Destinatii Europene

Circuit 2020 Argentina & Țara De Foc – Uruguay

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
07/03/2020 - 21/03/2020
Pret Total:
540 € (36€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Periplu sud American în ritm de tango și samba

ARGENTINA & ȚARA DE FOC – URUGUAY – BRAZILIA

Buenos Aires – Ushuaia – Parcul Naţional Tierra del Fuego – Canalul Beagle – El Calafate – Montevideo – Iguassu – Rio de Janeiro

Vă invităm într-un periplu Sud American, în care veți fi atinși de magia tango-ului argentinian din Buenos Aires, veți admira Strâmtoarea Magellan, veți “atinge capătul lumii” în legendara Țară de Foc, veți poposi în El Calafate, "capitala ghețarilor" de unde veți pleca spre cel mai faimos ghețar al planetei, Perito Moreno, veți avea ocazia să descoperiți Montevideo, cunoscut ca “Elveţia Sud-Americii”, veți fi suprinși de minunile naturale ale cascadelor Iguassu, ca în final să vizitați pe ritmuri de samba cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado.

Perioada: 07.03 – 21.03.2020

Ziua 1 / 07.03.2020: București – Amsterdam – Buenos Aires
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 11:50 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu zborul companiei KLM, KL 1374 (13:55 / 15:55), de unde se va pleca spre Buenos Aires cu zborul KL 701 (20:55 / 06:45).
Ziua 2 / 08.03.2020: Buenos Aires
Sosire la ora 06:45 la Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina, care este în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului Sud-American. Tur panoramic în Buenos Aires, capitala Argentinei, care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie întins pe o suprafaţă de 3 km2, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este “Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron. Turul va continua cu Teatrul Colon, inaugurat în anul 1908 şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană în adiacenţa căreia se află şi casa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*).

Ziua 3 / 09.03.2020: Buenos Aires – Delta del Tigre – Buenos Aires
Mic dejun. În această zi vom avea ocazia de a ne bucura de o incursiune de o jumătate de zi în Delta del Tigre, unde vom afla mai multe amănunte legate de cultura localnicilor. De asemenea, vom admira arhitectura unică a caselor elegante construite pe insulițele sale, inclusiv casa-muzeu a președintelui Sarmiento și ne vom delecta cu peisajul celor 3 brațe ale râului Parana, pe care vom naviga. După-amiază, timp liber pentru exploarea individuală a metropolei. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*).
Ziua 4 / 10.03.2020: Buenos Aires – Ushuaia / Țara De Foc
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Ushuaia cu compania Aerolineas Argentinas, zbor AR 1894 (10:25 / 14:00). Denumirea "Ushuaia" provine din limbajul indienilor yámanas și înseamnă "golf care pătrunde spre vest". Puține așezări din lume pot egala priveliștile incredibil de frumoase ale orașului către ghețurile bătute de vânturi de pe Canalul Beagle, către vârfurile glaciare ale lui Montres Martial și niciuna nu poate egala poziția la antipozi, unde drumurile lumii se sfârșesc și unde începe, într-un fel, frontiera Antarcticii. Ushuaia este așadar supranumită "țara de la capătul lumii", fiind punctul de plecare spre Parcul Naţional Tierra del Fuego, Canalul Beagle și croazierele către Antarctica. Cină şi cazare la Hotel Altos Ushuaia 3* (sau similar 3*).
Ziua 5 / 11.03.2020: Ushuaia – Parcul Naţional Tierra del Fuego – Canalul Beagle – Ushuaia
Mic dejun. În prima parte a zilei vom vizita Parcul Naţional al Ţinutului de Foc (Tierra del Fuego), unicul parc naţional din Argentina situat pe coasta oceanului, înfiinţat în anul 1960, care are o suprafaţă impunătoare de 63.000 de hectare, din care însă doar o mică parte este deschisă publicului pentru camping şi excursii pe munte, restul parcului fiind închis publicului, pentru scopuri ştiinţifice. Vieţuitoarele sălbatice din Parcul Naţional Tierra del Fuego sunt foarte variate şi uşor de depistat, parcul adăpostind aproximativ 90 specii de păsări, printre care Albatrosul cu sprâncene negre, condori, vânătorii de stridii, Gâsca de munte, Rața de iezer, Rayadito şi ciocănitori. Printre mamiferele cele mai obişnuite pot fi observate vidra, castorul şi vulpea argintie. Castorii, animale introduse în acest areal în secolul trecut s-au adaptat bine, iar construcţiile lor “de baraje” pe care le vom putea vedea, sunt adevărate minuni inginereşti. Vom avea prilejul de a vedea Golful Ensenada, Lacul Roca şi Golful Lapatania. Vom face apoi o călătorie palpitantă cu trenul “de la capătul lumii”, tren care pe vremuri transporta muncitorii la exploatările forestiere din zonă, care a fost recondiţionat şi care astăzi oferă turiştilor o călătorie captivantă printre minunile naturale ale parcului. Dejun în timpul vizitelor. În continuarea zilei, dacă condiţiile meteo permit, vom putea face opţional, o croazieră pe Canalul Beagle, situat în sudul extrem al Americii de Sud, o strâmtoare care separă cea mai mare insulă a Arhipelagului Ţara de Foc, de celelalte insuliţe ale arhipelagului. Canalul cu o lungime de 240 km, în care cea mai îngustă porţiune ajunge la 5 km, a fost numit după vasul HMS Beagle cu care Charles Darwin a străbătut aceste locuri în timpul expediţiei Căpitanului Fitzroy. Peisajul care ni se va înfăţişa în continuare este format din Muzeul Maritim, fosta închisoare şi Muzeul “Capătul Lumii”, Munţii Olivia şi Cinco Hermanos, fermele Fique şi Tunnel şi Râul Encajonado. Vom naviga în jurul Insulei de los Lobos, ocazie cu care vom putea observa habitatul natural al mamiferelor marine. Croaziera va continua spre farul denumit “Ends of the World’s” şi spre Insula Păsărilor, unde vom putea admira cormorani, albatroşi şi alte specii de păsări marine. Întoarcere în Ushuaia pentru cazare la Hotel Altos Ushuaia 3* (sau similar 3*).
Ziua 6 / 12.03.2020: Ushuaia – El Calafate
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre El Calafate cu compania Aerolineas Argentinas, zbor AR 1871 (11:45 / 13:05). Oraşul vă va cuceri cu pitorescul său, fiind punctul de plecare spre grandiosul Parc Naţional “Los Glaciares”, aflat pe ţărmul imensului lac Argentino. Cazare la Hotel Kau Yatun 4* (sau similar 4*).
Ziua 7 / 13.03.2020: El Calafate
Mic dejun. Dimineaţa ne vom îndrepta spre cel mai faimos gheţar al planetei: Gheţarul Perito Moreno, unul din cei 48 de gheţari care fac parte din Sistemul Glaciar al Sudului Patagonian, ce se află în Parcul Naţional Los Glaciares. Presiunea enormă a tonelor de zăpadă comprimă gheaţa deja existentă, conferindu-i o distinctă tentă albăstruie. O dată la câţiva ani, gheţarul blochează ca un dop Lacul Argentino, izolând complet braţul Branzo Rico al lacului, moment în care nivelul apei de pe Branzo Rico poate creşte cu până la 30 m, până când presiunea face gheţarul să cedeze, lăsând să curgă apa amestecată cu gheaţă, pământ şi resturi de piatră. Ultima oară acest fenomen s-a petrecut în anul 2004. Vom sosi în punctul principal de vizualizare al acestei fantastice formaţiuni glaciare, veche de peste 500 de ani, cu pereţi de gheaţă înalţi de 90 m şi o lăţime de 4 km, Perito Moreno fiind astăzi printre puţinii gheţari din lume în continuă creştere. Vom avea posibilitatea de a-i admira măreţia copleşitoare de pe ţărm, iar pentru cei care doresc, există opţional, posibilitatea de a naviga până în apropierea gheţarului. Întoarcere în El Calafate pentru cazare la Hotel Kau Yatun 4* (sau similar 4*).
Ziua 8 / 14.03.2020: El Calafate – Buenos Aires
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Buenos Aires cu compania Aerolineas Argentinas, zbor AR 1847 (14:30 / 17:25). Transfer pentru cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*). Seara, opţional, cină cu spectacol de tango argentinian la restaurantul “La Ventana”.
Ziua 9 / 15.03.2020: Buenos Aires – Montevideo – Buenos Aires
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau opţional, excursie de o zi la Montevideo. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat-ul spre Montevideo. Tur panoramic al capitalei Uruguay-ului, numită şi “Elveţia Sud-Americii”, care va include partea veche a oraşului, Piaţa Constituţiei cu Catedrala Matriz, cea mai veche clădire publică din oraş, Paetonal Sarandi, stradă pitorească colonială cu diverse magazine de suveniruri şi restaurante, Teatrul Solis, Piaţa Independenţei cu Monumentul Artigas (Erou Naţional), Mausoleul, principala stradă comercială 18 Iulie, Clădirea Congresului, Meadow, faimoasa grădină de trandafiri şi Monumentul Diligenței. Vom urca apoi

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL