Destinatii Europene

CHINA & Hong Kong 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
25/08/2013 - 07/09/2013
Pret Total:
1885 € (134.64€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

CHINA & Hong Kong 2013
(P)

BEIJING – SHANGHAI – ZHUJIAJIAO – GUILIN – YANGSHUO – HONG KONG

Plecari: 25 august, 1 noiembrie
14 zile / 12 nopti

Ziua 1: BUCURESTI – PARIS – BEIJING
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Beijing a companiei AIR FRANCE KLM sau TURKISH AIRLINES.

Ziua 2: BEIJING
Sosire la Beijing. Transfer la hotel. Urmeaza vizitarea Palatului de Vara, incarcat de o istorie de 800 de ani, palat ce adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Dupa amiaza avem timp liber pentru cumparaturi in Beijing, intr-unul dintre centrele comerciale sau pe strazile special amenajate in acest scop. Optional se poate organiza un tur cu ricsa in cea mai veche zona a orasului. Cina va fi servita la un restaurant local. Cazare in Beijing, la hotel 3*.

Ziua 3: BEIJING
Mic dejun. Excursie de o zi care incepe cu vizitarea Marelui Zid - sectiunea Juyongguan Pass - structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in scop de aparare. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un centru de medicina traditionala si o lectie cu aceasta tema (pe drumul de intoarcere la hotel). Cazare in Beijing. Cina la restaurantul hotelului sau la un restaurant local.

Ziua 4: BEIJING
Dupa micul dejun, incepem o noua excursie care va dura intreaga zi: vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), si a Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Vom lua pranzul la un restaurant local si ne continuam programul cu vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Vom incheia ziua cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale. Cina la un restaurant local, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300. Cazare in Beijing.

Ziua 5: BEIJING – SHANGHAI
Mic dejun. Astazi vom vizita alte doua obiective renumite si bine conservate din Beijing: Templul Lama, construit in 1694 in timpul dinastiei Qing, locuinta initiala a imparatului Yongzheng, si mai tarziu centru administrativ, si Templul lui Confucius. Acesta a fost construit in 1302 si este a doua constructie ca marime inchinata lui Confucius dupa Templul din satul natal Qufu. Dupa amiaza vom lua pranzul si apoi plecam spre Shanghai (in jurul orei 15:00) cu trenul de mare viteza - distanta de 1300 km intre Beijing si Shanghai va fi parcursa in cca 6 ore! Cazare in Shanghai.

Ziua 6: SHANGHAI
Mic dejun. Vizitam Piata Populara si apoi ne plimbam pe strada Nanjing - principala artera comerciala, si pe promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Dejun, timp liber, apoi cina la restaurant local. Cazare in Shanghai, la hotel 3*.

Ziua 7: SHANGHAI – ZHUJIAJIAO
Dupa micul dejun se viziteaza Zhujiajiao, o localitate traditionala, in intregime pastrata dupa stilul vechi, un sat pe ape cu o arhitectura si un mediu asemanatoare Venetiei. Ne intoarcem la Shanghai in cursul amiezii. Cazare.

Ziua 8: SHANGHAI-GUILIN
Mic dejun la hotel. Astazi vizitam zona veche a orasului si Gradinile Yuyuan. Luam pranzul la un restaurant local si continuam vizitele cu Templul Buddha din Jad. Urmeaza transferul la aeroport pentru imbarcare la zborul cu destinatia Guilin (vegetatia abundenta de la conifere la bambus, forme de relief neobisnuite si pesteri deosebit de frumoase fac din Guilin o nestemata a turismului chinezesc). Cazare in Guilin, hotel 3*.

Ziua 9: GUILIN
Mic dejun la hotel. Astazi vom avea un program relaxant, care se va concentra pe frumusetile naturale. Vizita incepe cu o excursie la muntele Fubo. Dupa pranz (la un restaurant local) vom vizita Pestera Flautului de Trestie (Lu Di Yan), cu formatiuni carstice deosebite. Pestera este considerata ca un adevarat fenomen al naturii, fiind marcata pe toate itinerariile turistice. Cina este servita la un restaurant local. Cazare.

Ziua 10: GUILIN - YANGSHUO
Dupa micul dejun ne vom imbarca pentru o croaziera pe raul Li spre Yangshuo. Croaziera ne va ramane intiparita in memorie datorita peisajelor exotice unice: pescari care folosesc cormorani la pescuit, barci din bambus, imagini superbe. Pranz pe vapor. Cina si cazarea in Yangshuo, orasel cu o puternica nota locala si cu nenumarati negustori de suveniruri.

Ziua 11: YANGSHUO-GUANGZHOU-HONG KONG
Micul dejun. Zbor spre Guangzhou, unde vom vizita Academia Chen, compusa din altarul vechi si scoala confuciana, construita de locuitorii a 72 de sate din provincia Guangdong, unde linia familiei Chen predomina. Vom continua vizitele cu Insula Shamian, o insula in orasul Guangzhou, ce aminteste de perioadele coloniale europene din China. Cladirile istorice, restuarantele si magazinele va vor incanta cu siguranta. Dupa pranz vom lua trenul expres spre Hong-Kong, unde vom ajunge in cursul serii. Cazare la hotel 3* in Hong Kong.

Ziua 12: HONG KONG
Mic dejun. Tur de jumatate de zi al insulei Hong Kong: Varful Victoria, muntele de unde avem panorame deosebite asupra oasului si a golfului; portul Aberdeen, denumnit astfel de scotienii ce au colonizat Hong Kong-ul, port cu numeroase restaurante plutitoare si o comunitate ce locuieste pe barci; Piata Stanley (Chek Chue) si Golful Repulse, cu nisip fin si ape clare, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau. Vom avea amiaza libera pentru vizite individuale. Cazare in Hong Kong.

Ziua 13: HONG KONG
Mic dejun. Azi avem timp sa descoperim orasul pe cont propriu. Optional: excursie de o zi la Macao, pensinsula indelung locuita si administrata de portughezi, zona al carei nume provine de la templul Ma Kwok. Cazare in Hong Kong.

Ziua 14: HONG KONG –PARIS – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa AIR FRANCE KLM sau TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti (cu schimbarea cursei). Sosire la Bucuresti in cursul noptii.

PRET/persoana (loc in camera dubla): 1885 EURO

Supliment camera single: 390 EURO
Reducere a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar): 35 EURO
Reducere copil 2-11 ani in camera cu doi adulti: 90 EURO

SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul, compania AIR FRANCE KLM Bucuresti – Beijing si retur Hong Kong – Bucuresti (sau Turkish Airlines, via Istanbul)
 12 nopti cazare la hoteluri de 3*: 3 nopti Beijing, 3 nopti Shanghai, 2 nopti Guilin, 1 noapte Yangshuo, 3 nopti Hong Kong
 transport cu trenul expres de mare viteza Beijing- Shanghai
 mese conform programului (pensiune completa pe intreg circuitul, cu exceptia portiunii Hong Kong, unde se asigura mic dejun)
 transport cu avionul 2 curse interne cu companie locala, pe rutele Shanghai-Guilin si Guilin-Guangzhou
 transport cu autocar local cu aer conditionat conform itinerariului si transferuri aeroport – hotel – aeroport
 transport cu trenul expres Guangzhou – Hong Kong
 vizite si intrari la obiectivele turistice
 ghizi locali
 insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE:
 taxele de aeroport 435 EURO – pot suferi modificari, valoarea finala va fi comunicata la emiterea biletelor (cu doua saptamani inaintea plecarii)
 taxa de viza si procesare acte - 75 EURO
 bacsis pentru soferi si ghizi locali - 40 USD (se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China)
 asigurarea medicala si asigurarea storno

GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru grup 21-29 persoane se percepe un supliment de 65 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 21 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:
5 saptamani inaintea plecarii

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / o fotografie tip pasaport / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / formular completat

Transferuri private din provincie la / de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

OBSERVATII:
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / in cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente momentului la care s-a aplicat pentru viza / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul chinez de resort / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in ca

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel