Destinatii Europene

RINA VISTA

Localizare: Locatii Turistice Uniunea Europeana / Romania / Poiana Brasov

Descriere Locatie:

Hotel Rina Vista este situat în centrul Poienii Braşov, una dintre cele mai importante staţiuni montane din România. Hotelul se află în mijlocul naturii la o altitudine de 1030 m. Datorita celor 6 nivele Hotelul Rina Vista oferă o privelişte minunată a Masivului Postăvarul. Camerele moderne sunt dotate cu baie (duş sau cadă), televizor, telefon, minibar, balcon. Camerele sunt distribuite astfel: 88 de camere Twins, 17 camere Matrimoniale si 1 Suita, structurate pe 6 nivele intr-un stil modern. Fiecare camera este dotata cu: baie, TV, minibar, telefon.
Restaurantul Bavaria, cu o capacitate de 250 de locuri, se ridică la standardele impuse de cele 3*** stele pe care le deţine Hotelul Rina Vista. Puteţi savura preparate gustoase din bucatăria românească şi internaţională, pregătite cu pricepere de Maestrul Bucătar. Restaurantul Bavaria poate fi alegerea cea mai potrivită pentru cinele de afaceri, festivităţi sau cine private. Hotelul este pregatit şi pentru seminarii sau întâlniri de afaceri.
Cele 4 săli de conferinţă au o capacitate ce variază între 150 de locuri şi 25 de locuri. Echipamentul pus la dispoziţie şi design-ul elegant se vor ridica la nivelul exigenţelor dumneavoastră.
Sauna, seif, ascensor, gradinita pentru copii cu supraveghetoare calificata, Internet Wireless pentru spatiile publice din cadrul hotelului, masaj, inchiriere echipament ski, scoala de ski si transfer la partii, spalatorie sunt doar cateva dintre facilitatile pe care hotelul nostru le poate oferi.
Vă invităm să faceţi drumeţii pe munte sau să practicaţi călăria în centrul de echitaţie. Cei ce vor o doza în plus de adenalina pot zbura cu parapanta sau planorul. Dacă vreţi să schiaţi, dar nu aţi avut curaj sau timp să învăţaţi acum este momentul. La Hotel Rina Vista un instructor de schi vă va învăţa tot ce trebuie să ştiţi pentru a deveni un bun schior. Pârtiile de schi sunt accesibile cu Telecabina mare, Telecabina mică sau Telegondola. Poiana Braşov are pârtii de schi care se ridica la standarde europene.
Printre punctele turistice de mare interes se află Castelul Bran, Casa lui Dracula aşa cum este cunoscut şi Castelul Peleş. Nu prea departe de hotel, pe direcţia Braşov, se află Bastionul Postăvarilor ce a fost construit între anii 1450-1455 pe 4 nivele. Este una dintre construcţiile care s-au păstrat foarte bine fiind şi renovat în anul 2005. Un alt punct turistic foarte vizitat este Cetatea Braşov. Aceasta a fost construită în anul 1395 la îndemnul regelui Sigismund de Luxemburg. Astăzi, ruinele cetăţii adăpostesc un restaurant cu specific romanesc.
Calitatea serviciilor, nivelul ridicat de confort şi locaţia sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să reveniţi la Hotel Rina Vista.

Vă aşteptăm!

Pentru Romania nu sunt disponibile alte informatii

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " RINA HOTELS

Ultimele Oferte Turistice Postate de Agentie:

  • Agentia nu are postata nici o Oferta de Turism.