Marele Zid Chinezesc din ciocolata

O echipa de specialisti din China a realizat o replica a Marelui Zid Chinezesc din ciocolata, ce va fi una dintre atractiile Expozitiei Internationale de la sfarsitul lunii.

Delicatesa este lunga de 10 metri iar la pregatirea sa au fost folosite peste 80 de tone de ciocolata! Caramizile dulci sunt lipite intre ele cu ciocolata alba iar pentru a spori atractivitatea pentru public , specialistii au realizat si 560 de replici ale faimosilor luptatori Terracotta din acelasi material.

Eforturile celor implicati in proiect sunt indreptate nu spre a intra in Cartea Recordurilor (cum suntem noi obisnuiti) ci spre a atrage atentia chinezilor asupra acestui produs ce nu are o istorie prea lunga in China. Aici ciocolata este un aliment la fel de obisnuit ca si laptele sau fructele, nu foarte cunoscut sau apreciat de marea masa a populatiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>