sau zona.

Ziua 4 Geneva – Lacul Leman
Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa – lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal Geneva cu ghid local: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. (Nota: In aceasta zi, deplasarea se realizeaza cu mijloacele de transport in comun si pietonal impreuna cu insotitorul de grup; autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R). Cazare hotel 3* Geneva sau zona.

Ziua 5 Laussanne – Montreux – Berna (180km)
Mic dejun. Excursie la Lausanne – capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux – unde se viziteaza Castelul Chilion. Ne continuam drumul apoi spre capitala Elvetiei – Berna unde vom face un Tur de oras cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Cazare Hotel Novotel Bern Expo 4* sau similar in Berna.
Detalii pe: http://www.novotel.com/gb/hotel-5009-novotel-bern-expo/index.shtml

Ziua 6 Interlaken (120km)
Mic dejun. Optional, Excursie la INTERLAKEN – o minunata statiune situata intre lacurile Thuner See si Brienzer See. Aici puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri sau o ascensiune cu trenul pana la Jungfraujoch – statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3.454m). Jungfraujoch este supranumit si „Acoperisul Europei”. Tarif: 25 Euro/persoana, minim 25 platitori. Include: transport autocar dus-intors, servicii ghid. Biletele de vaporas sau tren nu sunt incluse si se achita la fata locului. Cazare Hotel Novotel Bern Expo 4* in Berna.

Ziua 7 Berna – Zurich (125km)
Mic dejun. Excursia continua spre Zurich – cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei International de Fotbal – FIFA. Tur de oras Zurich cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa amiaza, optional excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascadă din Europa, aflându-se la graniţa dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zürich şi Germania. (Tarif: 25 Euro/persoana, minim 25 platitori). Cazare hotel Novotel Airport Zurich 4* (pt.plecarea din 3 septembrie) respectiv Hotel Courtyard by Marriott 4*( pt.plecarea din 5 august ) sau similar in Zurich.
Detalii pe : http://www.novotel.com/gb/hotel-0884-novotel-zurich-airport-messe/index.shtml
http://www.marriott.com/hotels/travel/zrhcy-courtyard-zurich-north/

Ziua 8 Zurich – Luzerna – Swissminiatur – Lugano, Micul Rio de Janeiro (300km)
Mic dejun. Inainte de a porni spre partea „Italiana” a Elvetiei, vom face un popas de 2 ore in Luzerna – o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrücke – Podul cu Capela construit din lemn in secolul 14. Ne continuam excursia spre Cantonul Ticino, unde vom face un popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic „Elvetia in miniatura”, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in decurs de 7 zile. Vom face un ultim popas la LUGANO – supranumit si „Micul Rio de Janeiro al Europei”. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Seara, ne vom caza in Milano, hotel Crown Plaza Malpensa 4* sau similar in Milano.

Ziua 9 Milano - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul Milano Linate pentru imbarcarea pe cursa Alitalia AZ504 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 10:00, sosire la Bucuresti la ora 13:10 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

017

Suplimente & reduceri:
Camera SGL +295 Euro/persoana/perioada

Excursiile si programele optionale
Interlaken : 25 Euro/persoana (minim 25 de platitori)
Cascada Rinului : 25 Euro/persoana (minim 25 de platitori)

INFORMATII IMPORTANTE:
Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 de persoane. Pentru mai putin de 40 de turisti, tariful excursiei se recalculeaza si se achita suplimentul corespunzator

DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zbor

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Iun-12 - 03-Sep-12749

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR