Destinatii Europene

Circuit China 7 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
29/04/2012 - 05/05/2012
Pret Total:
690 € (98.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 29.Apr.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 690 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: MARELE ZID - DRUMUL SACRU - MORMINTELE DINASTIEI MING

Ziua 1 (29.04): BUCURESTI – BEIJING
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala TURKISH AIRLINES cu destinatia Beijing. Schimbarea cursei la Istanbul.

Ziua 2 (30.04): BEIJING – Templul Cerului
Sosire la Beijing la ora pranzului, transfer in oras. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar, shopping dupa preferinte. Cazare la hotel 3* amplasat central.

Ziua 3 (01.05): BEIJING – Orasul Interzis & Piata Tian’anmen
Mic dejun. Deplasare in Piata Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp). Optional, dupa amiaza vizitarea Palatului de Vara, obiectiv cultural incarcat de o istorie de 800 de ani si care adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Cazare in Beijing.

Ziua 4 (02.05): BEIJING – Marele Zid Chinezesc & Drumul Sacru
Dupa micul dejun, vom efectua o excursie de o zi, care va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Cazare in Beijing, hotel 3*.

Ziua 5 (03.05): BEIJING
Mic dejun. Astazi vom vizita (optional) alte doua obiective renumite si bine conservate din Beijing: Templul Lama, construit in 1694 in timpul dinastiei Qing, locuinta initiala a imparatului Yongzheng, si mai tarziu centru administrativ, si Templul lui Confucius. Acesta a fost construit in 1302 si este a doua constructie ca marime inchinata lui Confucius dupa Templul din satul natal Qufu. Pret informativ: 50 USD/persoana.

Ziua 6 (04.05): BEIJING – excursie optionala la SUZHOU
Dupa micul dejun, timp liber pentru cumparaturi sau optional, deplasare la Suzhou, oras situat in delta raului Yangtze, leagan al culturii WU. Vizitarea uneia dintre cele mai reprezentative gradini (Humble Adimistrator’s Garden – Zhuozhengyuan) si a Gradinii “Master of the Net“. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii. Cazare in Beijing.

Ziua 7 (05.05): BEIJING - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor cel mai tarziu la ora 12:00. Optional, va propunem efectuarea unui tur Hutong – cea mai buna metoda de a afla despre traiul locuitorilor din vechile zone ale marelui oras. Seara transfer la aeroportul din Beijing si plecare spre Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES via Istanbul. Sosirea la Bucuresti este prevazuta a doua zi (06.05) in cursul diminetii.

008

Supliment camera single: 200 EURO;
Reducere a treia persoana in dubla: 20 EURO
GRUP MINIM: 25 persoane. Pentru grup 21-24 persoane se percepe un supliment de 40 euro/persoana.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 6 saptamani inaintea plecarii
CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE:
20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;
80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / o fotografie tip pasaport / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / formular completat
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / in cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente momentului la care s-a aplicat pentru viza / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul chinez de resort / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar / taxele de aeroport si taxa de viza pot fi modificate de agentie in situatia impunerii acestui lucru de catre compania aeriana, respectiv Ambasada Chinei / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare precum si o carte de credit personala sau depozit cash pentru cheltuielile presonale efectuate pe perioada sederii in hotelul respectiv / oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna ianuarie 2012; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful. Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure. Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor (cu minim 15 zile inainte de data plecarii).

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport cu avionul, compania TURKISH AIRLINES Bucuresti – Beijing – Bucuresti (via Istanbul)
transferuri aeroport-hotel-aeroport
5 nopti cazare cu mic dejun in Beijing, la hotel 3*
vizite: Marele Zid, Drumul Sacru, Orasul Interzis, Piata Tian’Anmen
ghid local pentru vizite
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport = 380 EURO
taxa de viza si procesare acte (viza este colectiva, conform regulamentului Ambasadei) = 75 EURO
bacsis pentru soferi si ghizi locali = 25 USD, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China
asigurarea medicala de calatorie (obligatorie)
asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Apr-12 - 05-Mai-12690

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR