Destinatii Europene

CIRCUIT ANGLIA SCOTIA 10 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
25/06/2012 - 04/07/2012
Pret Total:
1149 € (114.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 25.Jun.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 1149 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: LONDRA – STONEHENGE – BATH – STRATFORD – WARWICK – LIVERPOOL – LAKE DISTRICT – GLASGOW – EDINBURGH – DURHAM – YORK – CAMBRIDGE

Ziua 1: BUCURESTI – LONDRA
Intalnire la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup la ora 08:00 pentru imbarcare pe cursa BRITISH AIRWAYS, cu destinatia Londra. Sosire la Londra, transfer in oras si cazare (dupa ora 14:00). Dupa amiaza timp liber pentru vizite optionale.

Ziua 2: LONDRA – BATH – BRISTOL
Mic dejun. Plecare spre Stonehenge, cel mai important sit preistoric al Marii Britanii. Vizitarea monumentului (intrare inclusa). Sosire la Bath, veche asezare romana, o bijuterie arhitecturala desavarsita, foarte bine conservata. Tur de oras cu ghid local si vizitarea Bailor Romane (intrare inclusa). Cazare in Bath sau Swindon.

Ziua 3: BRISTOL – OXFORD – STRATFORD – WARWICK – LIVERPOOL
Mic dejun. Plecare spre Oxford, vizitarea orasului universitar. Continuarea traseului cu Stratford upon Avon, vizitarea Casei Memoriale William Shakespeare si a Casutei Annei Hattaway (intrari incluse). Oprire la Warwick pentru vizitarea castelului (intrare inclusa). Cazare in Liverpool sau Haydock.

Ziua 4: LIVERPOOL – LAKE DISTRICT – GLASGOW
Mic dejun. Plecare spre nordul Angliei. Scurta oprire in Kendal, oras situat in zona lacurilor, una dintre cele mai frumoase regiuni din Anglia. Traseul continua cu Lake District (cel mai mare parc national al Angliei). Scurta croaziera (inclusa) pe Lacul Windermere, de la Bowness la Ambleside. Sosire si cazare la Glasgow.

Ziua 5: GLASGOW – EDINBURGH
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local: vizitarea Catedrala si a Colectiei Burrell (incluse). Dupa amiza plecare spre Edinburgh. Tur de oras Edinburgh cu ghid local. Cazare Edinburgh.

Ziua 6: EDINBURGH
Mic dejun. Zi libera in capitala Scotiei. Optional vizitarea castelului care adaposteste bijuteriile Coroanei Scotiene. Cazare in Edinburgh.

Ziua 7: EDINBURGH – YORK
Mic dejun. Plecare spre York. Oprire la Durham pentru vizitarea Catedralei (intrare inclusa). Sosire la York. Tur de oras cu ghid local incluzind intrare si vizitare a York Minster - cea mai mare biserica gotica din Anglia. Cazare in York.

Ziua 8: YORK – CAMBRIDGE – LONDRA
Mic dejun. Plecare spre Londra. Oprire la Cambridge (optional, intrare la colegiu). Cazare la Londra.

Ziua 9: LONDRA
Mic dejun. Tur de oras Londra cu ghid local: Parlamentul, Big Ben, Catedrala Westminster Abbey (intrare optionala), Piccadilly Circus. Dupa amiaza timp liber. Optional vizita la Madame Tussauds - Muzeul Figurilor de Ceara. Cazare Londra.

Ziua 10: LONDRA
Mic dejun. Timp liber pentru vizite sau cumparaturi. Predarea camerelor cel mai tarziu la ora 12:00. La ora 15:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa BRITISH AIRWAYS cu destinatia Bucuresti. Sosire la Bucuresti la ora 23:20.

008

Supliment camera single: 290 EURO
Reducere copil 5-10 ani neimpliniti (in camera dubla cu doi adulti, fara pat suplimentar): 275 euro
Nu exista camere triple, nu exista pat suplimentar in camerele duble.
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
24 iunie: Bucuresti (Otopeni) 09:55 – Londra (Heathrow) 11:25
04 iulie: Londra (Heathrow) 18:05 – Bucuresti (Otopeni) 23:20

GRUP MINIM:
30 persoane (in cazul in care grupul este mai mic si in functie de numarul de participanti, se percep urmatoarele suplimente: 45 euro pentru 25 – 29 persoane, 75 euro pentru 20-24 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

ACTE NECESARE:
carte de identitate valabila sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii.

CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE:
20% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;
80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.
OBSERVATII:
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de institutiile de profil din Marea Britanie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar / conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare - in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor; de asemenea receptia poate olicita cartea de credit sau o suma cash (depozit) drept garantie pentru cheltuieli suplimentare / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport avion cu compania BRITISH AIRWAYS Bucuresti – Londra si retur
9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3 stele: 3 nopti Londra (zona Docklands sau similar), 1 noapte Swindon, 1 noapte Liverpool, 1 noapte Glasgow, 2 nopti Edinburgh, 1 noapte York
transferuri aeroport – hotel – aeroport
transport cu autocar pentru intreg traseul
tururi de oras cu ghid local si intrari la obiectivele turistice conform programului (Stonehenge, Baile Romane din Bath, Casa Memoriala Shakespeare, Anne Hattaway, Castelul Warwick, Colectia Burrell, Catedrala din Glasgow, Catedrala din Durham, Catedrala York Minster
plimbare pe lacul Windermere
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 130 euro / persoana
asigurarea medicala si asigurarea storno
bacsisuri pentru ghizi locali si soferi: aproximativ 30 euro / persoana

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
25-Iun-12 - 04-Iul-121149

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR