Destinatii Europene

Circuit Africa de Sud-Zimbabwe-Botswana

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
18 zile
Valabilitate Oferta:
12/03/2012 - 29/03/2012
Pret Total:
3160 € (175.56€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ecoturism

Descriere Oferta Turistica:

PERIOADA : 12 - 29 Martie 2012

12 mar :Intalnire cu ghidul la Otopeni-ora 16,30.Plecare la Frankfurt cu LH421 la ora 20,00. Sosire la Frankfurt la ora 20,00.Plecare la Cape Town la ora 22,40.

13 mar :Sosire la Cape Town la ora 10,40.Tur panoramic de oras si urcare cu telecabina pe Table Mountain (daca conditiile meteo vor fi favorabile). Transfer la hotel (cazare dupa ora 14,00). Cina si cazare in Cape Town.

14 mar : Mic dejun.Turul Peninsulei Cape (1 zi). Se vor vizita Capul Bunei Sperante (rezervatie naturala, unde se poate admira cea mai mare varietate de protea, floare specificaAfricii de Sud, babuini). Plimbarecu vaporasul la Insula Focilor, apoi vizitam colonia de pinguini de pe plaja din Simonstown. Drumul urmareste tarmuloceanului, trecand prin localitatile Fish Hock, Kalk Bay, Muizenburg, Kommetjie. Cina si cazare in Cape Town.

15 mar : Mic dejun.Plecare spre zona viticola din Peninsula Cape (Stellenbosch, Paarl, Franschoek) cu oprire pentru o degustare de vinuri ; vizita la Monumentul Hughenot ;dupa amiaza sosire la Cape Town.Cina si cazare Cape Town.

16 mar : Mic dejun.Plecare spre Oudtshoorn via Hermanus si Golful Mossel. Sosire la Oudsthoorn - cea mai importanta zona a fermelor de struti; vom vizita o astfel de ferma pentru a afla multe lucruri interesante deapre viata acestor pasari; cei mai curajosi vor face o plimbare pe strut; vom servi cina cu omleta si carne de strut. Transfer la hotel. Cazare in Oudsthoorn.

17 mar :Mic dejun.Inainte de a parasi Oudsthoorn - oprire la Wildlife Cango Ranch - centru de reproducere in captivitate a speciilor pe cale de disparitie. Aici veti putea intra in contact direct cu gheparzii, adulti si pui. Vom continua cu vizita pesterii Cango Caves (reenumita pentru stalactitele si stalagmitele sale, formate de-a lungul timpului si creand forme miraculoase). Cina si cazare in zona Knysna.

18 mar :Mic dejun.Calatoria noastra continua spre Parcul National Tsitsikamma-unde vom face a plimbare pe podul construit peste raul Storm. Optional - oprire pentru vizita la Parcul elefantilor. Drumul continua pe celebrul Garden Route (o gradina naturala), de-a lungul Golfului Plettenberg. Cina si cazare in Port Elizabeth.

19 mar :Mic dejun. Scurt tur panoramic al orasului inainte de transferul la aeroport pentru zborul spre Durban incluzand Portul, Centrul Universitar, Gradina Botanica, Piata Indiana, Primaria (cladire impresionanta din 1910), Marine Parade. Cina si cazare in zona orasului Durban.

20 mar :Mic dejun.Plecare matinala spre Parcul National Hluhluwe; in functie de orarul croazierelor, optional, vom face o plimbare cu barca prin Parcul National St Lucia. In cursul serii - sosire la Hluhluwe. Cina si cazare in Hluhluwe.

21 mar :Trezire in jurul orei 05.00. Safari in Parcul National Hluhluwe (cu jeep deschis), in care traiesc 2000 de rinoceri si peste 6000 de bivoli. Micul dejun va fi servit intr-una din taberele din rezervatie. Plecare spre Mpumalanga strabatand asezari precum Piet Retief, Badplaas, Nelspruit. Sosire in zona Parcului Kruger in cursul serii. Cina si cazare.

22 mar :Trezire matinala (ora 4,30). Mic dejun la pachet. Safari in Parcul Kruger si Kapama Private Game Lodge pentru a vedea animalele in habitatul lor (Parcul National Kruger, creat in 1898 de presedintele Paul Kruger, are o suprafata de peste 2 mil. hectare; Kapama este una din rezervatiile private din Africa de Sud). Cina si cazare in zona Rezervatiei Kapama.

23 mar :Mic dejun.Plecare spre Johannesburg. Pe drumvom opri pentrua putea admira Canionul Blyde River (lung de 26 km, formatiune geologica sapatade-a lungul milioanelor de ani in masivul Drakensberg, de cele doua rauri Blyde si Treur) ; scurte opriri la God’s Window (Fereastra lui Dumnezeu – o frumoasa priveliste), PinnacleRock, cascada Mac Mac. Cina si cazare in Sandton / zona Johannesburg.

24 mar : Mic dejun. Dimineata, plecare spre Pretoria- capitala administrativa. Tur de oras panoramic: Primaria, Piata Bisericii, Parlamentul. Vizita la Sun City - complex hotelier cu peste 25 hectare de gradini si terenuri de golf, piscina cu valuri artificiale; dejun in Sun City. Dupa amiaza intoarcere la Sandton. Cazare in Sandton /zona Johannesburg.

25 mar :Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecare spre Cascada Victoria. Sosire in Zimbabwe /cascada Victoria; transfer la hotel. Cazare. Croaziera pe fluviul Zambezi ( este fluviul al patrulea ca lungime din Africa și cel mai mare fluviu care se varsă în Oceanul Indian. Bazinul său hidrologic cuprinde o suprafață de 1.332.574 km² ceace ar fi cca. jumătatea bazinului de colectare al Nilului). Vizita la Centrul de produse artizanale unde vom asista la un frumos spectacol de dansuri si muzica africana. Cina si cazare in zona Cascadei Victoria.

26 mar :Mic dejun. Vizita la Cascada Victoria ; este o experienta unica - locatia, zgomotul, maretia naturii, pe care nici macar un aparat performant nu le poate reda. Dupa amiaza timp liber de relaxare la hotel. Cina si cazare in zona Cascadei Victoria.

27 mar : Plecare matinala in ultimul safari al acestei excursii - in Parcul National Chobe -safari cu barci pe raul Chobe. Croaziera se termina in jurul orei 12,30 , dupa care vom servi dejunul. Safari va continua cu masinile. Cina si cazare in zona cascadei Victoria.

28 mar : Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecare spre Johannesburg. Sosire la Johannesburg. Ora 18,45-plecare spre Frankfurt cu LH573 29 mar : Ora 05,20- sosire la Frankfurt; ora 10,15 plecare spre Bucuresti cu LH1418 Ora 13,30-Sosire la aeroportul Henri Coanda din Otopeni

Tarif/persoana in camera dubla : 3160 euro
Supliment cazare in camera single : 520 euro
Preturile sunt valabile pentru un grup de minim 20 persoane
Important : tarifele se bazeaza pe urmatorul curs valutar 1 euro = 10 ZAR (moneda nationala din Africa de Sud); eventualele modificari putand afecta tariful final al excursiei

Servicii incluse :
- bilet avion Lufthansa Bucuresti-Cape Town si Johannesburg-Bucuresti/clasa economic
- 15 nopti cazare in camera dubla cumese conform programului, hoteluri de4* standard
- transferuri aeroport-hotel-aeroport in Africa de Sud si Zimbabwe
- transport cu autocar/microbuz cu aer conditionat pe teritoriul Africii de Sud si Zimbabwe
- bilete avion Port Elisabeth-Durban si Johannesburg-cascada Victoria-Johannesburg excursiile, safari, croaziere si intrari la obiectivele turistice mentionate in program
- ghid local pentru excursiile din program
- insotitor din partea agentiei pe toata durata excursiei

NU SUNT INCLUSE IN PRET :
- taxe de aeroport valabile in ziua emiterii biletelor ( in prezent 428 eur/persoana)
- asigurare medicala
- asigurarea storno (optionala)
- bacsisurile (ghizi locali,soferi,bagajisti etc)
- bauturile de orice fel
- excursiile optionale ,care se achita la fata locului
-taxa viza Africa de Sud , Zimbabwe si Botswana
- cheltuieli personale (convorbiri telefonice, minibar,programe speciale TV, etc)

Acte necesare pentru obtinerea vizei :
- pasaport valabil inca 6 luni de la terminarea calatoriei ( cu minim 4 pagini albe)
- 6 foto recentetip pasaport
- extras de cont bancar (minim 2000 $)
- formulare ambasada completat si semnat
- adeverinta de serviciu cu functie si salariu in limba engleza/talon de pensie–original si traducere legalizata inlimba engleza
- asigurare medicala

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
12-Mar-12 - 29-Mar-123160

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Studio"

Total Oferte de Turism (283)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Studio