Destinatii Europene

Capitalele Nordice

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
02/08/2012 - 12/08/2012
Pret Total:
1245 € (113.18€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

HELSINKI – STOCKHOLM – OSLO - COPENHAGA
Plecare: 02 August 2012
(11 zile / 10 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI – HELSINKI
Intalnire la ora 12:45 cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare cursa LOT cu destinatia Helsinki (schimbarea cursei la Varsovia). Sosire la Helsinki la ora 19:25. Transfer si cazare la hotel Sokos Presidentii 4* (sau similar).
Ziua 2: HELSINKI
Mic dejun. Tur panoramic al celui mai mare oras din Finlanda (3h) cu autocar si ghid local pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Senatului – construita dupa modelul pietei din St. Petersburg, Biserica din Stanca, Catedrala Ortodoxa, Finlandia Hall. Dupa tur, impreuna cu insotitorul de grup vom merge sa admiram Monumentul Sibelius: un frumos omagiu vizual inchinat compozitorului finlandez Jean Sibelius. Vom continua cu vizita optionala a Bisericii din piatra – biserica luterana neconventionala, sapata in intregime in piatra. Cazare la hotel 4*.
Ziua 3: HELSINKI – STOCKHOLM
Mic dejun. Eliberam camerele la ora 11:00 si ne bucuram de timp liber pentru plimbari individuale pana dupa amiaza. In jurul orei 16:00 transfer in port pentru imbarcare ferryboat cu destinatia Stockholm. Cazare in cabine interioare (single, duble sau triple).
Ziua 4: STOCKHOLM
Mic dejun pe vas. Dupa debarcare, ne vom intalni cu ghidul local si vom pleca in turul panoramic de oras (3h) cu scurte opriri la Palatul Regal, la Parlament, pe insula Djurgarden si boemele stradute ale orasului vechi (Gamla Stan). Transfer si cazare la hotel Scandic Alvik 4* (sau similar). Dupa amiaza, optional, vizita la Skansen, muzeu in aer liber de unde se poate admira si cea mai frumoasa panorama a orasului.
Ziua 5: STOCKHOLM
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de o noua zi in frumoasa capitala suedeza. Construit pe 14 insule intr-un minunat arhipelag cu peste 24.000 de insule, Stockholm-ul ofera emotia unui peisaj de o deosebita frumusete. Considerat de multi turisti cel mai frumos oras din lume, Stockholm este fascinant, mai ales in timpul verii, avand o multime de parcuri, muzee si obiective culturale si arhitectonice care nu trebuie ratate. Optional, croaziera pe lacul Malaren pentru a vizita resedinta regala – Palatul Drottningholm, o versiune la scara mai mica a Versailles-ului si gradinile palatului cu versiunea suedeza a Marelui
Trianon. Cazare la hotel 4*.
Ziua 6: STOCKHOLM - OSLO
Dupa micul dejun, plecam spre Oslo. Pe drum, scurta oprire in orasul Karlstad, situat pe malul celui mai intins lac din Suedia, Vanern. Sosire la Olso si cazare la hotel Quality 33 4* (sau similar).
Ziua 7: OSLO
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local (3h) in capitala Norvegiei cu scurte opriri la: parcul de sculpturi Vigeland, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul. Dupa-amiaza, ne vom plimba cu insotitorul de grup pe artera comerciala Grensen, la capatul careia se afla Catedrala Domkirke sau, optional, vom vizita Muzeului Vikingilor. Cazare hotel 4*.
Ziua 8: OSLO – COPENHAGA
Mic dejun. Astazi vom continua sa descoperim frumusetile orasului Oslo impreuna cu insotitorul de grup. Situat idilic la capatul unui fiord in forma de gat de lebada, Oslo este un oras plin de viata, inconjurat de paduri si lacuri, declarat in in mai multe randuri cea mai buna capitala in care sa locuiasca cineva, in timp ce Norvegia a fost votata tara cu cele mai bune conditii de viata. Dupa-amiaza, transfer in port pentru imbarcare pe ferryboat DFDS Seaways cu destinatia Copenhaga. Cazare in cabine interioare.
Ziua 9: COPENHAGA
Mic dejun pe vas. Sosire la Copenhaga in jurul orei 09:30. Tur de oras cu ghid local incluzand: vizita panoramica a Palatului Amalienborg si a Parlamentului Danez, vechiul port Nyhavn. Transfer si cazare la hotel Richmond 3* (sau similar).
Ziua 10: COPENHAGA
Mic dejun. Astazi va recomandam o vizita in Gradinile Tivoli - vestitul parc de distractii, in general primul loc pe care turistii vor sa-l viziteze. Deschis in 1843, este un parc romantic si frumos, cu felinare in copaci pentru a crea o atmosfera unica. Are o multitudine de restaurante de lux si sali de spectacol si de teatru. Optional, excursie la castelul Kronborg, cel mai renumit castel din Danemarca, cunoscut drept locul in care Shakespeare si-a imaginat tragedia lui Hamlet. Cazare la hotel 3*.
Ziua 11: COPENHAGA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru plimbari indivduale sau cumparaturi. Transfer la aeroport in jurul orei 17:00 pentru imbarcare pe cursa LOT (cu schimbarea cursei la Varsovia). Sosire la Bucuresti la ora 01:20 (in noaptea de 12.08 spre 13.08)

PRET / persoana (loc in camera dubla): 1.245 EURO
Al treilea adult: 1.195 EURO
Camera single: 1.760 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti – Helsinki si Copenhaga – Bucuresti (cu schimbarea cursei la Varsovia) cu compania LOT;
• 8 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti in Helsinki la hotel 4*, 2 nopti in Stockholm la hotel 4*, 2 nopti in Oslo la hotel 4*, 2 nopti in Copenhaga la hotel 3*;
• 1 noapte cazare pe ferryboat cu mic dejun intre Helsinki si Stockholm, in cabine interioare;
• 1 noapte cazare pe ferryboat cu mic dejun intre Oslo si Copenhaga, in cabine interioare;
• tururi de oras cu autocar si ghid local in Helsinki, Stockholm, Oslo si Copenhaga;
• transferurile mentionate in program;
• insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport: 175 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
• asigurarea medicala
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Aug-12 - 12-Aug-121245

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Ultramarine Travel International"

Total Oferte de Turism (39)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Ultramarine Travel International