Destinatii Europene

CIRCUIT ANGLIA SCOTIA IRLANDA 19 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
19 zile
Valabilitate Oferta:
26/07/2016 - 26/08/2016
Pret Total:
853 € (44.89€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*, exceptând zilele 6 şi 13 (contra cost cu transport public); Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat 11 grupuri, toate grupurile au beneficiat de autocare 3*-4*.
17 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
1 cazare pe feribot Anglia-Olanda, cabine de 4 persoane;
deplasarea cu autocarul la GREENWICH;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

SERVICII NEINCLUSE
taxele de traversare a Canalului Mânecii şi feribot spre Irlanda şi Irlanda de Nord 123 €/pers. (se achită la înscriere)
excursii opţionale si intrările la obiectivele turistice,
vaporaşul în Amsterdam, Bruges, Londra, transportul local în Londra (inclusiv la Windsor), Belfast, Dublin, Glasgow, Edinburgh etc.;

PROGRAM
Circuit Anglia Scotia Irlanda 19 zile Autocar

Ziua 1. Bucuresti – BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucuresti, de la Autogara , Calea Grivitei nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – MELK – NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg – Germania. Se tranziteaza Austria, cu o scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, pe exterior Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oras: Zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Cazare la Nurnberg.

Ziua 3. NURNBERG – LUXEMBURG – BRUXELLES (655 km)
Mic dejun. Traversam Germania, spre Luxemburg, pentru vizita pe exterior la Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. Deplasarea continua spre Bruxelles, pentru a vizita Palatul Regal, Palatul de Justitie, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Timp liber. Cazare la Bruxelles.

Ziua 4. BRUXELLES –BRUGES – CANTERBURY – LONDRA (315 km)
Mic dejun. Plecare spre Anglia. Pe traseu ne va incanta frumusetea unica a orasului Bruges, pe care o vom descoperi atat pietonal, cat si printr-o minunata plimbare cu barca. Traversarea Canalului Manecii cu feribotul de la Calais la Dover. In drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastica a Angliei, in atmosfera medievala dominata de renumita catedrala. Seara sosire si cazare la Londra.

Ziua 5. LONDRA – GREENWICH
Mic dejun. Incepem vizita capitalei britanice pe exterior: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussauds – Muzeul figurilor de ceara, British Museum. Timp liber la dispozitia turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Optional, deplasare la Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.

Ziua 6. LONDRA
Mic dejun. Dedicam din nou o intreaga zi explorarii orasului, utilizand transportul public: St. James Park, Westminster Abbey, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber in zona comerciala Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra.

Ziua 7. Londra – OXFORD – WINDSOR – STRATFORD – NOTTINGHAM (415 km)
Mic dejun. Plecare la Windsor, unde se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul dintre cele mai vechi din Anglia, care ne va incanta, printre altele, cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Continuam cu Oxford, cel mai vechi centru universitar, unde vom vizita pe exterior Queen’s College, Merton College, Catedrala. Urmeaza Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi ne deplasam spre zona Nottingham pentru cazare.

Ziua 8. Nottingham –LEEDS – YORK – MANCHESTER – CHESTER (340 km)
Mic dejun. Deplasare spre Leeds, unde vom vizita Muzeul Armurilor, apoi spre York, unde se pot admira fortificatiile orasului vechi, inclusiv ruine din perioada romana si impresionanta catedrala, cea mai mare constructie gotica de la nord de Alpi. Dupa ce se viziteaza Manchester pe exterior – Universitatea, Opera, Primaria si Catedrala, cazare in zona Chester.

Ziua 9. LIVERPOOL – DUBLIN (215 km)
Mic dejun. Deplasare spre Liverpool pentru tur de oras: Catedrala Anglicana, Catedrala Metropolitana, Portul, vechile Docuri. Traversare in Irlanda cu feribotul de la Holyhead. Dupa debarcare incepem vizita in Dublin cu: Castelul Dublin, Catedrala St. Patrick’s, Colegiul Trinity (una dintre cele mai faimoase universitati din lume), iar la final faimoasa Fabrica Guinness. Cazare in zona Dublin.

Ziua 10. BELFAST – Castelul DUNLUCE – GIANT`S CAUSEWAY – Dumfries (320 km)
Mic dejun. Parasim capitala Irlandei si inaintam spre nord, catre Belfast, unde se viziteaza: Catedrala, Primaria, Albert Clock, Cartierul Universitatii, Gradina Botanica. Timp liber la dispozitia turistilor (sugeram vizita la Ulster Museum) sau excursie optionala pentru a admira Giant`s Causeway, o faleza unica prin simetria uimitoare a zeci de mii de coloane de bazalt. In continuarea excursiei optionale (Castelul Dunluce + Giant`S Causeway – 20EUR) se viziteaza ruinele castelul Dunluce, amplasat pe o impresionanta stanca si martor a peste 7 secole de istorie dramatica. Dupa intoarcerea la Belfast, traversarea cu feribotul la Cairnryan. Cazare in zona Dumfries.

Ziua 11. DUMFRIES – LAKE DISTRICT – GLASGOW (430 km)
Mic dejun. Timp liber pentru vizita individuala in pitorescul orasel Dumfries sau excursie optionala (24 euro) in Parcul National Lake, cu peisaje superbe in care piscurile celor mai inalti munti din Anglia (pe versantii carora se formeaza numeroase cascade) se reflecta in oglinda unei adevarate salbe de lacuri. O plimbare cu vaporasul pe Windermere, cel mai mare lac din Anglia, va fi prilej pentru a admira atat capodopera naturii, cat si pitorestile orasele “ascunse de civilizatie”. Intoarcere in Dumfries. Urmeaza Glasgow unde vom vizita Catedrala, Cartierul Universitatii si George Square. Timp liber la dispozitia turistilor pentru a descoperi farmecul orasului. Cazare in zona Glasgow.

Ziua 12. SCOTIA de Nord: Cast. Stirling – LOCH NESS – INVERNESS (485 km)
Mic dejun. Timp liber in Glasgow sau excursie optionala (35 euro) in nordul Scotiei, renumit prin muntii, lacurile si castelele sale stravechi. Pentru inceput vizitam Castelul Stirling, resedinta preferata si loc de incoronare pentru multi din suveranii Scotiei. Apoi traseul continua spre nord, catre Loch Ness, faimos pentru legenda monstrului misterios. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel din zona Glasgow.

Ziua 13. EDINBURGH
Mic dejun. Vizita in Edinburgh cu transportul public: Castelul si Palatul Regal, Catedrala St. Giles, Parlamentul, apoi Charlotte Square si George Street in orasul nou. Timp liber la dispozitie pentru a descoperi farmecul capitalei Scotiei. Cazare in zona Glasgow.

Ziua 14. EDINBURGH – DURHAM – NEWCASTLE UPON TYNE (250 km)
Mic dejun. Plecare spre Newcastle pentru traversarea Marii Nordului, spre Olanda. Dupa ce se viziteaza micul orasel medieval Durham, renumit pentru splendida sa catedrala din secolul al XI-lea, urmeaza un scurt tur pietonal in Newcastle, inainte de a ne prezenta in port cu minim 2 ore inainte de imbarcare. Cazare pe feribot, in cabine de 4 pers.

Ziua 15. Rotterdam – AMSTERDAM
Incepem vizita cu Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pentru un placut tur pietonal prin centrul orasului. Urmeaza Amsterdam -“Venetia Nordului”, cu Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh si vizita la o renumita fabrica de prelucrare a diamantelor. Optional ne imbarcam intr-o mini croaziera pe canale (cca 15 euro), cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Cazare in zona Haga.

Ziua 16. Haga – DELFT – KOLN (390 km)
Dupa micul dejun, vizitam Haga, orasul regal, unde se vor admira in centrul istoric Palatul Pacii si Parlamentul. Continuam cu pitorescul orasel Delft, apoi dupa-amiaza plecare spre Germania. Scurta oprire in Koln pentru a admira maretia impresionanta a Catedralei. Cazare in Koblenz sau intr-una din celelalte localitati pitoresti din zona.

Ziua 17. VALEA RINULUI – FRANKFURT – PRAGA (615 km)
Mic dejun. Traseul urmeaza minunata Vale a Rinului, cu legendara Stanca Lorelei si semetele castele medievale. Drumul continua spre Praga, cu vizita in Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire si cazare la Praga.

Ziua 18. PRAGA – Budapesta (535 km)
Mic dejun. Tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc etc. Continuam itinerariul spre Budapesta unde, optional, la final de excursie, se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (14EUR fara cina /29 EUR cu cina), avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare in Budapesta.

Ziua 19. Budapesta – Budapesta (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Final program Circuit Anglia Scotia Irlanda 19 zile Autocar.

Excursii optionale:
Scotia de Nord – Loch Ness – 35 euro
GRATUIT – Excursiile la Frankfurt, Oxford, Windsor
GRATUIT deplasarea cu autocarul la GREENWICH
Parcul National Lake – 24 euro
Supliment pentru cabina dubla pe ferry – 35 euro

Exemple de cazari 2015
Budapesta www.tulipinnbudapestmillennium.com/en
Nurnberg http://www.accorhotels.com/gb/hotel-2924-congress-hotel-mercure-nuernberg-an-der-messe/index.shtml
Bruxelles http://www.accorhotels.com/gb/hotel-2846-ibis-brussels-expo-atomium/room.shtml
Londra http://www.euroqueenshotel.com/
Nottingham http://www.parkinn.co.uk/hotel-nottingham
Liverpool http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/gb/en/liverpool/lplrl/hoteldetail/photos-tours
Dublin http://www.claytonhoteldublinairport.com/
Zona Dumfries http://www.daysinn.co.uk/hotels/united-kingdom/gretna-green/days-inn-gretna-green-m74/hotel-overview
Glasgow http://www.daysinn.co.uk/hotels/united-kingdom/lanarkshire/days-inn-abington-m74/hotel-overview?cid=local
Zona Haga www.booking.com/hotel/n

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR