Destinatii Europene

Circuit 2018 CANADA DE VEST şi CROAZIERĂ în ALA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
04/07/2018 - 19/07/2018
Pret Total:
2190 € (136.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Pitorescul vestului canadian şi magia tărâmului îngheţat

C A N A D A D E V E S T ÅŸi

C R O A Z I E R Ă în A L A S K A

Vancouver – Victoria – Sun Peaks – Jasper – Lake Louise – Banff – Kelowna – Croazieră Alaska: Pasajul Interior – Juneau – Skagway – Gheţarul Bay – Ketchikan

Un program unic pe piaţa turistică românească, la care sunteţi invitaţi să participaţi, o croazieră fascinantă în timpul căreia vă veţi bucura de mirajul unui loc mai puţin accesibil, Alaska, supranumită “Sahara îngheţată a Terrei”, care se tălmăceşte prin marea întindere de zăpadă, ţinutul eschimoşilor, fosta provincie ţaristă, devenită apoi Noul El Dorado al Statelor Unite ale Americii. Vă veţi “încărca bateriile” străbătând o parte mai “sălbatică” a Canadei, teritoriul pe care se înalţă maiestuoşii Munţi Stâncoşi, unde veţi descoperi cel mai frumos relief din lume, cu o mulţime de parcuri naţionale, cu o faună bogată în care castorul ocupă un loc emblematic, dar şi oraşe în care şarmul străvechi se îmbină cu aspectul de “new-age”, lăsând să se întrevadă spiritul de pionierat al unei culturi tinere.

Perioada: 04.07 – 19.07.2018

Ziua 1 / 04.07.2018: Bucureşti – Paris – Vancouver – Victoria
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France / KLM). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (06:50 / 09:00) de unde se va pleca spre Vancouver cu zborul AF 374 (10:25 / 11:20). După sosirea în al treilea cel mai mare oraş al Canadei, poarta acesteia spre Pacific, transfer în portul de unde ne vom îmbarca pe ferry-boat-ul cu care timp de o oră şi jumătate vom străbate Strâmtoarea Georgia printre minunatele insule Gulf, spre oraşul Victoria. Pe parcurs vom admira nu doar un peisaj deosebit ci, cu puţin noroc şi câteva exemplare ale faunei locale, precum vulturi pleşuvi, foci şi chiar balene. Sosire în cursul după-amiezii în elegantul oraş Victoria, cel mai “britanic” oraş canadian, renumit pentru atmosfera de modă veche dată de abundenţa ghivecelor de flori suspendate şi a jardinierelor ce decorează felinarele, balcoanele sau vitrinele. Transfer la hotel pentru cazare.
Ziua 2 / 05.07.2018: Victoria – Vancouver – Sun Peaks
Mic dejun. Dimineţa vom face un tur panoramic în Victoria, oraşul grădină, capitala provinciei British Columbia, care va include Parcul Beacon Hill, Piaţa Bastion, Clădirea Parlamentului, Government Street, Chinatown, Beach Drive, Portul Inner şi Hotelul Fairmont Empress Victoria, un simbol al oraşului din sec. al XIX-lea, precum şi vizitarea paradisului botanic alcătuit din cele patru minunate grădini Butchart, renumite la nivel mondial pentru remarcabila colecţie de plante rare pe care le vom găsi în Grădina Scufundată, Grădina de Trandafiri, Grădina Japoneză şi în cea Italiană. După-amiază transfer cu ferry-boatul la Vancouver după care vom pleca prin fertila vale Fraser, o importantă regiune agricolă şi prin regiunea Okanagan, deşertica “ţara Thompson-ilor”. Peisajul prin care vom călători ilustrează un contrast între regiunea muntoasă din Vancouver şi regiunea joasă. Vom călători în continuare spre Sun Peaks, cunoscută staţiune a sporturilor albe. Cazare în Sun Peaks.
Ziua 3 / 06.07.2018: Sun Peaks – Jasper
Mic dejun. Astăzi ne vom îndrepta spre nord, trecând prin Clearwater, cea mai mare localitate din North Thompson Valley. Principala sa atracţie este minunatul Parc Wells Gray, unde există cinci lacuri importante: Azure, Clearwater, McDougall, Murtle şi Kostal, două râuri mari: Clearwater River şi Blue River, precum şi numeroase cascade spectaculoase. Vom face o oprire la Cascada Spahat, sau Helmcken unde deseori apar animale sălbatice, precum catâri sau urşi negri şi multe specii de păsări. Traseul zilei va continua spre unul dintre cele mai frumoase parcuri naţionale din Canada, Jasper, trecând prin Defileul Yellowhead şi pe lângă cel mai înalt vârf din British Columbia, Muntele Robson care are 3954 m. Cazare în Jasper.
Ziua 4 / 07.07.2018: Jasper – Lake Louise – Banff
Mic dejun. Itinerarul zilei ne va purta de-a lungul drumului “Icefields Parkway”, ce ne va conduce spre lacuri glaciare, păduri virgine, cascade şi râuri tumultuoase, pe scurt autostrada cu cele mai frumoase peisaje din lume, care trece pe lângă unii dintre cei mai înalţi munţi din Canada şi pe lângă cei mai interesanţi gheţari. Vom face un stop la cascadele Sunwapta şi Athabasca, care ating 23 m înălţime, devenite cunoscute datorită forţei cu care apa se loveşte de pereţii defileului. Vom ajunge la Gheţarul Athabasca unde, opţional, veţi putea face un tur pe cel mai mare câmp de gheaţă din Stâncoşii Canadieni, Icefield Columbia. Veţi fi îmbarcaţi în vehicule special numite Ice Explorer (Snocoach), din care veţi putea explora suprafaţa gheţarului Athabasca şi veţi admira aceste minuni îngheţate, relicve impunătoare din perioada glaciară. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Banff trecând pe lângă pitoreştile lacuri Bow şi Peyto. Vom călători spre Lacul Louise cu incredibile ape turcoaz, înconjurat de gheţari şi munţi semeţi, o imagine desprinsă parcă dintr-o carte poştală. Vom descoperi Valea celor Zece Vârfuri - Valley of Ten Peaks şi Lacul Moraine, renumit pentru culoarea de smarald a apei în care se oglindesc vârfurile acoperite de zăpadă ale Munţilor Stâncoşi. Cazare în Banff.
Ziua 5 / 08.07.2018: Parcul Naţional Banff
Mic dejun. Dimineaţa este dedicată explorării bijuteriei Stâncoşilor, Parcul Naţional Banff, cu izvoare termale, canioane adânci, gheţari spectaculoşi şi 6641 km2 de pădure, regiune declarată Patrimoniu Mondial Natural UNESCO încă din 1985. Vom face un tur al parcului, prilej cu care vom vedea oraşul Banff, locul de naştere a sistemului de parcuri şi rezervaţii naturale din Canada, The Hoodos, formaţiunile stâncoase sub formă de ace, Surprise Corner, punctul de belvedere spre celebrul Hotel Fairmont Banff Springs, Lacurile Vermillon, Cascadele Bow River, Tunnel Mountain Drive şi Lacul Minewanka. Opţional, vă veţi putea bucura de o călătorie cu gondola în Munţii Sulphur, de unde veţi avea posibilitatea de a admira o panoramă spectaculoasă. După-amiază timp liber, prilej de a colinda numeroasele magazine cu suveniruri din staţiune. Cazare în Banff.
Ziua 6 / 09.07.2018: Banff – Kelowna
Mic dejun. Plecare spre Parcul Naţional Yoho, situat în Munţii Stâncoşi Canadieni - Canadian Rocky Mountains, parc care a fost inclus în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO datorită superbelor peisaje montane, cu vârfuri impunătoare de munţi, gheţari, lacuri, cascade şi peşteri de o frumuseţe năucitoare. Ne vom opri la podul natural din pietre situat peste Râul Kicking Horse, la Cascada Takakkaw precum şi la Lacul Emerald. Ne vom îndrepta apoi spre Valea Okanagan, trecând prin Defileul Rogers şi Revelstoke. Această regiune este o zonă importantă a ţării, fiind locul în care se produc vinurile din Columbia Britanică, faimoasă fiind de asemenea, pentru producţia de fructe. Sosire în Kelowna, oraş situat lângă Lacul Okanagan, în Valea Okanagan, al cărui nume provine din dialectul Okanagan şi înseamnă “urs grizzly”. Cazare în Kelowna.
Ziua 7 / 10.07.2018: Kelowna – Vancouver
Mic dejun. Plecare spre Vancouver străbătând Coquihalla Highway, cea mai mare autostrada dintre cele 4 care leagă Vancouver-ul de interiorul ţării. Chiar dacă este un oraş tânăr, cu o istorie cu puţin peste 100 de ani, Vancouverul oferă un caleidoscop de atracţii. Arhitectura art deco a clădirii Marinei din Canada Place, clădirile futuriste ale zgârie norilor care străjuiesc bulevardele largi, arterele comerciale animate şi plajele din zona rezidenţială Kitsilano creează un tablou urban captivant. După sosirea în Vancouver ne vom îndrepta spre Insula Granville, o oază urbană renumită pentru piaţa de alimente proaspete, zonele de shopping, numeroasele galerii de artă şi restaurante. Transfer la hotel, unde după cazare, veţi putea explora zona centrală sau veţi putea face cumpărături. Cazare în Vancouver.
Ziua 8 / 11.07.2018: Vancouver – Îmbarcare pe MS Volendam pentru Croazieră în Alaska
Mic dejun. Dimineaţa vom porni în turul panoramic al oraşului Vancouver, unul dintre cele mai spectaculoase oraşe ale lumii, care va include Universitatea British Columbia, cu o tradiţie de peste un secol, Robson Street, renumită pentru multitudinea de organizaţii non-profit care îşi au sediul pe această stradă, fiind a 22-a cea mai scumpă stradă din lume, Gastown-ul, inima vechiului oraş, un mix perfect de boutique-uri, cafenele, galerii şi clădiri din sec. al XIX-lea, Gas Street unde vom putea face o scurtă plimbare, Podul Lions, unul dintre cele mai frumoase poduri din zonă, care face legătura cu Parcul Stanley şi Prospect Point, locul de panorama din Parcul Stanley. Vom face o oprire la cele 8 Totem Pole, din Parcul Stanley, minunate exemple ale artei aborigene, transmisă din generaţii în generaţii, ca o modalitate de conservare a patrimoniului nativ şi de a onora ritualurile tribale. După turul parcului vom reveni în oraş, pentru a parcurge China Town, vibrantul cartier chinezesc, cu clădirile sale din sec. al XIX-lea, după care vom fi transferaţi în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră al companiei Holand America, MSVolendam, care va pleca din port la ora 16:30. Vom porni într-o fascinantă croazieră în care, timp de o săptămână, vom avea ocazia să admirăm frumuseţile peisajelor din Alaska, ne vom lăsa captivaţi de priveliştea deosebită oferită d

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL