Destinatii Europene

1 mai la mare Hotel Europa, Eforie Nord

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - 1 Mai
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
30/04/2011 - 03/05/2011
Pret Total:
77 € (25.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Complet renovat si modernizat în perioada 2002-2003, Complexul Hotelier Europa, având la baza un concept arhitectural de exceptie, se afla la distanta de numai câteva minute de centrul statiunii Eforie Nord si la doar 200 de metri de propria plaja (plaja Belona).

Hotelul Europa dispune de 221 camere (standard, apartamente, camere CLUB si camere pentru persoane cu nevoi speciale) toate au balcoane cu vederea spre mare si sunt dotate cu: sistem de climatizare, internet, televizor, cablu tv, mini-bar, caseta de valori, telefon international, bai dotate cu cazi.

Hotel Europa detine, de langa spatiile de cazare, mai multe restaurante si terase, un centru de sanatate cunoscut in toata Europa - Ana Aslan Helth SPA, plaja privata, kids club, piscina interioara si exterioara, un port privat de agrement - Europa Yacht Club, Centru de Conferinte, parcare subterana si exterioara.

Tariful include 2 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun inclus, 2 zile de relaxare la SPA gratuit (acces la piscina interioara, fitness, sauna si jacuzzi).

Reduceri copii:
Copiii intre 0-11,99 ani : gratuit in camera cu parintii pentru un copil fara pat suplimentar; al doilea copil se taxeaza 50% dintr-un loc in camera cu mic dejun inclus. Peste 12 ani se achita pret de adult. In camera dubla cu un adult si unul sau doi copii, acestia beneficiaza de 50% reducere la pretul pe loc in camera dubla (cu mic dejun).

Al 3-lea adult in camera standard si apartament si al 4-lea sau al 5-lea in apartament, beneficiaza de o reducere de 30% din pretul / loc/ tipul de camera aferent.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
30-Apr-11 - 03-Mai-11-77--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Thomas Muller Travel"

Total Oferte de Turism (150)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Thomas Muller Travel