Destinatii Europene

China Imperiala, 15-25 octombrie

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
01/08/2011 - 10/10/2011
Pret Total:
1265 € (126.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

CHINA IMPERIALA
Perioada : 15-25 octombrie 2011


15.10: BUCURESTI
Ora 17:15 - Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni). Plecare spre Istanbul la ora 19:20 cu Turkish Airlines. Sosire in Istanbul la 20:45, decolare spre Beijing la ora 23:45.


16.10: BEIJING
Sosire in Beijing la ora 13 :20. Vizita la Templul Cerului, construit in 1420 in timpul Imparatului Yongle cel care este si fondatorul Orasului Interzis. Transfer la hotel. Cazare. Cina in restaurant local.

17.10: BEIJING
Mic dejun. Excursie de 1 zi la: Marele Zid (sectiunea Badaling), singura constructie de pe Pamant vizibila de pe Luna – ridicata la inceputurile dinastiei Ming in sec. al XIV-lea; Drumul Sacru, construit in 1504 din marmura alba. Pranz in restaurant local. Cazare Beijing.



18.10: BEIJING
Mic dejun. Vizita la Piata Tiananmen,Palatul Imperial (resedinta imperiala pana in 1924 si centrul Regatului Mijlociu, in care au domnit 24 de imparati incepand cu dinastia Ming, unul dintre cele mai bine conservate obiective ale arhitecturii clasice chinezesti). Dupa-amiaza, vizita la Palatul de Vara (resedinta de vara a imparatilor Ming si Qing. Situat la 20 km nord-vest de centrul orasului Beijing, supranumit si «Gradina Undelor Clare», palatul are o suprafata de 290 hectare si include mai mult de 3000 de cladiri).Cina traditionala la celebrul restaurant
“ Qianmen””. Cazare Beijing.



19.10 BEIJING-XI’AN
Mic dejun.Eliberarea camerelor la hotel.In cursul diminetii, vizita la templul Lama.Timp liber
pentru cumparaturi. In jurul orei 17:30 transfer la gara pentru plecare cu tren expres spre Xi’an la ora 19,57 (cusete de 4 pax).

20.10: XI’AN
Sosire in Xi’an (unde incepea vechiul drum al matasii) la ora 07,30. Transfer la hotel. Mic dejun. Vizita la Marea Moschee, care dateaza din perioada Ming si a carei constructie este asemanatoare cu templele chinezesti; Marea Pagoda a Gastii Salbatice, inalta de 64 m si construita in 652, la inceputul Dinastiei Tang, de catre Printul Mostenitor Li Zhi, in memoria mamei sale.Transfer la hotel. Cazare. Cina cu spectacol si dansuri din perioada Dinastiei Tang.



21.10: XI’AN -HANGZHOU
Mic dejun.Vizita la Bingmayong, armata subterana de soldati din teracota, comoara aflata la 35 km est de Xi’an, descoperita in 1974 si care reprezinta doar o parte a unui mare mormant construit de primul imparat chinez Qin Shi Huangdi, numarand peste 10.000 de soldati si care de lupta pregatite de razboi.
Transfer la aeroport pentru zbor spre Hangzhou la ora 14:15. Sosire la Hangzhou la ora 16:20 – una din cele 7 capitale imperiale, supranumit «paradisul terestru».Transfer la hotel.
Cina si cazare.



22.10: HANGZHOU – SHANGHAI
Mic dejun.Plimbare cu barca pe Lacul de Vest si vizita la Pagoda celor 6 Armonii (exterior) construita in 971 in timpul dinastiei Song.Vizita la Templul Lingyin, construit in secolul IV; vizita unei ferme traditionale de ceai.Dupa amiaza transfer la gara pentru continuarea drumului spre Shanghai .Sosire in Shanghai la ora 19:50 – oras situat pe fluviul Huangpu.
Transfer la hotel.Cazare in Shanghai.



23.10: SHANGHAI
Mic dejun. Dimineata vizita la Templul lui Budda din Jad, renumit prin cele doua statui ale lui Buddha realizate din jad, aduse in China din Myanmar in 1882; Gradinile Yuyuan, complex care din secolul al XVIII-lea are o piata subterana de antichitati si un centru social. Pranz in restaurant local. Dupa amiaza, celebra promenada «Bund», de-a lungul fluviului Huangpu si croaziera pe Fluviul Huangpu.
Seara – spectacol acrobatic.Cazare in Shanghai.



24.10: SHANGHAI
Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi. Ora 12:00- eliberarea camerelor la hotel.
In jurul orei 19:00-transfer la aeroport.Plecare spre Istanbul la ora 22:45 cu TK27.

25.10: BUCURESTI 
Sosire in Istanbul la la 05,45. Plecare spre Bucuresti la ora 08:20 cu TK1043
Ora 09,45-Sosire in Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni)


PRET/ PERS: 1.265 euro (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 165 euro
Pretul este valabil pentru un grup de minim 15 persoane.


SERVICII INCLUSE:
bilet de avion Bucuresti – Bejing / Shanghai – Bucuresti (via Istanbul cu Turkish Airlines) cl economic
7 nopti cazare cu mic dejun hotel 3* si 4*
2 dejunuri + 4 cine ( meniuri chinezesti)
1 noapte in tren Beijing – Xi’an (cuseta 4 pers-cl II)
bilet de tren Hangzhou – Shanghai
bilet de avion Xi’an – Hangzhou/cl economic
tururi si intrari la obiectivele turistice conform programului
transferurile aeroport – hotel – aeroport, hotel – gara – hotel
ghizi locali
spectacol acrobatic in Shanghai; spectacol cu dansuri din perioada Dinastiei Tang in Xi’an
conducator de grup din partea agentiei 





NU SUNT INCLUSE:
excursiile optionale se achita la fata locului si se vor efectua in functie de numarul solicitantilor 
nici un fel de bauturi.
cheltuieli personale (telefon ,minibar in camera, programe speciale Tv, etc)
bacsisuri pentru ghizi locali, soferi, hamali
asigurarea medicala obligatorie
taxa viza (75 usd/pers)
taxe de aeroport , valabila in ziua emiterii biletelor ( cca 275 eur)


ACTE NECESARE PENTRU VIZA :
pasaport valabil inca 6 luni de la terminarea excursiei,copie carte de Identitate
2 foto color tip pasaport
formular viza completat corect


NOTA:
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in cazul in care compania aeriana mareste cuantumul acestora;
- greutatea maxima admisa a bagajelor pentru cala este de 20 kg pentru zborul intre Xi’An si Hangzhou;pentru zborurile Turkish Airlines : 40 de kg Excedentul de bagaje se monitorizeaza strict (atat la plecare cat si la retur) si se taxeaza suplimentar;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- conform reglementarilor in vigoare, copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu cunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic
- clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
- pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
-in cazul in care turistul intarzie la programul stabilit nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri.
-firma nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
- conform regulilor internationale, ziua turistica hoteliera incepe dupa ora 16:00 si se incheie la ora 12:00.
-firma/ghidul grupului isi rezerva dreptul de a modifica ordinea obiectivelor de vizitat in functie de anumite conditii obiective sau programul pe zile, fara a afecta structura generala a acestuia si serviciile mentionate.
-firma nu este responsabila pentru modificarea orarelor de zbor
-consulatul Chinei poate solicita prezenta turistilor la interviu
-prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS