Destinatii Europene

1 mai in Cuba

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - 1 Mai
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
15/12/2010 - 20/04/2011
Pret Total:
1099 € (137.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Havana este un oras irezistibil, care se intinde in jurul unui golf aidoma unui vechi evantai spaniol. Centrul sau istoric fermecator este un giuvaier de basm cu o retea de strazi intime si prietenoase strajuite de biserici baroce, palate, castele si conace – evocari elocvente ale formidabilei puteri a Spaniei.
Varadero, atractia turistica a Cubei, situata la 141 km la est de Havana, ii ademeneste pe turisti cu o plaja cu praf de diamante care se intinde pe o lungime de 17 km de-a lungul coastei unei peninsule. Plajele de pe tarmul nordic se scalda in apele turcoaz ale caror recife de corali ii tenteaza pe scufundatori cu o lume mai desavarsita decat o caseta cu pietre pretioase.

Ziua 1: Bucuresti Havana
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 04:20 pentru decolare cu Air France la ora 06:50. Sosire in Paris la ora 09:00. Imbarcare pe cursa Air France si sosire in Havana la ora 17:40. Transfer in Havana la hotelul OCCIDENTAL PANORAMA 4* sau similar.

Ziua 2: Havana
Mic dejun. Dupa mic dejun, OPTIONAL, tur de oras Havana. Vom pleca la ora 08:30 spre orasul vechi unde se vom vizita cele patru piete principale ale Havanei: Piata Catedralei, Piata San Francisco de Asis, Piata Veche si Piata Armelor. In decursul vizitei la muzeul Romului Havana Club veti putea gusta romul autentic cubanez si veti afla cateva dintre secretele intregului proces de fabricatie al acestei bauturi. La ora 13:30 ne vom opri sa luam pranzul la renumitul restaurant “El PATIO”. Dupa pranz ne vom continua vizita cu Universitatea din Havana, Cimitirul, Vechiul Palat Prezidential, Piata Revolutiei, Parcul Central si National. Vom avea timp la dispozitie pentru a face fotografii, dupa care ne vom intoarce la hotel.
Optional in cursul serii: ”Tropicana Show” - Show cu renume mondial (95 euro/persoana)
Ziua 3: Havana –Varadero
Mic dejun. Optional puteti face o vizita la muzeul faimosului scriitor englez Ernest Hemingway - Ferma La Vigia, loc unde acesta a locuit in timpul sederii in Cuba. Dupa amiaza transfer la Varadero – Hotel Melia Varadero 5*.

Ziua 4: Varadero
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, relaxare sau excursie optionala cu catamaranul. Dupa micul dejun vom pleca de la hotel cu autocarul catre portul Gaviota, de unde ne vom imbarca pe catamaran. Ne vom opri prima data la ferma Cangrejo unde va veti putea bucura de cateva minute de inot cu delfinii, dupa care ne vom indrepta spre Cayo Blanco cu o oprire in larg pentru cei care doresc sa faca snorkeling (echipamentul va fi furnizat de echipajul catamaranului). Pranzul il vom lua in Cayo Blanco, dupa care veti avea timp liber pentru inot si plaja. Dupa amiaza ne vom intoarce la hotel.

Ziua 5: Varadero
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, relaxare sau excursie optionala Cienfuegos – Trinidad. In Cienfuegos puteti vizita: Piata Centrala, promenada Prado si Palatul Valle. In Trinidad veti vedea principalele obiective turistice: Piata Mayor, Catedrala, Piata Principala. Dejunul va fi servit la un restaurant local, dupa care va veti intoarce in Varadero.
Ziua 6: Varadero
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la Guama - excursie cu vizita la ferma de crocodili precum si vizitarea Parcului Natural Fiesta Campesina.
Ziua 7: Varadero
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala Jeep Safari. In timpul acestei excursii veti vizita zona rurala tipica si veti admira vegetatia luxurianta si peisaje care va vor taia respiratia. De asemenea, veti vizita pestera Saturno care este considerata un loc unic si o minune naturala neintalnita in alta parte a lumii
Ziua 8: Varadero
Mic dejun la hotel. Timp liber. Dupa-amiaza, transfer la aeroport si decolare din Havana la ora 20:20, cursa Air France. Sosire in Paris la ora 11:05 (in dimineata zilei de 6 mai). Imbarcare pentru cursa spre Bucuresti cu plecare la ora 15:25 si sosire in Bucuresti Otopeni la ora 19:15.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Tariful include:
  • transport avion Bucuresti –Havana si retur (schimbarea cursei la Paris), compania Air France;
  • transferuri aeroport – hotel Havana – hotel Varadero – aeroport;
  • 5 nopti cazare cu all inclusive la Hotel MELIA VARADERO 5* sau similar / Varadero;
  • 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel OASIS PANORAMA 4* sau similar / Havana;
  • insotitor roman de grup.
  • Tariful nu include:
  • taxele de aeroport: 349 EURO / persoana (pot suferi modificari);
  • taxa de viza: 35 EURO /persoana (se achita la inscriere);
  • taxa de iesire din Cuba: aproximativ 25 EURO/ persoana (se achita cash pe aeroportul din Havana);
  • asigurarea medicala obligatorie si storno: aproximativ 46 LEI/persoana
  • alte excursii optionale, intrarile la obiectivele turistice, cheltuieli de natura personala;
  • bacsisuri (30 EURO/persoana/sejur) se achita local.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS