Destinatii Europene

CIRCUIT AMERICA DE SUD DE EST 17 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
17 zile
Valabilitate Oferta:
13/04/2012 - 16/11/2012
Pret Total:
2185 € (128.53€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
BRAZILIA (Rio de Janeiro,Sao Paulo,Santos,Curitiba,Cascada Iguacu,Barajul Itaipu,Cascavel, Coasta Atlanticului: Angra dos Reis, Caraguatatuba, Paraty)–ARGENTINA(Buenos Aires, El Tigre, Santo Tome, Posadas)–URUGUAY(Montevideo, Colonia, Trinidad, Salto)–PARAGUAY (Asuncion, Santa Rosa, Lacul Ypacarai)

ITINERARIU
BRAZILIA - ARGENTINA - URUGUAY - PARAGUAY

PLECARI
13.04, 17.08, 16.11.2012

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali;
14 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***;
bilet avion Bucuresti-Paris-Buenos Aires / Rio de Janeiro-Paris-Bucuresti;
transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat.

SERVICII NEINCLUSE
875 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-d):
a) 3 cine traditionale (Buenos Aires, Montevideo, Rio de Janeiro);
b) biletele de intrare la obiectivele turistice si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;
c) taxele de: aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport,vapor (Argentina-Uruguay) si trecere a podurilor peste fluvii (Parana, Uruguay,Iguazu);
d) 6 excursii in zilele:3(El Tigre),9(coborare in hidrocentrala la Itaipu),13(Coasta Atlanticului),14 (croaziera din Golful Sepetiba), 15 (statuia lui Iisus) si 15 (Capatana de zahar).

PROGRAM
ZIUA 1-vineri, ora 18-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul–check in Air France pentru destinatia Paris. Decolare, ora 20.05, sosire, ora 22.15 la Paris. Ora 23.20, decolare.

ZIUA 2 (mic dejun).Sosire la Buenos Aires, ora 08.50. Tur (5 ore) Buenos Aires cu ghid local.Timp liber. Cazare in Buenos Aires.

ZIUA 3 (mic dejun). Ora 10-deplasare (30 km) in statiunea El Tigre - plimbare cu vaporasul prin delta fluviului Parana. Timp liber in Buenos Aires. Cina traditionala la Sabor a tango. Cazare in Buenos Aires.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare cu vaporul de la Buenos Aires la Colonia (Uruguay)–popas 1 ora, apoi cu autocarul la Montevideo - tur (4 ore) cu ghid local. Timp liber. Cina traditionala cu program artistic (Candombe). Cazare in Montevideo.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Salto cu popas (1 ora) in Trinidad. Cazare in Salto(Uruguay).

ZIUA 6 (mic dejun). Se traverseaza Rio Uruguay pe podul Salto Grande in Argentina (zona Concordia). Deplasare la Posadas cu popas (1 ora) in Santo Tome.Cazare in Posadas (Argentina).

ZIUA 7 (mic dejun). Se traverseaza Rio Parana in Encarnacion (Paraguay). Deplasare (popas 1 ora in Santa Rosa) la Asuncion-tur (3 ore) cu ghid local. Optional (plata in excursie), cina paraguayana cu program artistic. Cazare in Asuncion (Paraguay).

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare in Brazilia (se traverseaza Rio Parana, Ciudad del Este-Foz de Iguacu) cu popas (2 ore) in Paraguay la Lacul Ypacarai. Cazare in Foz de Iguazu (Brazilia).

ZIUA 9 (mic dejun). Se viziteaza Barajul Itaipu (cu coborare in hidrocentrala) si partea argentiniana a cascadei Iguazu.Cazare in Foz de Iguazu.

ZIUA 10 (mic dejun). Vizita partea braziliana a cascadei Iguacu. Popas (1 ora) in Cascavel. Cazare in Guarapuava.

ZIUA 11 (mic dejun). In Curitiba se viziteaza Gradina Botanica (una din cele 7 minuni ale Braziliei). Deplasare la Sao Paulo.Cazare in Sao Paulo.

ZIUA 12 (mic dejun). Tur(3 ore) Sao Paulo cu ghid local. Timp liber. Ora 14, deplasare (70 km) la Santos – tur (3 ore) cu ghid local. Timp liber. Ora 20 – deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in zona Santos.

ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare(500 km) cu autocarul pe drumul BR 101(coasta Atlanticului) cu popasuri(cate 1 ora) in: Caraguatatuba, Paraty si Agra dos Reis. Cazare in Mangaratiba(Golful Sepetiba).

ZIUA 14 (mic dejun). In Golful Sepetiba -croaziera in insule. Deplasare la Rio de Janeiro-tur (4 ore) oras cu ghid local din care 2,5 ore cu autocarul (include si zona Sambadrom - Maracana) si 1,5 ore pietonal in orasul vechi (Manastirea Sao Bento, Piata Praca XV, Palatul Imperial, Biserica Candelaria). Cazare in Rio de Janeiro.

ZIUA 15 (mic dejun). Excursie ½ zi cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca - urcare cu trenuletul si cu liftul pe Muntele Corcovado la statuia lui Iisus (situata la 710 m) – panorama Rio de Janeiro. Apoi se coboara si se urca inaltimea (400 m)-Pao de Acucar (Capatana de Zahar) de unde se vede o alta panorama a zonei. Dupa amiaza timp liber, sugestii: shopping, plaja si baie la Copacabana. Cina traditionala la Rio Scenarium cu muzica samba si formatie de instrumentisti. Cazare in Rio de Janeiro.

ZIUA 16 (mic dejun). Timp liber pentru shopping, plaja, etc.Ora 12-predarea camerelor si deplasare cu autocarul la plajele Copacabana si Ipanema. Ora 16-transfer la aeroport. Ora 21.25, decolare spre Paris.

ZIUA 17 – duminica, sosire in Paris, ora 11.30. Decolare spre Bucuresti, ora 15.25. Sosire, Otopeni, ora 19.15.

007

Supliment single 590 Ñ”.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 100 Ñ”.
Pret pentru minim 30 turisti. Se achita in plus, pentru 24-29 turisti, 100 Ñ”, iar pentru 18-23 turisti 150 Ñ”.
Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
13.04, 17.08, 16.11.2012
2185 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
13-Apr-12 - 16-Nov-122185

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR