Destinatii Europene

Capitalele Poloniei

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
21/02/2011 - 20/05/2011
Pret Total:
475 € (67.86€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Capitalele Poloniei - Varsovia & Cracovia
Plecari: 01.04, 20.05.2011 (7 zile / 5 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI - VARSOVIA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00, pentru imbarcare pe cursa companiei LOT cu destinatia Varsovia. Sosire in actuala capitala a Poloniei – Varsovia, la 06:45. Transfer la Hotel MDM 3* sau similar. Dupa-amiaza, timp liber sau plimbare cu insotitorul de grup prin centrul orasului.

Ziua 2: VARSOVIA – ZELAZOWA WOLA
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Varsovia, unde admiram Columna lui Sigismund (Columna si statuia il comemoreaza pe Regele Sigismund III Waza, care in 1596 a mutat capitala Poloniei din Cracovia la Varsovia), Piata orasului vechi cu atractiile sale reconstruite dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Parcul Lazienki (complex arhitectural datand din secolul al 17-lea), Catedra Sfantul Ioan, precum si stradutele ticsite cu cafenele si restaurante. Dupa-amiaza, timp liber sau, optional, excursie la Zelazowa Wola – un mic orasel situat la 50 km de capitala, unde in anul 1810 s-a nascut Frederick Chopin. Cazare in Varsovia.

Ziua 3: VARSOVIA – CZESTOCHAWA - CRACOVIA
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Cracovia. Pe drum, optional, oprire in orasul Czestochowa – important loc de pelerinaj - unde se afla Manastirea Jasna Gora (anul 1382), cu miraculoasa icoana „Madona Neagra”, denumita astfel datorita culorii maslinii a fetei Fecioarei Maria. Complexul cuprinde Capela Maicii Domnului, sanctuarul celebrei icoane, biserica in care se savarsesc slujbele si un cenaclu, aflate chiar in incinta, la care se mai adauga asa numitele Apartamente Regale si Statii ale Crucii. Cazare in Cracovia la Hotel Wyspianski 3* sau similar.

Ziua 4: CRACOVIA - WIELICZKA
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Cracovia - cea dintai capitala a Poloniei – cu admirarea principalelor atractii: Piata Centrala cu monumentele sale istorice si numeroase cafenele, Biserica Sfanta Maria. Dupa-amiaza, timp liber sau, optional, excursie la Wieliczka, oras situat in apropierea Cracoviei, unde se afla una dintre cele mai mari mine de sare din lume. In interior, se afla Capela St. Kinga, o biserica in subteran unde totul este facut din sare. Cazare in Cracovia.

Ziua 5: CRACOVIA – AUSCHWITZ – BIRKENAU
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare si cumparaturi sau, optional, excursie la Auschwitz-Birkenau – lagarul de concentrare, cel mai mare lagar nazist dintre cele doua razboaie mondiale. Cazare in Cracovia.

Ziua 6: CRACOVIA - VARSOVIA
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Transport cu autocarul Cracovia – Varsovia (cca 300 km). Sosire la aeroportul din Varsovia in cursul serii si imbarcare pe cursa companiei LOT cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 22:30. Sosire la Bucuresti in cursul noptii, la ora 01:20.

PRET/persoana: 475 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 150 EURO
A treia persoana (adulta): reducere 25 EURO

SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Varsovia si retur, cu compania LOT;
 5 nopti cazare cu mic dejun, din care: 2 nopti hotel Mercure Fryderyk 3* sau similar in Varsovia si 3 nopti hotel Polski Pod Bialym Orlem 3* sau similar in Cracovia;
 transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 transfer cu autocarul Varsovia – Cracovia si retur;
 tur de oras cu ghid local in Varsovia si Cracovia;
 insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• taxele de aeroport: 95 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
• asigurarea medicala sau asigurarea premium (medicala si storno - se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 45 EURO/ persoana. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TRANSFERURI DIN PROVINCIE:
 50 LEI/persoana/sens (dus sau intors) din orasele: Ploiesti, Urziceni, Pitesti, Alexandria, Giurgiu, Turnu Magurele;
 75 LEI/persoana/sens (dus sau intors) din oraslele: Constanta, Calarasi, Slabozia, Buzau, Tecuci, Braila, Focsani, Galati, Tulcea, Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea, Brasov.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale) :
Bucuresti 06:00 – Varsovia 06:45 / Varsovia 22:30 – Bucuresti 01:20

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:
Cu 4 saptamani inainte de data inceperii circuitului.

OBSERVATII:
 Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, copie xerox pasaport.
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Polonia conform standardelor proprii.
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul circuitului.
 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana).
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
 Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentant. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, receptia poate solicita cartea de credit sau o suma cash (depozit) drept garantie pentru cheltuieli suplimentare.
 Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA