Destinatii Europene

Circuit 2010 Pelerinaj in Tara Sfanta 8 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/04/2010 - 08/04/2010
Pret Total:
749 € (93.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 1 aprilie 2010

Servicii incluse:
● transport avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti si autocar modern, climatizat pe durata traseului;
● cazare 7 nopti cu demipensiune in hoteluri de 4* si 3*: 2 nopti Tiberias, 3 nopti Ierusalim, 2 nopti Natania;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu si ghid local insotitor, vorbitor de limba romana, specializat in pelerinaje religioase.

Servicii neincluse:
● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice 45 €;
● taxele de aeroport si securitate si taxele locale de transport 165 €;
● bacsisuri obligatorii 25 € ;
● alte servicii decat cele mentionate.

Program:
Ziua 1. BUN VENIT IN TARA FAGADUINTEI !
Intalnire in Aeroportul Henry Coanda cu ghidul roman, imbarcare si zbor spre Tel Aviv, ora 10.20. Sosire pe pe Aeroportul Ben Gurion la ora 12.55. Ne deplasam la Nazareth, orasul copilariei lui Isus si vizitam Catedrala Buna Vestire, pe locul unde s-a aflat casa Fecioarei Maria, Biserica Sf. Iosif, Sinagoga si Biserica Sf. Gavril. Cazare si cina Tiberias.

Ziua 2. IN TINUTUL GALILEEI
Mic dejun. Plecare spre Cana Galileei, unde Isus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In continuare vizitam Muntele Fericirii, Tabgha, “Cetatea Domnului” – Capernaum si locul unde Isus a savarsit minunea inmultirii painilor. Dupa o plimbare cu barca pe Marea Galileei, vom face o incursiune pana pe Inaltimile Golanului, vizitand apoi sit-ul arheologic Cesaréa Philippi, unde Isus a avut prima data revelatia ca este Fiul Domnului. Cazare si cina Tiberias.

Ziua 3. MAREA MOARTA – RAUL IORDAN
Mic dejun. Diminteata vom face o ascensiune pe Muntele Tabor, unde vom vizita Biserica Schimbarii la Fata. Plecare in sud de-a lungul la Raului Iordan, via Jericho, vizitand locul botezului Yardenit. Ne indreptam spre Marea Moarta unde vom face un scurt popas. Cazare si cina Ierusalim.

Ziua 4. IERUSALIM – DRUMUL CRUCII !
Dupa micul dejun, vom intra in Cetate prin poarta Sf. Stefan – Poarta Leilor. Se viziteaza casa in care a locuit Maria si se parcurge pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri de pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant de pe Golgota. Vizita continua cu Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul “Cina cea de Taina”, Mormantul Regelui David, Temnita unde a fost tinut Isus, Zidul Plangerii. Cazare si cina Ierusalim.

Ziua 5. CETATEA SFANTA
Mic dejun. Continuam pelerinajul, vizitand Muntele Maslinilor, de unde putem admira o superba panorama asupra Orasului Vechi, Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Maicii Domnului si Pestera Ghetsimani, Bisericile Pater Noster (Tatal Nostru) si Dominus Flavit (Domnul a plans). Cazare si cina Ierusalim.

Ziua 6. BETHLEEM
Mic dejun. Astazi vizitam Bethleem, Cetatea lui David, cu locul unde ciobanii vremii au fost anuntati de ingeri despre nasterea lui Mesia. Vizitam Biserica Nasterii Domnului, Piata Ieslei, Fantana Maicii Domnului si Mormantul Rachelei. Cazare si cina Natania.

Ziua 7. TEL AVIV & HAIFA
Mic dejun. Vizitam vechea cetate-port Yaffo, cu Biserica Sf. Mihail si Biserica Sf Petru si Casa lui Simon Tabacarul. Continuam cu Tel Aviv-ul modern, cel mai mare oras al tarii, incepand cu faleza, unde vom intalni hoteluri dintre cele mai renumite din lume. Deplasare in nord de-a lungul coastei pana la Haifa, unul din superbele orase de la Marea Mediterana si al treilea oras ca marime din Israel. In afara de frumusetea amplasarii in trepte a orasului, acesta este renumit si prin faptul ca este centru mondial al religiei Bahai. Vom vizita Biserica Stella Maris, Templul cultului Bahai cu admirabilele gradini terasate, Grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Cazare si cina Natania.

Ziua 8. LA REVEDERE TARA SFANTA !
Transfer matinal la aeroportul Ben Gurion, imbarcare si zbor spre tara, ora 6.10. Sosire in Bucuresti Henri Coanda ora 9.00.

Supliment SINGLE - 183 euro
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 30 pers.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din Israel.
● Persoanele care au viza de Siria, Iordania, Liban pe pasaport, pentru a putea participa la acest program, este strict necesar sa isi schimbe pasapotul.
● In situatii speciale, datorita masurilor de siguranta care se impun in Israel, agentia poate opera modificari in structura programului.
● Zborul pentru acest program este operat de compania El Al ( se poate modifica ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.
● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.
005

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Apr-10 - 08-Apr-10749

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR