Destinatii Europene

Circuit Elvetia Castelele Bavariei 10 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
02/07/2012 - 23/08/2012
Pret Total:
539 € (53.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 23.Aug.2012, 07.Aug.2012, 02.Jul.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 539 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: VIENA - SALZBURG - ZURICH - INTERLAKEN - INNSBRUCK

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta (vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA -VIENA - SALZBURG ( 535 km )
Dupa micul dejun, plecam spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Salzburg, orasul lui Mozart, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama asupra orasului. Cazare Salzburgerland.

Ziua 3. CASTELELE BAVARIEI ( 495 km )
Mic dejun. Continuam traseul spre Germania, pe ruta Alpilor Bavarezi, vizitand Castelul Linderhof, fost castel de vinatoare al regelui Ludovic II si Castelul Neuschwanstein, astazi unul din cele mai fotografiate castele din Europa. Cazare in zona Feldkirch ( aproape de frontiera cu Liechtenstein ).

Ziua 4. ST. GALLEN - CASCADELE RINULUI - ZURICH ( 290 km )
Mic dejun. Traversam ducatul Liechtenstein cu o scurta oprire in Vaduz. Vizitam in continuare impozanta Abatie din St. Gallen, indreptandu-ne apoi spre Schaffhausen pentru a admira cascadele spectaculoase ale Rhinului ( 150 m largime, 23 m inaltime ). Continuam cu turul orasului Zurich, capitala culturala a Elvetiei, oras clasat ca fiind locul cu ‘cea mai inalta calitate a vietii’ din lume si ‘cel mai bogat oras din Europa’. Vom vizita Bahnhofstrasse ( principala artera comerciala a orasului, renumita datorita numeroaselor magazine de lux ), vom putea admira stradutele pietruite din Orasul Vechi cu fermecatoarele casute construite in stilul baroc, Catedrala protestanta Grossmunster ( sec 13 ) si Biserica Fraumunster, a carei mare atractie o constituie si vitraliile lui Marc Chagall. Popas in Lucerna, unul din cele mai populare orase elvetiene, unde ne vom putea plimba pe vestitul Pod cu Capela construit in sec. 14 ( Kapellbrücke ). Seara cazare in Cazare in Alpii elvetieni, in apropiere de Lausanne.

Ziua 5. BERNA & MONTREUX ( 240 km )
Mic dejun. Ne deplasam la Berna, capitala Elvetiei. Vom admira Turnul cu ceas, stradutele pietonale Marktgasse si Kramgasse, strajuite de numeroase cafenele, arcade comerciale si magazine, Primaria, Cladirea Parlamentului. Urmatorul popas fa fi in Montreux, oras cu o clima temperata, fermecator, loc de vacanta a multor celebritati din toata lumea. In centrul statiunii se poate vizita Castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Cazare.

Ziua 6. INTERLAKEN & VARFUL JUNGFRAU ( 325 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Interlaken, statiune montana deosebit de pitoreasca, asezata la poalele Alpilor intre cele doua lacuri Thun si Brienz. Odata ajunsi, urcare cu trenuletul cu cremaliera pe masivul Jungfrau, supranumit si ‘acoperisul Europei’ ( altitudine 3454 m ), de unde se poate admira o extraordinara panorama asupra Alpilor. Voiajul cu trenuletul dureaza cca. 3 ore / sens, oferind privelisti unice. Turistii pot opta si pentru program liber in Interlaken sau pentru o plimbare cu vaporasul pe unul dintre cele doua lacuri. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 7. GENEVA & MONT BLANC ( 285 km )
Mic dejun. Dimineata vom vizita Catedrala Notre Dame din Lausanne, oras pitoresc, asezat pe malul nordic al Lacului Leman, in districtul Romandy ( partea vorbitoare de limba franceza a Elvetiei ). Plecam spre Geneva, unde vom putea admira cladirea ONU din parcul Ariana (exterior) si centrul orasului cu Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria. Continuam traseul parcurgand faimosul tunel, lung de 11,6 km, cea mai importanta ruta de transport trans-alpin, care leaga orasele Chamonix si Courmayeur ( Valea Aosta ). Sosim la Chamonix, celebra statiune montana din Franta, gazda primelor jocuri olimpice de iarna. Masivul Mont Blanc, care domina orizontul intregului platou, este cel mai inalt munte din Alpi si al 11-lea din lume. Urcare optionala cu telecabina pina la cota 3777 m pe Aiguille du Midi pentru a admira spectaculoasa priveliste care se deschide de la aceasta altitudine. Sosire seara si cazare in frumoasa Valle d’Aosta.

Ziua 8. MASIVUL ZERMATT - PASUL FURKA – INNSBRUCK ( 595 km )
Mic dejun. Drumul continua printr-o regiune fermecatoare, strabatand minunatele peisaje montane. Sosim la Tasch orasel asezat la poalele celor mai inalte piscuri alpine, in Valea Mattertal. De aici ne imbarcam in trenulet pentru a ajunge in Zermatt, statiune de lux, situata in umbra masivului Matterhorn ( 4478 m ), unde accesul motorizat este interzis. Putem alege cea de-a treia ascensiune din itinerariul nostru, pe Klein Matterhorn, pana la cota de 3883 m, cea mai inalta platforma de belvedere din Europa. Panorama care deschide de aici este coplesitoare. Plecam spre Innsbruck, capitala Tirolului, strabatand Pasul Furka, cea mai spectaculoasa si inalta trecatoare alpina, cu vedere magnifica asupra ghetarilor Rhone si Gratschlucht. Sosire seara tarziu si cazare in zona Innsbruck.

Ziua 9. LACURILE GLACIARE – BUDAPESTA ( 720 km )
Mic dejun. Dupa un tur matinal al orasului Innsbruck, plecam spre spre Salzkammergut, zona lacurilor glaciare, prilej de a vizita fermecatoarea statiune St. Gilgen. Continuam drumul Budapesta. Cazare Budapesta.

Ziua 10. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 800 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):

■ Interlaken 30 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Salzburg (zona): Hotel Torrenerhof 3* (www.torrenerhof.com ); Pension Sonnehof 2*+ (www.pensionsonnenhof.at )
Vaduz (zona) : Hotel Einhorn 3* (www.schlosshotel.cc );
Alpii Elvetieni (zona Lausanne): Hotel Au Parc 4* (www.auparc-hotel.ch)
Aosta: Hotel Casale 3* (www.hotelristorantecasale.it )
Budapesta: hoteluri 3*

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

TRASEE SI ORASE DE IMBARCARE:
Plecari 2 iul, 23 aug: Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Pitesti – Sibiu - Sebes – Deva – Arad
Plecari 7 aug: Bucuresti – Ploiesti - Campina – Brasov – Tg. Mures – Cluj Napoca - Oradea

● Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.
● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
● In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile G

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Iul-12 - 23-Aug-12539

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR