Destinatii Europene

Cel mai bun pret la circuit - Praga, 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Targ/Expozitie
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
10/06/2013 - 15/06/2013
Pret Total:
199 € (33.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1: BUCURESTI - BUDAPESA
Plecare din Bucuresti de la parcul Izvor spre Budapesta la ora 6.00, pe traseul Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sebes - Deva - Arad - Budapesta cu sosire in cursul serii. OPTIONAL: croaziera pe Dunare cu cina traditionala. Cazare la hotel 3* in Budapesta.

ZIUA 2: BUDAPESTA - BRATISLAVA - PRAGA
Mic dejun. Tur panoramic Budapesta: Piata Eroilor cu Monumentul Millenium, Opera de Stat, Biserica Sf. Stefan, cea mai impresionanta biserica a orasului, in care se afla mana dreapta imbalsamata a primului rege crestin maghiar Istvan I, Cladirea Parlamentului. Plecare spre Bratislava. Aici se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza, partea veche a orasului. Plecare spre Cehia, in functie de traseu, oprim in Brno la Catedrala Sf. Petru si Pavel, Piata Primariei Vechi si centrul istoric al orasului. Ne continuam drumul spre Praga unde ajungem in cursul serii. Cazare la hotel 3* in Praga. Puteti opta pentru o croaziera cu vaporasul pe Vltava.

ZIUA 3: PRAGA – vizita Gradina Zoologica
Mic dejun. Tur pietonal Praga. Incepem incursiunea prin Praga cu: Castelul (Hradul), Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur continuam cu Podul Carol, Cartierul Mala Strana si biserica Sf. Nicolae, Primaria veche si binecunoscutul Orologiu precum si Piata Wenceslas unde se afla Biserica Tyn si Palatul Kinsky. Dupa amiaza timp liber pentru a admira orasul sau Excursie - Gradina Zoologica din Praga: este una din cele mai mari gradini zoologice din Europa. Este un loc foarte placut si foarte interesant pentru toata lumea iar daca va organizati plimbarea poate fi cu adevarat o experienta de neuitat. In capitala ceha se afla una dintre cele mai bine cotate gradini zoologice in lume: gradina zoologica din Praga nu este doar un sanctuar viu, in care animalele zburda fericite in semilibertate, ci si o adevarata Arca a lui Noe, prin care au fost salvate de la disparitie specii valoroase de animale. Cazare la acelasi hotel in Praga.

ZIUA 4: PRAGA - excursie Dresda si Karlovy Vary
Mic dejun. Excursie la Dresda si Karlovy Vary. Dresda - oras situat pe malul stang al Elbei, in mare parte distrus de bombardamentele anglo-americane din 1945. Se pot vizita castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Karlovy Vary (Karlsbad) - perla statiunilor balneare cehe, renumita pentru apele sale termale si pentru fabricile de portelan si cristal a fost fondata in 1370 de imparatul Carol al VI- lea.
“Karlsbad”, situat la 126 de km vest de Praga, este cel mai cunoscut centru balnear din Europa Centrala. Cladirile luxuoase si impozante si dotarile bazelor de tratament, au adus de-a lungul vremii, personalitati ca: Puskin, Schiller, Goethe, Dostoievski, Freud, Tolstoi, Brahms, Beethoven, Chopin, Wagner, Bach, Maria Teresa, Bismarck, Tarul Petru cel Mare, Madeleine Albright. Intoarcere la Praga. OPTIONAL: Cina cu program folcloric. Cazare la acelasi hotel in Praga.

ZIUA 5: PRAGA - VIENA - BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre Viena. Tur panoramic al ringului vienez pentru a admira Parlamentul, Opera, Primaria, Universitatea, Votivkirche, cladirea fostului Minister de Razboi cu renumita statuie ecvestra a lui Radetzky si monumentul regelui valsului, Johann Strauss. Pietonal se vor vizita Palatul Hofburg (resedinta de iarna a familiei imperiale), grajdurile Regale si Domul Sf. Stefan. Timp liber pentru cumparaturi. Continuarea drumului spre Budapesta. Program OPTIONAL: cina traditionala cu program folcloric la crama Borkatakomba. Cazare la hotel 3* in Budapesta.

ZIUA 6: BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Romania, cu sosire in Bucuresti in cursul serii, functie de conditiile de trafic.

Servicii incluse:
- transport cu autocar licentiat, 3*, aer conditionat;
- 5 cazari cu mic dejun in hoteluri 3* conform programului;
- insotitor din partea agentiei;
- vizitele la obiectivele turistice cuprinse in program;
- tur panoramic in Budapesta;
- tur pietonal cu ghid in Praga, Dresda si Karlovy Vary, Viena;
- excursie la Gradina Zoologica (taxa de intrare nu este inclusa: 150 coroane);
- excursie la DRESDA si KARLOVY VARY

Nu sunt incluse:
- asigurarea medicala de calatorie;
- taxele de intrare la obiectivele turistice;
- programe optionale

* Pret exprimat in EURO / persoana / circuit

** Pentru alte oferte turistice, accesati:
http://www.ofertadevacanta.ro/praga_cehia

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
10-Iun-13 - 15-Iun-13199

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • www.ofertadevacanta.ro

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS