Destinatii Europene

Circuit Elvetia, Autocar 7 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
01/03/2011 - 15/08/2011
Pret Total:
345 € (49.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DATE PLECARE: 04.07 ; 25.07 ; 08.08 ; 22.08

DETALII PROGRAM:
ZIUA 1 BUCURESTI – BUDAPESTA / GYOR
Plecare din Bucuresti, din fata Parcului Carol, la ora 6.00, pe urmatoarele rute:
Plecarile din 04.07 ; 08.08: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta.
Plecarile din 25.07 ; 22.08: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Cazare in BUDAPESTA sau GYOR.

ZIUA 2 GYOR – VIENA – SALZBURG – FELDKIRCH
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru un popas scurt (aprox.1 ora). VIENA: Tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Biserica Votiva, Universitatea si pietonal: Palatul Hofburg (exterior), Piata Maria Tereza. Plecare spre Salzburg pentru un scurt tur pietonal (aprox. 1 ora): Getreidegasse, Casa Natala a lui Mozart (exterior), Domul, Gradinile Mirabell. Traseul se continua spre frontiera dintre Austria si Elvetia. Cazare in zona FELDKIRCH.

ZIUA 3 LICHTENSTEIN – ZURICH – LUCERNA
Mic dejun. Deplasare spre Principatul LICHTENSTEIN, strajuit de masivul Vorarlberg, unde se poate admira silueta Castelului VADUZ ( inchis publicului ). Plecare spre ZURICH. Tur de oras: Bahnhofstrasse cu o lungime de 1,4 km – cel mai important centru de afaceri din Elvetia, Peterkirche, Kirche zu Predigern, Fraumunster (celebra pentru vitraliile realizate de Marc Chagall), Grossmunster – catedrala orasului, esplanada Lindenhof si panorama lacului Zurich si a raului Limmat. Traseul se continua spre Lucerna. Vizita in LUCERNA, oras pitoresc situat pe malul Lacului Lucerna si strajuit de Muntele Pilatus. Tur de oras LUCERNA: Schawanenplatz, Kapellplatz, St.Peterkirche, Altes Rathaus – primaria veche, Turnul de apa, Podurile din lemn acoperite Kapellbrucke si Spreuerbrucke, Weinmarkt, Franziskanerkirche, Jesuitenkirche, Resedinta Guvernului Cantonal. Cazare in zona LUCERNA.

ZIUA 4 INTERLAKEN – BERNA – MONTREUX – GENEVA
Mic dejun. Plecare spre INTERLAKEN. Timp liber pentru admirarea peisajelor si a masivului Jungfraujoch.
Traseul se continua spre BERNA capitala Confederatiei Elvetiene. Tur de oras: Heiliggeistkirche, Spitalgasse, Kramgasse, Primaria, Turnul cu ceas, Kafigturm, Barrenplatz, Munster Sankt Vinzenz – catedrala Bernei, Palatul Parlamentului Federal; se pot admira arcadele centrului medieval si fantani baroce. Plecare spre MONTREUX. Cazare in zona GENEVA.





ZIUA 5 GENEVA – LAUSANNE – VEVEY – INNSBRUCK
Mic dejun. Vizita in GENEVA, oras situat pe malurile raului Rhone si a lacului Leman, din apele caruia
tasneste celebrul JET DE APA inalt de 140 m, care a devenit simbolul orasului. Tur pietonal: Place Bel-Air, Place Neuve, Muzeul Rath, Conservatorul, Promenade des Bastions, Zidul reformatorilor, Universitatea,
Palatul Eynard, Catedrala St. Pierre, Primaria, Maison Tavel (cea mai veche casa din Geneva), Grand Rue unde se afla casele in care s-au nascut Jean-Jacques Rousseau si actorul Michel Simon, Basilica St. Germain, Pont du Mont-Blanc, Mausoleul ducelui de Brunswick. Tur panoramic cu autocarul: Places des Nations, Muzeul Ariana, Palatul Natiunilor, Muzeul Crucii Rosii, Sediile organizatiilor internationale (ONU,OMS,UNICEF). Deplasare spre orasul olimpic LAUSANNE, pentru un tur de oras – centrul vechi: Catedrala gotica cu turnul sau (de unde se pot admira orasul, lacul Geneva si Alpii), Place de la Riponne si Palatul de Rumine. Plecare spre Innsbruck. Traseul include VEVEY cu pitorescul tablou oferit de Lacul Leman si Muntii Alpi. Cazare in zona Feldkirch – Innsbruck.

ZIUA 6 INNSBRUCK – BUDAPESTA
Mic dejun. Tur de oras INNSBRUCK – centrul vechi: Landestheater, Leopoldsbrunnen, Universitatea, Basilica Iezuita, Hofburg – Palatul imperial, Catedrala St. Jacob, Hofkirche, Goldenesdachl (casa cu acoperisul de aur), Stadtturm, Helblinghaus. Plecare spre Budapesta cu un popas in Lumea Cristalelor Swarowski pentru vizitarea muzeului aniversar. Cazare in BUDAPESTA.

ZIUA 7 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre BUCURESTI. Sosire seara, in functie de conditiile de trafic.

TARIFUL INCLUDE:
Transport cu autocar clasificat international.
6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 2*- 3*, in camere duble cu baie proprie.
Deplasare pentru vizitarea muzeului Lumea cristalelor Swarowski
Tururi: Geneva, Lausanne, Berna, Lucerna, Zurich, Lichtenstein, Innsbruck, Salzburg, Viena
Taxe autostrazi, parcari, tuneluri
Ghid insotitor

TARIFUL NU INCLUDE:
Biletele de intrare si servicii de ghizi locali pentru toate obiectivele turistice din program
Biletele de transport local
Asigurarea medicala

NOTA:
Tariful este calculat pentru un numar minim de 36 persoane. In cazul neintrunirii numarului minim de persoane, excursia se anuleaza. Agentia va anunta turistii inscrisi cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data plecarii si va restitui sumele achitate de acestia, integral.
AVANS: 150 Euro/pers. Rest plata – cu 21 zile inainte de data plecarii. Supliment SGLE – 90 Euro.
Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR+2%, sau x 1,02)
Agentia, respectiv ghidul isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile sau ordinea obiectivelor de vizitat, inlocuirea unui mijloc de transport cu un altul, in functie de anumite conditii obiective.
Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective si poate sa difere de clasificarea facuta de autoritatile din Romania. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual, carte de identitate, sau pe pasaportul unui parinte). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta fie are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Informatii pe www.politiadefrontiera.ro
Recomandam intocmirea unei asigurari „STORNO” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria din cauza imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.
Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul cu numarul confirmat, indiferent de localitatea unde se imbarca. 



PUNCTE IMBARCARE RUTA 1:
PUNCTE IMBARCARE RUTA 2:

PITESTI – McDonald’s gara
PLOIESTI – Benzinaria Petrom (Metro)
RM. VALCEA – Benzinaria Dacos
BRASOV – Benzinaria MOL la intrare in oras
SIBIU – McDonald’s iesire spre Sebes
SIBIU – McDonald’s iesire spre Sebes
SEBES – Farmacia Helpnet sau Casa de cultura
SEBES – Farmacia Helpnet sau Casa de cultura
DEVA – parcare gara – Billa
DEVA – parcare gara – Billa
ARAD – Gara
ARAD – Gara

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS