Destinatii Europene

Circuit 2010 Thailanda Singapore Malaezia 16 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
18/09/2010 - 07/10/2010
Pret Total:
1499 € (93.69€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • scufundari
  • ecoturism
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: Hoteluri 4****

Plecari: 18 sep, 7 oct 2010
Supliment single: 345 euro

Servicii incluse
● zbor Bucuresti – Bangkok / Bangkok – Kuala Lumpur / Kuala Lumpur Singapore / Singapore – Bucuresti;
● transferurile cuprinse in program si transport pe durata vizitelor cu autocar / minibus cu A/C;
● 13 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*
● vizitele cuprinse in program cu ghid local si ghid roman insotitor pe toata durata excursiei;
● intrarile la obiectivele turistice vizitate.

Servicii neincluse
● taxele de aeroport 375 €;
● taxa de viza si procesare Thailanda 30 €;
● taxa de iesire din Thailanda ( 10 € platibili in moneda locala pe aeroportul din Bangkok );
● asigurarea medicala;
● bacsisuri obligatorii 30 €;
● excursiile optionale;
● alte servicii decat cele mentionate.

ProgramZiua 1. BUCURESTI - BANGKOK
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 17.30, imbarcare si zbor spre Istanbul, ora 19.25. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transcontinental cu destinatia Bagkok. Noapte si cina la bord.

Ziua 2. BANGKOK
Mic dejun. Sosire in capitala Thailandei, Bangkok la ora 13.40. Bine ati venit in ‘Orasul Ingerilor’ ! Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare.

Ziua 3. BANGKOK - COMORILE METROPOLEI
Mic dejun. Astazi vom face turul celor mai renumite temple budiste: Templul lui Buddha din Aur sau Wat Traimit ( se afla in Chinatown si adaposteste o impresionanta statuie din aur a lui Buddha ce masoara peste 3 metri inaltime si cantareste 5 tone ), Templul lui Buddha lungit sau Wat Pho ( aici se afla si cea mai renumita scoala de masaj traditional din Thailanda), Templul de Marmura sau Wat Benchamabophit (construit la sfarsitul secolului trecut, detine astazi o colectie speciala de imagini din bronz ale lui Buddha ). Dupa-amiaza turul poate continua pe canalele din partea de vest a orasului ( Klong ) imbarcati in traditionalele barci thailandeze, prilej de introducere in fascinanta viata rurala a Thailandei. Cazare Bangkok.

Ziua 4. PIATA PLUTITOARE & ‘ROSE GARDEN’
Mic dejun. Excursie optionala la ‘Rose Garden’, un adevarat paradis tropical, unde vom putea asista la un spectacol cultural fascinant, cu numeroase dansuri traditionale, ceremonii, ritualuri tribale, reprezentatii de arte martiale, box thailandez, lupte cu sabile etc. Dupa pranzul servit la un restaurant local, plecam la Piata Plutitoare Damnoen Saduak ( aici veti descoperi un adevarat oras lacustru strabatut de canale labirintice unde femeile locale fac troc si isi negociaza marfa din barcile incarcate cu legume si fructe). Seara cazare Bangkok.

Ziua 5. BANGKOK - PATTAYA
Mic dejun. Optional, vizitarea Marelui Palat, complex monumental, unde se afla Templul lui Budha de Smarald, una din marile ‘minuni ale lumii de astazi’. In inima templului vom putea admira imaginea gigantica a lui Budha, sculptata intr-o singura piatra de jad, cel mai sacru obiect religisos din Thailanda. Dupa-amiaza transfer cu autocarul in Pattaya, cea mai populara statiune litorala a Thailandei, situata la cca. 150 km sud de Bangkok. Va ateapta inepuizabile optiuni de petrecere a timpului: excursii prin imprejurimi, plaja, sporturi de apa, safari, cumparaturi etc. Sosire si instalare la hotel. Timp liber. Cazare Pattaya.

Ziua 6. PATTAYA & NONG NOOCH VILLAGE
Mic dejun. Excursie optionala la Nong Nooch Village, un splendid parc tropical, cu orhidee si vegetatie luxurianta, care gazduieste si o gradina zoologica. Aici au loc numeroase reprezentatii deosebite cu dresuri de elefanti, lupte de cocosi, dansuri traditionale etc . Dupa amiaza libera. Seara nu ratati un spectacol de cabaret Alcazar – cel mai renumit spectacol cu travestiti din lume. Cazare Pattaya.

Ziua 7. PATTAYA – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, cumparaturi sau alte activitati optionale. Cazare Pattaya.

Ziua 8. INSULA DE CORALI
Mic dejun. Croaziera optionala cu iahtul in Insula de Corali ( dejun inclus ). Odata ajunsi, ne vom imbarca intr-o barca cu fundul de sticla, prilej de a admira bogata fauna si flora marina. Dupa-amiaza libera pe Insula Koh Lan pentru plaja, baie, snorkeling etc. Seara intoarcere in Pattaya si cazare.

Ziua 9. MINISIAM & FERMA DE ELEFANTI
Mic dejun. In prima parte a zilei, excursie optionala la Minisiam, parc in care sunt expozate in constructie miniaturala principalele monumente din Thailanda iar dupa-amiaza continuam cu vizitarea Fermei de elefanti, ocazie de a afla cum se captureaza si se imblanzesc aceste amimale uriase.

Ziua 10. PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroportul din Bangkok pentru plecare spre Malaezia. Sosire in Kuala Lumpur, transfer la hotel si cazare.

Ziua 11. KUALA LUMPUR
Mic dejun. Vizitam Kuala Lumpur, ale carui principale atractii se concentreaza in doua mari zone de interes: Centru Orasului si Triunghiul de Aur. Vom admira Dataran Merdeka ( Piata Independentei ), Cladirea Sultan Abdul Samad, Moscheea Nationala, Chinatown, Turnurile Gemene Petronas ( pana nu de mult cele mai inalte din lume, depasite astazi de ‘Taipei 101 Tower’ ), Turnul Menara KL, unde putem urca pentru o panorama extraordinara asupra metropolei, de la inaltimea de 276 m, unde se afla un restaurant rotitor. Dupa-amiaza libera. Cazare Kuala Lumpur.

Ziua 12. PENSINSULA MALACCA
Mic dejun. Timp liber in Kuala Lumpur sau, optional, vizita a pensinsulei Malacca si a orasului cu acelasi nume, al carui centru se remarca pe lista celor mai proeminente situri din patrimoniul UNESCO. Vom vizita vechiul port comercial (cel mai vechi port din Malaezia ), colina St. Paul situata in vechiul orasel Bandar Hilir de unde putem avea o panorama inedita asupra zonei, poarta Fort de Santiago si ruinele Bisercii Sf. Paul ce adapostesc pietre funerare din sec. al XVII-lea din timpul stapanirii daneze. Dupa pranz, pe care il vom servi la un restaurant local, plimbare pe Jonker Street unde vom descoperi magazine de antichitati si unde exista cel mai vechi templu chinezesc din Malaezia, Cheng Hoon Teng. Spre sfarsitul zilei vom cunoaste stilul de viata Malay intr-o asezare traditionala malaeziana, Kampong Kling. Intoarcere in Kuala Lumpur si cazare.

Ziua 13. PUTRAJAYA
Mic dejun. Excursie optionala in Putrajaya, ’Orasul Gradina’, cel mai nou si mai sofisticat concept urban al Malaeziei, planificat si construit in urma cu doar un deceniu, centrul administrativ federal al metropolei. Patrujaya se bucura de cladiri impozante si parcuri superbe. Vom face o plimbare cu barcile traditionale pe canale pentru o vedere panoramica. Vom admira Perdana Putra ( resedinta primului ministru ), Putra Mosque, frumos colorata in roz, cu cea mai inalta minareta din Asia de sud-est, Palatul de Justitie, Piata Independentei etc. Dupa-amiaza libera in Kuala Lumpur. Transfer la aeroport si zbor spre Singapore. Cazare Singapore.

Ziua 14. SINGAPORE
Mic dejun. Fondat ca o colonie britanica acum doua secole, Singapore – ‘Orasul Gradina’ a devenit unul din cele mai prospere state din lume. Arhitectura urbana fascinanta, cu cladiri zgarie-nori care marginesc bulevardele largi, influentele amestecate chineze, indiene si malaeziene, clima tropicala, bucataria delicioasa, mall-urile ultramoderne si o vibranta viata de noapte, fac din Singapore o veritabila ‘perla a Asiei’, situat in topul celor mai vizitate orase ale lumii. Tur de oras, in care vom vizita Orchard Road ( principala artera comerciala ), Chinatown, Templul budhist Sasaranamsi, Riverside ( centrul colonial cu numerose statui, teatre, muzee, restaurante si baruri), Little India, cartierul Kampong Glam, cu templul Kwan Im Thong si Moscheea Sultanului. Dupa-amiaza libera. Cazare Singapore.

Ziua 15. SINGAPORE
Mic dejun. Excursie optionala in Insula Sentosa, un loc minunat pentru liniste si relaxare. Transportul se va face cu telecabina de pe muntele Faber, admirand panorama extraordinara a orasului. Vom vizita Templul taoist Da Bogong, dupa care vom ‘plonja’ in fascinanta lume subacvatica a celui mai mare oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietati marine, printre care peste zece specii de rechini, pe care ii putem privi in timp ce ne plimbam relaxati pe culoarele circulare din sticla. Dupa rechini urmeaza ‘parada’ delfinilor de la Dolphin Lagoon. Seara tarziu transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul de intoarcere in tara, plecare ora 23.10. Noapte la bord.

Ziua 16. BUCURESTI
Sosire Istanbul ora 6.05 iar, dupa o scurta escala, zbor spre Bucuresti. Sosire ora Bucuresti Henry Coanda ora 09.55.

005


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
18-Sep-10 - 07-Oct-101499

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR