Destinatii Europene

Circuit 2020 China – Coreea De Sud – Japonia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
19 zile
Valabilitate Oferta:
25/03/2020 - 12/04/2020
Pret Total:
2960 € (155.79€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Croaziera “cireşilor înfloriţi”

CHINA – COREEA DE SUD – JAPONIA

Shanghai – Seoul – Tianjin – Beijing – Juyongguan – Changling – Insula Jeju – Osaka – Kyoto – Kobe – Shimizu – Yokohama – Tokyo – Niko

Deşi toată lumea asociază cireşii înfloriţi numai cu Japonia, în fiecare primăvară, atât în China, cât şi în Coreea de Sud au loc festivaluri dedicate acestui eveniment. În Shanghai are loc sărbătoarea cireşilor înfloriţi în perioada martie – aprilie, timp în care peste 12.000 cireşi din Parcul Gucun sunt admiraţi de vizitatori din lumea întreagă. Marii iubitori ai florilor de cireş nu pot rata de asemenea Festivalul Florilor de Cireş de pe Insula Jeju sau din parcurile Seoul-ului, unde se poate admira cireşul rege înflorit, specie de cireş care are cele mai mari petale de flori din lume. Pe lângă cireșii înfloriți, alte repere esenţiale din China vor fi ascensiunea pe Marele Zid Chinezesc şi incursiunea în Oraşul Interzis din Beijing, Când spui Japonia, te gândeşti imediat la tehnica cea mai avansată, la tehnologia de vârf, la construcţiile cele mai îndrăzneţe, la oamenii pentru care munca este un cult, iar tradiţiile o a doua religie. Dar dacă la toate acestea mai adăugăm sărbătoarea cireşilor înfloriţi, Sakura, istoria lor veche şi zbuciumată, natura frumoasă şi imprevizibilă, vom obţine o imagine de ansamblu care merită din plin aprofundată pe parcursul programului în care sunteţi invitaţi.

Perioada: 25.03 – 12.04.2020

Ziua 1 / 25.03.2020: Bucureşti – Doha
Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (12:15 / 18:00). După sosirea în Doha vom porni într-un tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom vedea celebra piaţa Arabă Souq Waqif, piaţa de aur Gold Souq, piaţa de şoimi, complexul rezidenţial ultraluxos Pearl Qatar, creat în Golful Arabiei pe o distanţă de 32 km pe mai multe insule artificiale construite la doar 350 m de ţărm, fiind o replică a celebrului proiect “The Palm” din Dubai, Clubul de Golf Doha, unul dintre primele cluburi cu terenuri cu iarbă construit vreodată în Orientul Mijlociu, complexul sportiv Sports City construit pe o suprafață de 250 ha, care a găzduit Jocurile Asiatice în anul 2006, zona comercială din port, Al-Corniche, o promenadă lungă de pe litoralul golfului, care oferă privelişti frumoase asupra insulei Palm Tree şi asupra zgârie-norilor din oraş, piaţa de fructe şi legume şi piaţa de cămile. Vom reveni apoi la Aeroportul Internaţional Hamad pentru formalităţile de îmbarcare.
Ziua 2 / 26.03.2020: Doha – Shanghai
Plecare spre Shanghai cu zborul QR 870 (01:05 /14:20). După sosirea în cel mai mare oraş al Chinei, situat la malul Mării Orientale, pe Fluviul Huangpu, întâlnire cu reprezentantul local, care ne va conduce pentru cină la un restaurant local. Cazare la Hotel Baolong 4* (sau similar 4*).
Ziua 3 / 27.03.2020: Shanghai
Mic dejun. Zi dedicată explorării Shanghai-ului, oraş cosmopolit de care se leagă istoria Chinei moderne, în prezent un oraş ultradezvoltat, cu bulevarde largi, străzi suspendate, clădiri monumentale şi peisaje urbane inedite. Vom vizita Parcul Gucun, prima oprire de pe “traseul cireşilor înfloriţi”, unde vom putea admira aprox. 80 de soiuri de cireşi în numar de aprox. 12000. Ne vom plimba apoi pe promenada Bund, care se întinde de-a lungul fluviului Huangpu pe mai mult de 1,6 km, fiind străjuită de clădiri în stilul anilor ‘30, în cartierul Pudong, care este şi centrul financiar al oraşului şi ai cărui zgârie-nori au devenit simbolul oraşului. În continuare vom vizita Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha, în care sunt expuse două dintre cele mai faimoase statui ale lui Buddha: una din jad alb, reprezentându-l în poziţie culcată şi una din jad verde în poziţie de meditaţie. După dejun, vom vizita Grădina Mandarinului Yu, construită în sec. al XVI-lea în stilul arhitectural al dinastiei Ming de către un ofiţer chinez. Scopul acestei grădini, sugerat chiar de numele acesteia, Yu însemnând a face fericit, este de a induce o stare de linişte, de a crea plăcere vizitatorului care descoperă nenumărate pavilioane şi chioşcuri, precum şi mici curţi care răsar de o parte şi de alta a aleii cu statui sub forma unor dragoni, care şerpuieşte în interiorul grădinii. În continuarea zilei vom face o plimbare în oraşul vechi, unde se află şi un impresionant centru comercial, urmată de o incursiune pe celebra stradă comercială Nanjing, unde vom putea asista la Ceremonialul Ceaiului într-una din renumitele ceainării de aici. Ziua se va încheia cu o croazieră pe Fluviul Huangpu. Cină la un restaurant local. Cazare la Hotel Baolong 4* (sau similar 4*).
Ziua 4/ 28.03.2020: Shanghai
Mic dejun. Timp liber pentru a explora pe cont propriu oraşul. Veţi putea urca în Turnul Perla (simbolul oraşului) sau în Shanghai Tower, în prezent a doua cea mai înaltă clădire din lume, care măsoară 632 m înălţime sau vă veți putea bucura de un shopping pe cinste! După-amiază vom fi transferaţi în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Celebrity Millennium a companiei Celebrity Cruises, care își va ridica ancora la ora 17:00. Vom porni într-o fascinantă croazieră în care, timp de două săptămâni, vom avea ocazia de a admira de-a lungul câtorva opriri sărbătoarea cireșilor înfloriți şi ne vom răsfăţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. Seara ne vor aştepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live sau lecții de dans. Dejun, cină şi cazare la bord.
Ziua 5/ 29.03.2020: Navigare spre Seoul
Vom petrece o zi relaxantă pe mare, navigând spre Seoul, capitala Coreei de Sud. Ne vom familiariza cu facilităţile vaporului de lux: piscine, jacuzzi, centru de fitness, saună, centru SPA cu saloane de masaj, bibliotecă, cazino, restaurante, artere comerciale şi numeroase baruri. Seara vom asista la spectacole de teatru, animaţie, muzică live şi bineînţeles, discotecă. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 6/ 30.03.2020: Seoul
Vasul va ancora la ora 07:00 în Seoul, capitala Republicii Coreea timp de 600 de ani, situată în nord-vestul ţării, pe Râul Han, în centrul peninsulei Coreea. Întemeiată în anul 18 î.Hr., aceasta a fost iniţial capitala regatului Baekje, unul dintre cele Trei Regate Coreene şi a continuat să fie capitală în timpul dinastiei Joseon şi a imperiului Coreean până în zilele noastre. Zona capitalei care include metropola Incheon şi majoritatea provinciei Gyeonggi, are aprox. 24,5 milioane de locuitori, fiind una dintre cele mai mari zone metropolitane din lume. În oraşul care a găzduit Jocurile Olimpice de vară în anul 1988 şi Campionatul Mondial de Fotbal din anul 2002 se află şi sediile principale ale multinaţionalelor Samsung, LG şi Hyundai. Timp liber pentru plimbări individuale sau veți putea opta pentru tur de oraș (cu dejun inclus) în Seoul cu ghid local. În timpul turului veți vedea (exterior) Cheongwadae – Blue House, copia sud-coreeană a Casei Albe, un complex de clădiri construite pe situl grădinii regale a dinastiei Joseon unde îşi desfăşoară activitatea guvernul, fiind şi reşedinţă prezidenţială şi Palatul Changdeokgung, unul dintre cele cinci mari palate construite de regii dinastiei Joseon, palat favorit al multor dintre prinţii dinastiei, care a păstrat multe elemente datând din perioada celor Trei Regate. În continuarea zilei veți vizita Piața Namdaemun, cea mai veche piaţă tradiţională din Seoul, situată lângă “Marea Poartă din Sud”, una dintre vechile porţi de acces în oraş, după care vă veți îndrepta spre Turnul din Seoul aflat pe Muntele Namsan, inaugurat la data de 15 Octombrie 1980, care găzduieşte în prezent o mulţime de cafenele şi restaurante. La finalul turului vă veți putea plimba pe celebra arteră comercială Insadong, de unde se pot achiziţiona diverse obiecte tradiţionale coreene. Vasul va ridica ancora la ora 19:00. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 7 / 31.03.2020: Navigare spre Beijing
Zi petrecută pe ocean în timpul navigării spre Beijing. Vă invităm să vă bucuraţi de activităţile propuse de echipajul vasului de croazieră. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.
Ziua 8 / 01.04.2020: Tianjin – Beijing – Tianjin
Vasul va ancora la Tianjin la ora 06:00. După micul dejun ne vom deplasa spre Beijing, capitala Republicii Chineze, cunoscut şi sub numele de Peking, care adăposteşte peste 17 milioane de locuitori. Împreună cu ghidul local vom vizita oraşul care este perceput de chinezi ca “un tărâm al făgăduinţei”, datorită posibilităţilor multiple de petrecere a timpului liber. Totodată, Beijing rămâne unul dintre cele mai încărcate oraşe de istorie ale Chinei. Vom vizita Parcul Yuyuan, celebru pentru cireşii care înfloresc primăvara, vom vedea apoi piaţa Tian’An Men, cea mai mare piaţă publică din lume, întinsă pe o suprafață de 40 ha, care găzduieşte un amestec impresionant de monumente antice şi moderne, fiind situată în inima oraşului. În continuarea zilei vom vizita Palatul Imperial (Oraşul Interzis), un complex de clădiri construit de împăratul Yongle (acelaşi care a construit şi Templul Cerului), în care au locuit 24 de împăraţi din dinastia Ming şi Qing şi care, cu cele 9.000 de camere, este cel mai mare din lume; câteva dintre marile săli sunt folosite ca muzee care adăpostesc impresionante colecţii ale artei chinezeşti. Clădirile interioare sunt construite din lemn pe fundaţie de piatră

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL