Destinatii Europene

Circuit 2013 Benelux – Germania

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
13/08/2013 - 23/08/2013
Pret Total:
495 € (45€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1. BUCURESTI – BUDAPESTA (835 km)

Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu (Restaurant Cina). Sosire si cazare la Budapesta.

ZIUA 2. VIENA – SALZKAMMERGUT – SALZBURG (545 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena. Tur panoramic de oras: celebrul bulevard Ring cu Opera de Stat, Primaria, Teatrul National, Universitatea, facem o incursiune pietonala prin Hofburg la domul Sf. Stefan. In continuare se traverseaza superba regiune Salzkammergut, pe malul lacurilor glaciare Gmunden si Mondsee. Opriri pentru fotografii in Gmunden si la biserica parohiala din Mondsee cunoscuta din filmul Sunetul Muzicii. Cazare in zona Salzburg.

ZIUA 3. SALZBURG – MUNCHEN – MANNHEIM (495 km)

Mic dejun. Dimineata plimbare in Salzburg – orasul lui Mozart: Domul, Casa lui Mozart, gradinile Mirabell, fortareata Hohensalzburg. Plecare spre Munchen – capitala Bavariei. Tur de oras: Marienplatz cu Primaria Noua, Frauenkirche, Residenz, Opera. Cazare in Mannheim, dupa o scurta vizita in centrul istoric.

ZIUA 4. MANNHEIM – HEIDELBERG – LUXEMBURG – BRUXELLES (465 km)

Mic dejun. Dimineata, plimbare in pitorescul oras Heidelberg: Castelul cu superba panorama asupra centrului vechi. Optional, vizita in capitala Marelui Ducat de Luxemburg unde vom vizita: Piata Constitutiei, Catedrala si Palatul Ducal. Se traverseaza Ardenii si Valonia spre Bruxelles. Tur panoramic de oras in capitala Belgiei: Atomium-ul, Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 5. BRUXELLES – GENT – BRUGGE – BRUXELLES (200 km)

Mic dejun. Program liber in Bruxelles sau excursie optionala Gent – Brugge. In Gent – autentic oras flamand se viziteaza: Catedrala Sf. Bavo, centrul istoric. Calatoria continua la Brugge – unul din cele mai frumoase orase europene pe care-l vom parcurge pietonal: Biserica Notre-Dame cu Madona lui Michelangelo, Capela Sf. Sange, Primaria si Piata Mare. Cazare la acelasi hotel in Bruxelles.

ZIUA 6. BRUXELLES – ANVERS – ROTTERDAM – DELFT – HAGA (190 km)

Mic dejun. Plecare spre Anvers (Antwerp) – cel mai mare oras din Flandra, unde vizitam: fortareata Steen, pitoreasca Grote Markt cu Primaria si Catedrala. Calatoria continua spre Olanda si prima vizita o facem la Rotterdam – cel mai mare port al Europei, unde admiram arhitectura moderna si facem o plimbare in centrul orasului. Se continua spre Delft – pitoresc orasel olandez, celebru pentru portelanul albastru. Ajungem la Haga unde se viziteaza: Vredespaleis (Palatul Pacii), Binnenhof (Parlamentul), Primaria, Muzeul Regal Mauritshuis, cu renumite picturi de Rembrandt, Rubens si Vermeer. Cazare in zona Haga.

ZIUA 7. AMSTERDAM – HAARLEM (80 km)

Mic dejun. Zi dedicata explorarii Amsterdamului. Vom putea vizita muzeul Van Gogh, Rijksmuseum sau recent deschis Ermitage, un centru de prelucrare a diamantelor, ne vom plimba prin piata Dam si prin piata de flori si desigur nu vom rata o croaziera pe canale pentru a descoperi adevarata fata a orasului. La intoarcerea la Haga, optional, excursie la Haarlem. Cazare in zona Haga.

ZIUA 8. HAGA – VOLENDAM – KOLN (280 km)

Mic dejun. Dimineata optional vizita la Volendam – una din cele mai pitoresti localitati olandeze, intr-un peisaj cu mori de vant, poldere, fabrici de branza si saboti. Plecare spre Germania. Sosire in Koln, metropola de pe malurile Rinului, pentru a vizita Domul, poate cel mai cunoscut monument de arhitectura al Germaniei. Timp liber pentru cumparaturi in Einkaufstadt (zona comerciala din centrul orasului) si pentru a descoperi berea locala Kolsch servita la metru intr-unul din localurile din cartierul istoric de pe malurile Rinului. Cazare in zona Koln.

ZIUA 9. VALEA RINULUI – FRANKFURT – ROTHENBURG – NURNBERG (460 km)

Mic dejun. Din Koln ne indreptam spre Koblenz. De aici traseul urmeaza valea Rinului cu legendara stanca Lorelei si semetele castele medievale. Scurt popas in Rudesheim. Plecare spre Frankfurt, unde se viziteaza: Romer, Catedrala, casa lui Goethe si se admira zgarie-norii din metropola financiara a Europei. Optional, vizita in pitoreasca localitate Rothenburg. Cazare in Nurnberg.

ZIUA 10. NURNBERG – BUDAPESTA (745 km)

Dupa micul dejun, plimbare in orasul vechi unde vom admira: Hauptmarkt, Schoner Brunnen si Fraunkirche, St. Lorenzkirche, Sebaldus, Casa lui Durer si Kaiserburg (castelul imperial). Plecare spre Budapesta. La final de excursie, daca timpul permite, se poate opta pentru o croaziera pe Dunare cu cina. Cazare Budapesta.

ZIUA 11. BUDAPESTA – BUCURESTI (835 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale



TARIF: 495 euro/pers/pachet

Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.
Grup minim 40 pers. Obiectivele marcate cu bold italic se viziteaza doar la exterior.


TARIFUL INCLUDE:

transport cu autocar modern clasificat minim 2*;·
10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*;
·vizitele cuprinse in program;
ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

NOTA: Pretul valabil pentru grup de minim 40 pers.


TARIFUL NU INCLUDE:

asigurari (storno, medicala);
intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
excursiile si vizitele optionale (minim 30 participanti): Luxembourg (10 eur/pers), Haarlem (10 eur/pers), Brugge-Gent (30 eur/pers), Volendam (20 eur/pers), Rothenburg (10 eur/pers), croaziera cu cina la Budapesta (30 eur/pers);
·alte servicii decat cele mentionate in program.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
13-Aug-13 - 23-Aug-13495

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel