Destinatii Europene

Cazare la Hotel St. Peter De Luxe 4*

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Ski
Tip Oferta Turism:
Cazare
Durata:
1 zile
Valabilitate Oferta:
16/05/2012 - 03/11/2012
Pret Total:
72 € (72€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ski
  • drumetii montane

Descriere Oferta Turistica:

Hotelul St. Peter De Luxe 4* este situat la 5 minute de mers pe jos de zona de schi Gschwandtkopf și de zona pietonală din Seefeld, Austria. Acesta oferă o zonă spa mare, cu piscină interioară, Wi-Fi gratuit și parcare subterană gratuită. Partiile de schi sunt chiar la ieșirea din hotel.

Facilitătile de spa de la Hotelul St. Peter De Luxe 4* includ cadă cu hidromasaj, piscină interioară, saună cu vedere panoramică la munti, baie de aburi cu apă sărată, dus Vital cu hidromasaj, cabină cu infrarosu si sezlong. Sunt disponibile o gamă largă de tratamente de tip masaj și sală modernă de fitness.

Restaurantul Hotelului St. Peter De Luxe 4* are grădină de iarnă si serveste preparate din bucătăria traditională tiroleză, precum si mancăruri internationale. Dimineața se servește un bufet bogat de mic dejun.

Terminalele de internet sunt disponibile gratuit. Oaspetii Hotelului St. Peter De Luxe 4* beneficiază de taxe reduse la cele 2 terenuri de golf aflate in apropiere.

Servicii incluse

- cazare la Hotel St. Peter De Luxe 4*
- masa demipensiune
- asistenta turistica
Nu sunt incluse

- transport la / de la Hotel St. Peter De Luxe 4*
- asigurare medicala de calatorie, optionala
- excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice
- alte servicii care nu sunt mentionate in sectiunea "Servicii incluse"
Dotari camere

Camerele spaţioase de la Hotel St. Peter De Luxe 4* sunt mobilate într-un stil elegant, specific zonei Alpilor, și oferă balcon, TV prin satelit şi baie.
Facilitati

General
restaurant, bar, grădină, terasă, camere pentru nefumători, camere/facilităţi pentru persoane cu handicap, lift, încălzire, cameră de bagaje, depozit schiuri, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, zonă pentru fumători, restaurant (à la carte), terasă la soare

Activităţi
saună, sală de fitness, teren de golf (la maxim 3 km), schi, cameră de jocuri, cazino, solar, spa & centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, windsurfing, cadă cu hidromasaj, bibliotecă, drumeţii, grătar, ciclism, călărie, mini golf, şcoală de schi, piscină interioară (deschisă tot anul)

Servicii
room service, săli de conferinţă şi petreceri, transfer de la/la aeroport, centru de afaceri, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, bărbier/salon de frumuseţe, mic dejun în cameră, serviciu de călcătorie, suită nupţială, schimb valutar, închirieri biciclete, lustruire pantofi, închirieri auto, birou de turism, fax/copiator, serviciu de vânzare bilete, serviciu de concierge, serviciu de transfer (contra cost), vânzător tichete de schi, meniuri cu diete speciale (la cerere)

Internet
Gratuit! Internet prin cablu este disponibil în centrul de afaceri şi este gratuit.
Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Parcare
Gratuit! Este posibilă parcarea publică gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare)

Nota
4=3 pentru intrari in perioada 25.08 - 3.10

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble
16-Mai-12 - 03-Nov-128072

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS