Destinatii Europene

RINA TIROL

Localizare: Locatii Turistice Uniunea Europeana / Romania / Poiana Brasov

Descriere Locatie:

Eleganţă, modernitate şi confort sunt 3 cuvinte care definesc perfect Hotelul Rina Tirol . După cum spune şi numele hotelului, o singură privire vă duce cu gândul la minunatul orăşel din Austria. Situat în centrul Poienii Braşov, Rina Tirol este un hotel care se face remarcat prin stilul architectural tirolez si accesibilitatea la cele mai importante centre comerciale din Poiana Braşov. Rina Tirol este un hotel care vrea să le ofere clienţilor săi zile de neuitat fie că e vorba de vacanţă, fie că vă aflaţi în Poiana Braşov cu afaceri.
Camerele sunt un adevărat refugiu pentru relaxare. Priveliştea, lumina caldă emanată de aprinderea şemineului transformă hotelul într-o oază de relaxare. Cele 58 de camere ( 4 camere single, 41 camere duble, 4 camere matrimoniale, 6 garsoniere, 2 apartamente president, 1 apartament royal) sunt dotate cu mobilier confortabil si original ca design, televizor, telefon, mini-bar. Pentru că Hotelul Rina Tirol este un hotel care se respectă pe sine, are grijă ca oaspeţii prezenţi să simtă acelaşi respect.
De aceea, restaurantul este astfel conceput încât să ofere ambianţa de care aveţi nevoie pentru a servi masa în orice moment al zilei, în timp ce vă bucuraţi de o panoramă extraordinară a Masivului Postăvarul. Puteţi savura mâncăruri româneşti alături de cele din bucatăria internaţională, pregătite atent de Maestrul Bucătar.
Întâlnirea dumneavoastră de afaceri se poate desfăşura în: Sala Viena – 120 persoane şi Sala Burg – 20 persoane. Bineînţeles, aparatura tehnică vi se va pune la dispoziţie pentru ca seminarul dumneavoastră să fie un succes.
Hotelul Rina Tirol este o urmă austriacă în centrul Poianei Braşov.

Vă aşteptăm!

Pentru Romania nu sunt disponibile alte informatii

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " RINA HOTELS

Ultimele Oferte Turistice Postate de Agentie:

  • Agentia nu are postata nici o Oferta de Turism.