Destinatii Europene

Circuit China 12 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
13/08/2012 - 24/08/2012
Pret Total:
1150 € (95.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 13.Aug.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1150 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: BEIJING - MARELE ZID - SHANGHAI - HANGZHOU - SUZHOU - PESTERILE LONGMEN-XIAN (SOLDATII DE TERACOTA)-LUOYANG-KUNG FU SHOW

ZIUA 1 – Luni. Intalnire la ora 17.20 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in Qatar pentru destinatia Doha. Decolare, ora 19.25, sosire, Doha, ora 23.35.

ZIUA 2 Decolare din Doha la ora 00.50. Sosire in Shanghai, ora 14.45. Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao - Venetia Chinei Transfer la hotel. Cazare in Shanghai.

ZIUA 3 (mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl Tv Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu). Plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhi-tectura internationala si shopping(Blv Nanjing).Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Shanghai.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Ora 14-deplasare la Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru).Cina si cazare in Hangzhou.

ZIUA 5 (mic dejun si pranz). Vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Ora 16-deplasare la Wuzhen (shopping in zona pravaliilor vechi de sute ani).Cazare in Wuzhen

ZIUA 6(mic dejun si pranz). Deplasare la Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini Se viziteaza: Pagoda de pe Muntele Tigrului, Humble Administrator’s Garden–Zhouzhengyuan si gradinile “Master of the Net”. Timp liber. Ora 21.05-deplasare, noaptea, cu trenul din Suzhou. Cazare in tren.

ZIUA 7 (pranz). Sosire in Luoyang. Se viziteaza Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show.Cina si cazare in Luoyang.

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare cu autocarul pe autostrada. In Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica. Seara, Tang Dinasty Show. Cina si cazare in Xian.

ZIUA9 (mic dejun si pranz). In Xian-vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta). Langa Xian, in orasul antic-vizita Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 19.30-deplasare, cu trenul de la Xian. Cazare pe tren.

ZIUA 10 (pranz). Sosire la ora 8.18 in Beijing. Excursie la: Marele Zid, Mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara. Cina (Raţa Pekineza) si cazare in Beijing.

ZIUA11(mic dejun). Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Shopping. Seara, la restaurant, cina si show de opera. Transfer la aeroport.

ZIUA 12– Vineri. Decolare la ora 1.55, sosire la ora 5.50 in Doha la ora 05.45. Ora 08.35-decolare. Sosire, Otopeni, ora 13.30.

007

Supliment single (inclusiv pe tren) 445 Ñ”.
Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 120 Ñ” / pers.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 45 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
bilet avion Bucuresti-Doha-Shanghai / Beijing-Doha-Bucuresti;
transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul (Beijing-Xian, Luoyang-Suzhou);
servicii ghid roman si ghizi locali;
2 cazari in tren (cabine cu 4 paturi);
5 cine, 5 pranzuri si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.
Obs. – in cazul ca pe tren nu se poate asigura cabina pentru 2 persoane, ghidul va restitui 60 €/ pers.

SERVICII NEINCLUSE
635 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
show (de opera in Beijing, Tang Dinasty in Xian, Kung Fu in Luoyang), croaziere (Hangzhou, Shanghai), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza si prelucrare acte, in total = 210 € ;
taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport, tren (Xian-Beijing, Suzhou-Luoyang) si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total=425 €.
servicii ghid roman si ghizi locali;

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
13-Aug-12 - 24-Aug-121150

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR