Destinatii Europene

Circuit Egipt Istorie si Legende 8 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
10/01/2011 - 10/11/2011
Pret Total:
630 € (78.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • litoral
 • muzee
 • monumente istorice
 • centre shopping
 • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Cairo – Luxor – Alexandria – Hurghada

PLECARI
12 feb, 12 mar, 9 apr, 30 apr, 28 mai, 18 iun, 3 sep, 17 sep, 1 oct, 15 oct 2011

Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare si zbor spre Cairo, ora 23.40. Sosire ora 2.25, dupa formalitatile de frontiera, transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. MISTERELE PIRAMIDELOR
Mic dejun. In prima parte a zilei vizitarea Piramidelor Keops, Kephren & Mikerinos, una din cele 7 minuni ale lumii, si a misteriosului Sfinx. La intoarcere oprire la Institutul de Papirusuri, Laboratorul de Parfumuri si Scoala Orientala de Covoare. Dupa-amiaza, vizita optionala la Muzeul de Egiptologie, unde este adapostita faimoasa comoara a lui Tutankamon. Seara va sugeram o cina de bun venit la un restaurant local situat pe malul Nilului. Cazare Cairo.

Ziua 3. ALEXANDRIA
Mic dejun. Excursie optionala cu pranz inclus la Alexandria, unde putem admira Teatrul Roman, Citadela, Gradinile Montazah, Parcul Arheologic. Timp liber pentru plimbare pe tarmul Mediteranei sau alte activitati. Intoarcere in Cairo si cazare.

Ziua 4. FARMECUL METROPOLEI
Mic dejun. Astazi putem continua explorarea misterelor faraonilor cu o incursiune ‘extra urbana’ pentru vizitarea Piramidei in Trepte de la Saqarra si a capitalei vechiului Regat, Memphis, unde vom putea admira muzeul in aer liber cu numeroase statutete datand de 4000 ani, printre care su Colosul lui Ramses II. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Se pot vizita, optional, intr-o excursie de aprox. 4 ore, Cartierul Coptic si Moscheea Mohamed Ali. Seara transfer la gara si imbarcare in tren clasa I pentru plecarea spre Luxor ( turistii care opteaza pentru cusete de dormit au incluse cina si micul dejun de a doua zi, servite de stewarzi la cabina ).

Ziua 5. LEGENDELE NILULUI
Sosire dimineata la Luxor. Vizitarea malului estic al Nilului ( Malul Soarelui si al Vietii ) unde ghidul va initia in misterele templelor antice de la Luxor si Karnak. Invatati, cu putina bunavointa, sa descifrati hieroglifele egiptene care traduc impresionante scene din mitologia acestei tari. Dupa pranzul servit la un restaurant local, excursie optionala a malului de vest, unde vom vizita Valea Regilor ( mormintele faraonilor ), Templul Reginei Hatshepsut si Colosii lui Memnon. Dupa-amiaza tarziu plecare spre Hurghada. Cazare si cina.

Ziua 6. HURGHADA & BARBEQUE SAFARI
Mic dejun. Timp liber la Marea Rosie pentru plaja si activitati optionale. Descoperiti fascinantele recifuri de corali si fauna subacvatica a uneia dintre cele mai limpezi mari din lume ( vizibilitate 15 –20 m ). Dupa-amiaza, putem opta pentru o incursiune in desert, intr-un spectaculos safari cu masini de teren 4 x 4. Indrumati de un ghid local, vom cunoaste viata si obiceiurile beduinilor, vom invata sa mergem pe dune, vom face o scurta plimbare cu camila si vom admira un splendid apus de soare in desert. Excursia se incheie cu o cina barbeque servita intr-o atmosfera orientala cu muzica si dansuri beduine. Cazare si cina Hurghada.

Ziua 7. HURGHADA & INSULA GIFTUN
Mic dejun. Optional, croaziera in Insula Giftun, prilej de a ne bucura de soarele Marii Rosii si a admira splendoarea salbatica a unei insule nelocuite. Vaporasul acosteaza pe plajele imaculate cu nisip galben, unde turistii pot sa faca plaja, baie si snorkeling. Cazare si cina Hurghada.

Ziua 8. HURGHADA – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber in Hurghada. Va sugeram o calatorie minunata prin apele albastre, cu recifuri de corali si o mare bogatie de specii de pesti. Facem cunostinta pentru 1 ora cu lumea subacvatica a Marii Rosii. Seara tarziu transfer la aeroportul international din Cairo, imbarcare si zbor spre tara.

Ziua 9. BUCURESTI
Sosire in Bucuresti Henri Coanda ora 06.15.

005
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie) :
■ Cina in Cairo ( ziua 2 ) 11 €
■ Muzeul de Egiptologie 19 €
■ Cartierul Copt - Moscheea Mohamed Ali 32 €
■ Alexandria cu pranz inclus: 50 €
■ Memphis & Complexul Sakkara cu Piramida in trepte 35 €.
■ Valea Regilor & Templul Hatschepsut 39 €
■ Insula Giftun ( din Hurghada ) 30 €
■ Barbeque Safari ( din Hurghada ) 32 €
Toate excursiile optionale includ si intrarile la obiectivele turistice.

● Toate excursiile optionale includ si intrarile la obiectivele vizitate. La Muzeul de Egiptologie nu este inclusa intrarea in Sala Mumiilor, ci doar in Muzeu. Intrarea in Sala Mumiilor, pentru cine doreste, se plateste separat.
● Cusetele de dormit din tren permit cazare a max. 2 pers. ( paturi suprapuse ). In pretul suplimentului intra si cina si micul dejun servite de stewarzi.
● Datorita sensibilitatii pe care anumiti turisti o pot avea fata de ingredientele folosite in bucataria egipteana, se recomanda ca inainte de plecare sa se ia in bagaj si pastile pentru digestie. Trebuie avut in vedere ca apa de la robinet nu este intotdeauna potabila (a se consulta ghizii pe traseu). Folosirea apei de la robinet chiar pentru spalatul fructelor sau a dintilor poate cauza probleme de sanatate.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Tarom ( se poate modifica ). Orele de zbor mentionate sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Greutatea maxima admisa a bagajelor de cala este de 20 kg / pers.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
10-Ian-11 - 10-Nov-11630

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • SERVICII INCLUSE
 • ● transport avion Bucuresti - Cairo - Bucuresti;
 • ● 3 nopti cazare in Cairo cu mic dejun in hotel de 4*, 1 noapte in tren clasa I, compartiment turistic cu fotolii rabatabile ( vezi supliment cuseta ), 3 nopti Hurghada cu demipensiune in hotel de 4*;
 • ● un pranz la Luxor intr-un restaurant local ;
 • ● vizitele cuprinse in program cu ghizi locali si ghid insotitor roman;
 • ● transferuri si transport cu autocar / minibus cu A/C pe durata traseului;
 • ● intrarile la obiectivele turistice vizitate ( nu este inclusa intrarea in Piramide, ci doar in incinta complexului ).
 • SERVICII NEINCLUSE
 • asigurerea medicala;
 • ● taxele de aeroport si securitate 115 € ;
 • ● taxa de viza 18 €;
 • ● bacsisuri obligatorii: 12 € / copii gratis;
 • ● supliment hotel 5* in Cairo si Hurghada: 125 € ;
 • supliment optional vagon de dormit ( cuseta 2 persoane), inclusiv cina si mic dejun: 45 € / pers. (recomandabil );
 • ● excursiile optionale.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR