Destinatii Europene

Circuit Anglia Tara Galilor Irlandele 13 zile Avio

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
01/08/2010 - 13/08/2010
Pret Total:
1195 € (91.92€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu
Belfast, Dublin, Cardif

Plecari
1.08.2010

Servicii incluse
● servicii ghid roman si ghizi locali in Belfast, Dublin si Cardif ;
● 12 cazari cu mic dejun in hotel 3*** si 2**, hoteluri de 2** definite prin camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus ;
● transport avion Bucuresti - Londra – Bucuresti;
● transport (fara zilele 10, 11 si 12) cu autocar 2** cu aer conditionat.

Servicii neincluse
● biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea ;
● taxe aeroport / securitate, transfer aeroport– hotel– aeroport si comision, in total = 225 € (se achita la agentia din Romania).
● taxe pentru turisti de traversarea marilor (Cairnryan - Larne / Rosslare – Fishguard), in total = 75 € (se achita la agentia din Romania).


Program
ZIUA 1 - Duminica ora 6.00 intalnire cu ghidul la Aeroportul Baneasa, Baneasa - check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare, ora 8.00. Ora 9.30 sosire la Londra. Deplasare la CAMBRIDGE unde se viziteaza Colegiile. La Stratford–upon–Avon (locul natal al lui Shakespeare) - vizita Casa natala si mormantul de la Trinity Church. Cazare in zona Chester - Liverpool.

ZIUA 2 (mic dejun).Vizita CHESTER (centrul istoric- unic prin fortificatiile romane ramase intacte). Tur LIVERPOOL cu ghid local: Catedrala Anglicana (cea mai mare din lume), Portul, Docurile, marturii Beatles. Timp liber.

Cazare in zona Chester - Liverpool.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare spre nordul Angliei pe ruta Carlisle si traversare cu ferryboatul de la Cairnryan la Carne (Irlanda de Nord). Cazare in Belfast.

ZIUA 4 (mic dejun). Tur (3 ore) Belfast cu autocar si ghid local din care 1 ora popas in centru. Vizita (exterior) situl arheologic Newgrange – cea mai veche si vestita necropola megalitica din epoca bronzului. Traversarea raului Boyne cu oprire la locul primei batalii dintre protestanti si catolici ( 1 iulie 1690). Cazare in Dublin.

ZIUA 5 (mic dejun) Tur (3 ore) Dublin cu autocar si ghid local.Timp liber.Muzeul berei Guinness. Cazare in Dublin.

ZIUA 6 (mic dejun) Deplasare la ATHLONE CASTEL construit in sec. Xlll sau deplasare in sud prin Muntii Wicklow la ROCK of CASHEL – manastire fortareata din sec. Xll-Xlll construita direct pe stanca. Oprire la Cliff of Moher- faleza inaltata vertical (200m) pe malul Atlanticului si lunga de 8 km Cazare in zona Limerick.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare in peninsula Killarney, situata in sud - vestul Irlandei, la Oceanul Atlantic, pe RING OF KERRY – se parcurge o parte din cel mai frumos drum panoramic (lung de 170 km) din Europa ce inconjoara Killarney National Park (bogata vegetatie mediteraneana), unde se viziteaza Muckross House (construit in stil Tudor in inima parcului in 1843) si cele 3 lacuri LADIES VIEW. Cazare in zona Limerick.

ZIUA 8 (mic dejun) Langa Limerick se viziteaza BUNRATTY CASTLE (sec. XV) - cea mai mare atractie turistica a Irlandei (parc de folclor si traditii culturale irlandeze).Traversare cu ferryboat ul din Irlanda (Rosslare) in Tara Galilor (Fishguard). Cazare in Cardif.

ZIUA 9 (mic dejun) Tur (2 ore) Cardif cu ghid local, apoi popas (90 min.). Deplasare la OXFORD - vizita colegiile (exterior). Tur LONDRA pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Parlamentul, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul. Cazare in Londra.

ZIUA 10 (mic dejun). Se viziteaza (intrare fara plata) British Museum si Galeriile Nationale. Timp liber. Sugestii: shopping, Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud etc. Cazare in Londra.

ZIUA 11(mic dejun). Dimineata, optional (aprox. 10 £), plimbare cu vaporasul pe Tamisa la Greenwich. Se pot vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero.Dupa amiaza timp liber. Cazare in Londra.

ZIUA 12(mic dejun). Dimineata, optional Castelul Windsor.Dupa amiaza timp liber. Cazare in Londra.

ZIUA 13 Vineri (mic dejun). Excursie la Stonehenge si catedrala Salisbury (cea mai inalta din Marea Britanie) si de aici deplasare la aeroport. Ora15.40 prezentare la imbarcare. Ora 17.40 decolare. Sosire Baneasa, sambata ora 22.55.

007

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Supliment single 360 €
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in camera tripla au o reducere de 50 €.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Aug-10 - 13-Aug-101195

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR