Destinatii Europene

Circuit Capitalele Imperiale, 6 zile, autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
07/07/2013 - 06/10/2013
Pret Total:
239 € (39.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

CAPITALE IMPERIALE 6 zile


Traseu : PRAGA – VIENA – BRATISLAVA – BUDAPESTA - DRESDA – KARLOVY VARY

Autocar 6 zile / 5 nopti PLECARI 2013 (duminica): 07.07 ; 25.08 ; 29.09

ZIUA 1 BUCURESTI – BUDAPESTA / GYOR
Plecare din Bucuresti, din fata Parcului Carol, la ora 6.00, pe ruta: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Cazare in BUDAPESTA sau GYOR.

ZIUA 2 GYOR – VIENA – PRAGA
Mic dejun. Plecare spre Viena, capitala Austriei, centru cultural reprezentativ al Europei si unul dintre cele mai populare obiective turistice internationale, care primeste anual milioane de vizitatori din toate continentele. Inima orasului pulseaza pe locurile fostei cetati Vindobona, in jurul catedralei Sf. Stefan, in imprejurimile Operei si Hofburgului, in centrul inconjurat de bulevardul circular – Ringul. Viena este un oras pentru romantici si visatori. Tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Biserica Votiva, Universitatea si pietonal: Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg (exterior) Piata Maria Tereza, Kartnerstrasse. Deplasare la Palatul Schonbrunn pentru vizitarea resedintei de vara a familiei imperiale. Traseul se continua spre Praga. Cazare in PRAGA.

ZIUA 3 PRAGA
Mic dejun. Cotat printre cele mai valoroase orase istorice ale Europei, PRAGA reprezintã un muzeu in aer liber, cu o arhitecturã impresionantã si un stil eclectic al fatadelor in stil baroc, renascentist sau gotic, o capodoperã ce incanta privirile oricarui calator. Se viziteaza pietonal centrul istoric al orasului denumit si Orasul de Aur: Catedrala Sf. Vitus, Palatul regal, Biserica Sf. Gheorghe, Statuia Sf. Gheorghe, Strada de aur, Podul Carol, Ceasul astronomic. Timp liber in oras. Sugestii vizite: Biserica Sf. Nicolae, Palatul Belvedere, Cartierul evreiesc, Galeriile nationale. Optional, Croaziera pe Vltava. Cazare in PRAGA.

ZIUA 4 PRAGA – DRESDA – KARLOVY VARY
Mic dejun. Optional, excursie la DRESDA si KARLOVY VARY. DRESDA este capitala landului german Saxonia, oras situat pe malul raului Elba. Se viziteaza pietonal centrul istoric: Muzeul Zwinger (exterior), Muzeul Albertinum (exterior), Frauenkirche, Catedrala curtii, Cortegiul printilor, Opera Semper, Fantana holerei. KARLOVY VARY, situata in Bohemia, denumita Karlsbad de catre germani, este o statiune renumita pentru apele termale si curative, care isi datoreaza numele dupa regele Bohemiei si dupa imparatul Carol al VI-lea al Sfantului Imperiu Roman care a fondat localitatea in anul 1370. Statiunea Karlovy Vary este renumita si pentru Festivalul International de Film si pentru lichiorul Karlovarská Becherovka. Se pot admira Izvorul Vridlo, dealurile lui Petru Karlsbader Oblaten, Biserica Sfanta Maria Magdalena, Colonada Morii (tarif 30 euro/pers., fara biletele de intrare, inclus transport cu autocar si servicii ghid insotitor roman, pentru grup minim de 25 pers.). Cazare in PRAGA.

ZIUA 5 PRAGA – BRATISLAVA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre BRATISLAVA pentru un scurt popas si tur panoramic cu autocarul al zonei centrale: Catedrala Sf. Martin, Palatul Grassalkovicz, Hradul, Podul Nou. Traseul se continua spre BUDAPESTA. Sosire in BUDAPESTA. Vom efectua un tur panoramic cu autocarul al zonei centrale situate pe malurile Dunarii, admirand Citadela, Statuia Libertatii, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Parlamentul, Bastionul Pescarilor. Optional, Croaziera pe Dunare, cu un pahar de sampanie si ghid local. Cazare in BUDAPESTA.

ZIUA 6 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre BUCURESTI. Sosire seara, in functie de conditiile de trafic.

TARIF: de la 239 euro / pers. (loc in camera dubla sau tripla)
pentru grup minim 40 pers.

AVANS: 100 Euro/pers. Rest plata – cu 21 zile inainte de data plecarii. Supliment SGL – 50 Euro.

Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR x 2%)
PLATA IN RATE LUNARE !!!
Excursia se poate achita lunar, in rate egale, fara a mai exista obligativitatea avansului minim. Ultima rata trebuie achitata cel tarziu cu 21 zile inainte de data inceperii calatoriei.

TARIFUL INCLUDE:
• Transport cu autocar clasificat international.
• 5 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 2*-3*, in camere duble cu baie proprie (triple la cerere)
• Tur panoramic cu autocar si pietonal in Viena, Praga si Bratislava
• Vizitarea Palatului Schonbrunn (fara bilete de intrare)
• Tur panoramic cu autocar al Budapestei
• Taxe autostrazi, parcari, trecere frontiere
• Ghid insotitor

TARIFUL NU INCLUDE:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Biletele de transport local
• Excursie la Dresda si Karlovy Vary (30 euro/pers., fara biletele de intrare,
inclus transport cu autocar si servicii ghid insotitor roman, pentru grup minim de 25 pers)
• Croaziera pe Dunare si Budapesta by night, cu un pahar de sampanie (15 euro/pers. minim 30 turisti) - transferurile cu autocar la debarcader si asistenta turistica, sunt incluse in tarif.
• Asigurarea medicala


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
07-Iul-13 - 12-Iul-13239
25-Aug-13 - 31-Aug-13239
29-Sep-13 - 06-Oct-13239

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Tariful este calculat pentru un numar minim de 34 persoane. In cazul neintrunirii numarului minim de persoane, excursia se anuleaza. Agentia va anunta turistii inscrisi cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data plecarii si va restitui sumele achitate de acestia, integral. Agentia, respectiv ghidul isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile sau ordinea obiectivelor de vizitat, inlocuirea unui mijloc de transport cu un altul, in functie de anumite conditii obiective. Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective si poate sa difere de clasificarea facuta de autoritatile din Romania. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. In anumite hoteluri camerele triple nu sunt disponibile si pot fi inlocuite cu camere duble in care se afla un al treilea pat suplimentar. Copiii minori

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " BLUE HERON TRAVEL"

Total Oferte de Turism (46)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: BLUE HERON TRAVEL