Destinatii Europene

Circuit CEHIA – GERMANIA – POLONIA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
15/09/2013 - 24/09/2013
Pret Total:
479 € (47.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

CEHIA – GERMANIA – POLONIA

Perioada: 15 septembrie – 24 septembrie 2013 (10 zile / 9 nopti)
TRANSPORT AUTOCAR (standard international)
Reducere early booking: 40 euro pentru plata integrala pana la 31.01.2013

Budapesta – Praga – Dresda – Berlin – Varsovia – Cracovia - Auschwitz

Imbarcari din: BACAU – ADJUD - FOCSANI - RM. SARAT – BUZAU – URZICENI – BUCURESTI – PITESTI - RAMNICU VALCEA – SIBIU – SEBES – DEVA - ARAD
Pentru grup peste 10 persoane, transfer gratuit din: Iasi, Roman, Suceava, Piatra Neamt,Vaslui, Falticeni, Pascani, Onesti, Tg. Frumos, Tecuci, Barlad.

Ziua 1I BACAU-ADJUD-FOCSANI-RM. SARAT-BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-PITESTI-RM. VALCEA-SIBIU-SEBES-DEVA- ARAD - BUDAPESTA
Plecare din Bacau la ora 01:00 din parcarea hotelului MOLDOVA: Bacau - Bucuresti (ora 07:00 dimineata, Parc Izvor) - Pitesti - Rm. Valcea – Sibiu – Deva – Arad – Timisoara - Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel 3* in Budapesta.

Ziua 2 I BUDAPESTA – COTUL DUNARII - BRATISLAVA – PRAGA
Mic dejun. Excursia continua spre Praga prin Valea Dunarii, cu superbele orasele istorice: Szentendre, Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei). Popas în Bratislava, tur de oraş, parţial cu autocarul, parţial pietonal – se vizitează Castelul Bratislavez si Oraşul Vechi, Biserica de Încoronare, Poarta Mihail, centrul istoric, faleza Dunarii. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare hotel 3* in Praga.

Ziua 3 I PRAGA – ORASUL DE AUR
Mic dejun. Tur de oras Praga pietonal: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vitus - simbolul spiritualitatii cehe, unde vom asista la schimbarea garzii la ora 12. In orasul vechi nu vom putea rata faimosul ceas astronomic, care este emblema orasului si pietele frumos amenajate, zona evreiasca cu sinagogi si muzee cu manuscrise vechi. Pentru trecerea dintre orasul vechi si orasul nou, vom folosi Podul Carol si vom putea admira statuile si pictorii de ocazie care se vor oferi sa ne faca o caricatura sau un portret pentru 5 sau 10 euro. In fiecare seara sunt concerte cu muzica clasica sustinute in catedrale, la orga, sau in foste manastiri aflate in centrul orasului, Podul Carol, „Golden Lane“ - strada de aur, zona boema a orasului de aur. Ne vom putea pierde pe stradutele inguste pline de magazine cu suveniruri sau cu mancare traditional. Seara, optional, cina la faimoasa berarie Novometsky Pivovar. Cazare hotel 3* in Praga.

Ziua 4 I EXCURSIE LA CASTELUL KARLSTEIN SI KARLOVY VARY
Mic dejun. Excursie la castelul Karlstejn, probabil cel mai remarcabil castel din Cehia si unul din simbolurile importante ale vechiului Regat Ceh. Charles IV, rege ceh si imparat roman, a fost cel care a initiat constructia acestui castel in 1348 care urma sa aiba trei niveluri. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Excursia continua la Karlovy Vary – cea mai renumita statiune balneo climaterica din Europa si perla statiunilor din Cehia, renumita statiune de tratament din nordul Cehiei. Muntii dau o spectaculozitate deosebita orasului construit de-a lungul raului Tepla Lantul de hoteluri si pensiuni, bijuterii de arhitectura se aliniaza de-a lungul cheiului. Cladirile sunt, aproape toate, opere de arta, incepand cu "Grand Hotel Pupp", unde si-au facut sejurul personalitatile din elita mondiala care au vizitat statiunea de-a lungul anilor. Cladirile vechi, renovate si izvoarele cu apa termala din oras ii dau un farmec aparte celebrei statiuni, iar o calatorie cu funicularul pe munte nu trebuie ratata, mai ales ca nu va costa decat aproximativ 2 euro. Dupa ce parasim zona cu izvoare termale ne putem odihni in oazele de verdeata, cu aer parfumat de liliac si magnolii care cresc in abundenta, ne putem opri la o cafea sau, si mai bine, la un pahar de Becherovka. Si nu oriunde, ci chiar la muzeul destinat acesteia si creatorului ei, Jan Becher. Revenire in Praga. Seara, optional croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare hotel 3* in Praga.

Ziua 5 I PRAGA – DRESDA – BERLIN
Mic dejun. Excursia continua spre Dresda, supranumita si Florenta de pe Elba, unde vom face un popas pentru a vizita faimosul oras distrus in 1945 de bombardamentele Fortelor Aeriene Britanice, revenind la splendoarea secolului XVIII prin restaurarea celebrului Castel Residenzschloss. Dupa prabusirea Zidului Berlinului, in Dresda a inceput restaurarea centrului istoric, iar in 2005 Frauenkirche, enorma biserica baroca, ramasa timp de decenii in ruine, a fost integral restaurata, un moment deosebit de important in viata orasului si nu numai. La pranz ne continuam drumul spre Berlin. Odata ajunsi in Berlin vom face un Tur Panoramic din autocar, cu trecerea in revista a principalelor obiective turistice, inclusiv Poarta Brandenburg, Reichstag, Muzeul Pergamon, Muzeul de Egiptologie. Cazare hotel 3* in Berlin.

Ziua 6 I BERLIN - VARSOVIA
Mic dejun. Vom face un tur de oras, in cadrul caruia vom atinge obiective ca Biserica Memoriala Kaiser - Wilhelm, Filarmonica, Piata Potsdam, Muzeul Evreiesc, Checkpoint Charlie – Wall Museum, Piata Alexander, Primaria, Catedrala, Poarta Brandenburg, Monumentul Holocaustului, Guvernul, etc. Continuam calatoria catre capitala Poloniei, renumita nu doar pentru mărimea, vârsta sau frumuseţea sa, ci pentru indestructibilitatea sa. Este un phoenix care a renăscut de mai multe ori din cenuşa războiului. Suferind daune mari în timpul ocupărilor suedeză şi prusacă din 1655-1656, a fost asaltată din nou în 1794, când armata rusă a masacrat populaţia suburbiilor varşoviene. Sosire la Varsovia seara. Cazare hotel 3* in Varsovia.

Ziua 7 I VARSOVIA
Vom face un tur de oras, pentru a ne incarca cu energia unei capitale pline de farmec, incepand cu partile moderne si istorice ale orasului, continuand cu Piata Pilsudski, Piata Castelului, Piata Bankowy, Coloana Regelui Sigismund, Catedrala Sf. Ioan, Complexul Royal Lazienki, Universitatea din Varsovia, Monumentul lui Chopin, Mormantul Soldatului Necunoscut si multe altele. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel 3* in Varsovia.

Ziua 8 I VARSOVIA – CZESTOCHOWA – CRACOVIA
Dupa micul dejun ne indreptam spre Cracovia, nu inainte de a face un stop la Manastirea Czestochowa, cel mai mare lacas Sfant al Poloniei. Ajungem apoi in Cracovia unde vom face un tur de oras, o incursiune in istoria fostei capitale a Poloniei, vizitand Catedrala, Biserica Fecioarei Maria, Piata Principala, Poarta Fortificata, Districtul Kazimierz, Castelul Wawel si multe altele. Cazare hotel 3* in Cracovia.

Ziua 9 I CRACOVIA – AUSCHWITZ – BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua cu vizita la lagarul de concentrare de la Auschwitz. Auschwitz-Birkenau a fost un lagăr de concentrare nazist din Polonia, care în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a avut un rol de distrugere în rândul populaţiei evreieşti din Europa şi nu numai a acesteia. Peste 1,1-1,6 milioane de oameni au fost exterminaţi în acest lagăr. El a fost ca în marea majoritate a lagărelor de concentrare naziste, comandat de trupele de infanterie SS. Lagărul de la Auschwitz-Birkenau a fost cel mai mare lagăr nazist din cele două războaie mondiale. Biletul de intrare se achita la fata locului si nu este inclus in pachetul de servicii. Dupa vizita plecam spre Budapesta unde ajungem in cursul serii. La sosire - tur panoramic al capitalei Ungariei: Gellert cu impresionanta panorama, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Piata Eroilor cu Monumentul Mileniului. Optional, croaziera cu cina pe Dunare sau cina traditionala cu spectacol de dansuri si folclor in faimosul Borkatakomba. Cazare hotel 3* in Budapesta.

Ziua 10 I BUDAPESTA- BUCURESTI – BACAU
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire in Bacau in cursul diminetii urmatoare, in functie de trafic, formalitati vamale etc.



PRET / persoana: 479 Euro / loc in camera dubla / tripla


TARIFUL INCLUDE:

• 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* (2 nopti in Budapesta, 3 nopti in Praga, 1 noapte in Berlin, 2 nopti in Varsovia, 1 noapte in Cracovia)
• Excursie la Castelul Karlstein si Karlovy Vary
• Excursie la Auschwitz
• Tururi de oras: Budapesta-Praga-Dresda-Berlin-Varsovia-Cracovia
• Transport cu autocar clasificat 3*
• Insotitor roman de grup


TARIFUL NU INCLUDE:


• intrarile la obiectivele turistice din program
● asigurarea medicala
● asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
● bauturile de orice fel la mesele incluse in program
● alte vizite si servicii cu exceptia celor mentionate la sectiunea “Servicii Incluse”.


Pentru un numar mai mic de 40 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.


Documente necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila.
Termen limita de inscriere: 10 zile inaintea inceperii excursiei.


- Imbarcari si din: ADJUD, FOCSANI, RM. SARAT, BUZAU, URZICENI, BUCURESTI, PITESTI, RM. VALCEA, SIBIU, SEBES, DEVA, ARAD
- Pentru grup peste 10 persoane, transfer gratuit din: Iasi, Roman, Suceava, Piatra Neamt,Vaslui, Falticeni, Pascani, Onesti, Tg. Frumos, Tecuci, Barlad.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
15-Sep-13 - 24-Sep-13479

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel