Destinatii Europene

Circuit China Croaziera pe Fluviul Yangtze 12 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
22/06/2012 - 03/07/2012
Pret Total:
1629 € (135.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 22.Jun.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1629 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: BEIJING – XIAN – CROAZIERA PE FLUVIUL YANGTZE – SHANGHAI

22 Iunie Bucuresti – Paris – Beijing
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la aeroportul Henri Coanda la ora 18:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF 2489 cu destinatia Beijing via Paris. Decolare la ora 20:05. Sosire in Paris la ora 22:15. Imbarcare pe zborul AF 382 cu destinatia Beijing cu decolare la ora 23:20.

23 Iunie Beijing
Sosire in Beijing la ora 15:05. Transfer la hotel si cazare. Program liber pentru odihna. Seara va invitam la un show acrobatic, urmat de cina la restaurant. Cazare la hotel Feitian 4* sau similar Beijing.

24 Iunie Beijing – Piata Tiananmen – Orasul Interzis – Templul Cerului
Mic dejun. Se viziteaza celebra Piata Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing (cunoscut sub numele de Orasul Interzis, pentru ca in el nu aveau acces muritorii de rand). Pranz la restaurant inclus. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate.
Cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Feitian 4* sau similar Beijing.

25 Iunie Beijing – Marele Zid Chinezesc - Stadionul Olimpic – Palatul de Vara
Mic dejun. Ziua incepe cu vizita exterioara la Stadionul Olimpic si Centrul National Acvatic si continua cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan (structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii). Pranz la restaurant inclus. Continuam turul cu Palatul de Vara (cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale). Seara cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Feitian 4* sau similar Beijing.

26 Iunie Beijing – Xian (avion)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Xian. Transfer in oras si vizita la Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming. Continuam turul cu vizitarea complexul arhitectural Pagoda Gastii Salbatice (locul de unde s-a raspandit budismul in China). Complexul dateaza din timpul dinastiei Tang si este simbolul Xian-ului. A fost construit pentru a pastra in siguranta cele 657 de scripturi aduse inapoi din India de Calugarul Xuan Zhang. Constructia piramidala este construita pe 7 etaje si are 59,90 m inaltime. Pranz la restaurant inclus. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Grand New World 4* sau similar Xian.
27 Iunie Xian
Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „A 8-a minune a lumii” - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang (unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui reproducand in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme). Pranz la restaurant inclus. Dupa pranz vizita la Izvoarele Fierbinti Huaqing faimoase pentru povestea romantica dintre Imparatul Xuanzong (685-762) si concubina sa Yang Guifei in timpul Dinastiei Tang.
Cina la restaurant inclusa. Cazare la hotel Grand New World 4* sau similar Xian.

28 Iunie Xian – Chongqing (avion)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Chongqing. Orasul este deosebit, deoarece se afla deasupra unui promotoriu stancos ce imbratiseaza raul. Inca din vechime este cel mai mare centru industrial si comercial din sud-vestul Chinei. Vizitam Muzeul Celor Trei Defilee, Marea Sala a poporului Chongqing, Sala Breslelor din HuGuang. Dupa cina (inclusa) ne imbarcam pe vasul de croaziera Victoria Katarina 5* sau similar, navigand toata noaptea pe Fluviul Yangtze. Cunoscut occidentalilor ca Yangtze, Chang Jiang (Fluviul Lung) strabate mai mult de 6300 de kilometri. Cel mai lung fluviu din China, Yangtze este al treilea din lume dupa Nil si Amazon. O veche zicala spune: „ Daca nu ai calatorit pe Yangtze, nu ai fost nicaieri” pentru ca fluviul va poarta prin cele mai spectaculoase peisaje ale Chinei.

29 Iunie Croaziera Yangtze – Orasul Fantoma Fengdu
Mic dejun. Navigam spre Fengdu. Vizitam legendarul Oras Fantoma. Originile extraordinarei reputatii ale orasului incep in Dinastia Han (206 B.C. —220 A.D.) cand doi functionari, Yin si Wang, au devenit Taoisti si s-au retras aici, devenind nemuritori. Mai tarziu in Dinastia Tang, numele lor au fost asociate cu „Regele Infernului”. Astfel, orasul si-a capatat reputatia de „Orasul Fantomelor” unde regele a trait. Pana si obiectivele turistice poarta nume horor: Purgatoriul, Podul caruia nu i se mai poate face nimic, Trecatoarea Torturarii Fantomelor, etc.

Pranz, cina (incluse) si diverse activitati la bordul navei Victoria Katarina 5* sau similar.

30 Iunie Croaziera Yangtze – Defileele Qutang si Wu - Shennong Stream
Mic dejun. Incepem ziua navigand prin Defileele Qutang si Wu, putand admira de pe puntea navei privelistile uimitoare, greu de descris in cuvinte.

Transfer pentru vizita cu barca pe Shennong Stream – Shennong, afluentul Fluviului Yangtze va va incanta privirile cu apele sale cristaline si repezi-curgatoare, serpuind printre defileele adanci, grotele mari si mici, stancile ascutite, cascade si izvoare multicolore, cataracte, vechi podete de lemn, sicrie suspendate in stanca, grupuri de morminte vechi si minunate forme carstice.

Pranz, cina (incluse) si diverse activitati la bordul navei. Seara , sunteti invitati la petrecerea de „Bun Ramas” a Capitanului navei Victoria Katarina 5* sau similar.

01 Iulie Croaziera Yangtze - Yichang – Shanghai (avion)
Mic dejun. Transfer cu autocarul peste Podurile Celor Trei Defilee pentru a vedea de aproape acest controversat proiect. Debarcam in Yichang. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Shanghai. Sosire Shanghai si transfer la hotel. Suntem in cel mai spectaculos oras al Chinei, cu o combinatie fenomenala intre cladirile futuriste si ramasitele din vechea Concesiune. Vom admira: celebrul bulevard Nan Jing Road – renumit pentru multitudinea centrelor comerciale, locul ideal pentru cumparaturi, Bund-ul de unde se pot admira cladiri remarcabile: Grand Hyatt, Turnul Oriental TV al treilea turn de televiziune din lume ca inaltime sau sediul bancii „Hong Kong Banking Corporation”. Pranz si cina incluse. Seara croaziera pe Raul Huangpu. Cazare la hotel Ramada Wujiaochang 4* sau similar Shanghai.

02 Iulie Shanghai
Mic dejun. Vizitam incantatoarea Gradina Yuyuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci; Templul Taoist Chenghuang. Continuam explorarea Shanghaiului cu vizitarea Turnului Oriental TV. Pranzul si cina sunt incluse. Cazare la hotel Ramada Wujiaochang 4* sau similar Shanghai.

03 Iulie Shanghai – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF 117 cu destinatia Bucuresti via Paris. Decolare la ora 10:45, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 22:45. Sfarsitul pachetului de servicii.

Nota: In pachet mai sunt incluse cateva vizite reprezentative pentru cultura si civilizatia chineza. Insotitorul de grup va va comunica la sosire datele de desfasurare ale acestora.

Vizitarea unui magazin cu produse din jad, cea mai pretioasa piatra din China si una dintre cele mai timpurii forme de arta care a atins cote inalte de rafinament. Conform mitului chinezesc al genezei, la moartea zeului Pan Gu, rasuflarea sa a devenit vant si nori, muschii s-au transformat in pamant, iar maduva oaselor a devenit jad si perle.
Va invitam sa descoperiti secretul producerii matasii chiar la magazinul cu matasuri. Secole intregi Vesticii nu au reusit sa descopere secretul fabricarii matasii. Mai mult de 2000 de ani chinezii au tinut secretul, facandu-l cel mai bine pastrat secret din istorie. Inainte ca Japonia si Coreea sa-l descopere, dezvaluirea modului de obtinere a matasii era pedepsita cu moartea.
Vizitarea unui magazin cu perle - chinezii colecteaza, cresc si recolteaza perle de peste 2000 de ani, fiind tara cu cea mai veche productie de perle din lume.
Vizitarea unui magazin cu ceaiuri – Ceaiul traditional este facut din frunzele uscate ale plantei de ceai, initial crescute si cultivate in China. Astazi exista peste 3000 de tipuri diferite de ceai, fiecare fiind denumit dupa zona in care a fost crescut.

017

Suplimente & Reduceri:
SGL: +350 Eur/pers
Copil 2-11,99 ani: - 200 Eur/copil/perioada (in camera cu 2 adulti)

Orarul informativ de zbor Air France:

Zbor Data Plecare Destinatie Ora plecare Ora sosire
AF 2489 22/06/12 BUCHAREST PARIS 20:05 22:15
AF 382 22/06/12 PARIS BEIJING 23:20 15:35 23/06/12
AF 117 03/07/12 SHANGHAI PARIS 10:45 16:50
AF 1088 03/07/12 PARIS BUCHAREST 18:55 22:45

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

- 1 fotografie (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa)
- pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie
- adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei / cupon de pensie
- in cazul copiilor adeverinta de elev si certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student
- copie dupa cartea de identitate
- telefon de contact (indicat telefonul mobil)

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii
Grup minim: 25 persoane

FOARTE IMPORTANT:

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Iun-12 - 03-Iul-121629

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR