Primul hotel de zero stele din lume

Ati auzit de primul hotel de 7 stele din lume? Burj-ul? Dar de cel de zero stele? Cine ar fi nebun sa se duca in asemenea conditii? Pai dupa ce am vazut descrierea si fotografiile, am constatat ca si anumite hoteluri sau pensiuni de la noi pot fi incadrate in categoria “minus cateva stele”. :) Macar la ei e curat si nu-s gandaci. :P
Null Stern Hotel (Hotelul de zero stele) din Elvetia e primul de acest fel din lume si va fi inaugurat in mod oficial in 2009. Cu toate astea, in luna octombrie, hotelul a gazduit cativa voluntari care au testat conditiile. :) Cazarea este ieftina dar nu exista TV, bai in camere sau ferestre.
Hotelul a fost amenajat intr-un buncar anti-atomic in orasul Sevelen, Elvetia. Buncarele au fost construite in timpul Razboiului Rece si la fiecare casa exista un astfel de adapost ce este folosit in majoritatea cazurilor in loc de beci.
Proprietarii hotelului Null Stern au fost mai inventivi si inspirati, tot mai multa lume fiind atrasa de hotelul auster. Cazarea costa intre 6 si 18 euro pe noapte.
In cazuri de urgenta, hotelul poate fi transformat in 24 de ore in buncar nuclear, asa cum prevede legea elvetiana.

SWITZERLAND-HOTEL-BUNKERSwitzerland Bunker HotelSwitzerland Bunker Hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>