Destinatii Europene

Circuit Comorile Chinei Hong Kong 14 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
28/06/2012 - 11/07/2012
Pret Total:
1869 € (133.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 28.Jun.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 1869 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: BEIJING - XIAN - HONG KONG - SHANGHAI

28 Iunie Bucuresti – Paris – Beijing
Intalnire la aeroportul Henri Coanda la ora 18:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF 2489 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 20:05, sosire in Paris la ora 22:15. Imbarcare pe zborul AF 382 cu destinatia Beijing, decolare la ora 23:20.

29 Iunie Beijing
Sosire in Beijing la ora 15:05. Transfer la hotel si cazare. Program liber pentru odihna. Seara va invitam la cina la restaurant. Cazare la hotel Feitian 4* sau similar Beijing.

30 Iunie Beijing – Piata Tiananmen – Orasul interzis – Palatul de Vara - Templul Cerului
Mic dejun. Se viziteaza celebra Piata Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing (cunoscut sub numele de Orasul Interzis, pentru ca in el nu aveau acces muritorii de rand). Pranz la restaurant inclus. Dupa amiaza se viziteaza Palatul de Vara (cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale) si Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Feitian 4* sau similar Beijing.

01 Iulie Beijing – Marele Zid Chinezesc - Mormintele Imparatilor Ming – Stadionul Olimpic
Mic dejun. Ziua incepe cu vizita exterioara la Stadionul Olimpic si Centrul National Acvatic si continua cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan (structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii). Pranz la restaurant inclus. Dupa pranz, continuam turul cu vizitarea Mormintelor Imparatilor Ming, unde 13 imparati, 23 de imparatese si cateva concubine, printese si printi au fost ingropati in timpul Dinastiei Ming. Mormintele sunt strajuite de sculpturi uriase infatisand figuri de animale si figuri umane, semnificand autoritatea suprema a imparatului chiar si dupa mortea lui. Seara cina la restaurant inclusa, urmata de Show Acrobatic. Cazare la hotel Feitian 4* sau similar Beijing.

02 Iulie Beijing – Xian (avion)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Xian. Transfer in oras si vizita la Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming. Continuam turul cu vizitarea complexul arhitectural Pagoda Gastii Salbatice (locul de unde s-a raspandit budismul in China). Complexul dateaza din timpul dinastiei Tang si este simbolul Xian-ului. A fost construit pentru a pastra in siguranta cele 657 de scripturi aduse inapoi din India de Calugarul Xuan Zhang. Constructia piramidala este construita pe 7 etaje si are 59,90 m inaltime. Pranz la restaurant inclus. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Grand New World 4* sau similar Xian.

03 Iulie Xian
Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „A 8-a minune a lumii” - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang (unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui reproducand in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme). Pranz la restaurant inclus. Dupa pranz, vizita la Izvoarele Fierbinti Huaqing faimoase pentru povestea romantica dintre Imparatul Xuanzong (685-762) si concubina sa Yang Guifei in timpul Dinastiei Tang.
Cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Grand New World 4* sau similar Xian.

04 Iulie Xian – Shenzhen – Hong Kong (avion si autocar)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Shenzhen. Shenzhen, locul de unde a plecat Ipod-ul, a inregistrat in ultimii ani un boom economic fulminant, fiind in prezent la fel de prosper ca Shanghai si Beijing. Vizitam Muzeului Satului, denumit "China Folk Culture Village", care isi propune sa prezinte vizitatorilor modul in care traiesc 56 de etnii ale tarii. Pranz la restaurant inclus. Transfer cu autocarul la Hong Kong. Cazare la hotel. Timp liber la dispozitie. Cina la restaurant inclusa. Cazare Hotel Regal Oriental 4* sau similar Hong Kong.

05 Iulie Hong Kong
Mic dejun. Turul insulei Hong Kong (1/2 zi): Varful Victoria (locul perfect pentru a admira orasul), portul Aberdeen (unde sute de ambarcatiuni pescaresti constituie locuinta a mii de oameni si unde se poate savura o masa la restaurantele plutitoare), golful Repulse Bay si Stanley Market. Dupa amiaza, optional vizita la Ocean Park (unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din lume) sau timp liber pentru cumparaturi (pe Nathan Road, principala strada comerciala din Hong Kong). Seara croaziera cu cina pe vasul Bauhinia. Cazare Hotel Regal Oriental 4* sau similar Hong Kong.

06 Iulie Hong Kong
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala cu pranz inclus la Macao denumit si “Las Vegasul Orientului”. O destinatie faimoasa, caracterizata de pace si prosperitate, Macao este o combinatie intre cultura orientala si cea vestica, un loc incarcat de istorie care merita cu siguranta o vizita. Colonia Macao a fost infiintata de catre portughezi in sec. al XVI-lea si este cea mai veche colonie europeana din Asia. In zilele noastre, Macao este una dintre cele doua regiuni administrative speciale ale Chinei (alaturi de Hong Kong). Pret informativ: 95 Euro/ persoana (pranz inclus). Cazare Hotel Regal Oriental 4* sau similar Hong Kong.

07 Iulie Hong Kong
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Hong Kong este unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume, de la branduri de lux pana la obiecte realizate de artizanii locali, insa pentru cele din urma puteti sa obtineti un pret bun daca va inarmati cu putina rabdare si daca aveti antrenament in negociere. Cazare Hotel Regal Oriental 4* sau similar Hong Kong.

08 Iulie Hong Kong – Shanghai (avion)
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Hong Kong. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Shanghai. Sosire in Shanghai si transfer la hotel. Cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Ramada Shanghai Wujiaochang 4* sau similar Shanghai.

09 Iulie Shanghai
Mic dejun. Suntem in cel mai spectaculos oras al Chinei, cu o combinatie fenomenala intre cladirile futuriste si ramasitele din vechea Concesiune. Vom admira: celebrul bulevard Nan Jing Road – renumit pentru multitudinea centrelor comerciale, locul ideal pentru cumparaturi, Bund-ul de unde se pot admira cladiri remarcabile: Grand Hyatt, Turnul Oriental TV al treilea turn de televiziune din lume ca inaltime sau sediul bancii „Hong Kong Banking Corporation”. Seara croaziera pe Raul Huangpu. Pranzul si cina la restaurant sunt incluse. Cazare la hotel Ramada Shanghai Wujiaochang 4* sau similar Shanghai.

10 Iulie Shanghai
Mic dejun. Vizitam incantatoarea Gradina Yuyuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci; Templul Taoist Chenghuang. Continuam explorarea Shanghaiului cu vizitarea Turnului Oriental TV (etaj 2). Pranzul si cina la restaurant sunt incluse. Cazare la hotel Ramada Shanghai Wujiaochang 4* sau similar Shanghai.

11 Iulie Shanghai – Bucuresti (via Paris)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF 117 cu destinatia Paris. Decolare la ora 10:45, sosire in Paris la ora 16:50. Imbarcare pe zborul AF 1088 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 18:55 si sosire pe aeroportul Henri Coanda la ora 22:45. Sfarsitul pachetului de servicii.

Nota: In pachet mai sunt incluse cateva vizite reprezentative pentru cultura si civilizatia chineza. Insotitorul de grup va va comunica la sosire datele de desfasurare ale acestora.

Vizitarea unui magazin cu produse din jad, cea mai pretioasa piatra din China si una dintre cele mai timpurii forme de arta care a atins cote inalte de rafinament. Conform mitului chinezesc al genezei, la moartea zeului Pan Gu, rasuflarea sa a devenit vant si nori, muschii s-au transformat in pamant, iar maduva oaselor a devenit jad si perle.
Va invitam sa descoperiti secretul producerii matasii chiar la magazinul cu matasuri. Secole intregi Vesticii nu au reusit sa descopere secretul fabricarii matasii. Mai mult de 2000 de ani chinezii au tinut secretul, facandu-l cel mai bine pastrat secret din istorie. Inainte ca Japonia si Coreea sa-l descopere, dezvaluirea modului de obtinere a matasii era pedepsita cu moartea.
Vizitarea unui magazin cu perle - chinezii colecteaza, cresc si recolteaza perle de peste 2000 de ani, fiind tara cu cea mai veche productie de perle din lume.
Vizitarea unui magazin cu ceaiuri – Ceaiul traditional este facut din frunzele uscate ale plantei de ceai, initial crescute si cultivate in China. Astazi exista peste 3000 de tipuri diferite de ceai, fiecare fiind denumit dupa zona in care a fost crescut.

017

Suplimente & Reduceri:
SGL: + 399 Eur/pers
Copil 2-11,99 ani: - 200 Eur/copil/perioada (in camera cu 2 adulti)
Orarul informativ de zbor Air France:

Zbor Data Plecare Destinatie Ora plecare Ora sosire
AF 2489 28/06/12 BUCHAREST PARIS 20:05 22:15
AF 382 28/06/12 PARIS BEIJING 23:20 15:05 29/06/12
AF 117 11/07/12 SHANGHAI PARIS 10:45 16:50
AF 1088 11/07/12 PARIS BUCHAREST 18:55 22:45

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

- 1 fotografie (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa)
- pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data r

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Iun-12 - 11-Iul-121869

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR