Destinatii Europene

Hajduszoboszlo

Localizare: Locatii Turistice Uniunea Europeana / Ungaria / Hajduszoboszlo

Descriere Locatie:

Statiunea este foarte potrivita atat pentru persoanele care vor sa vina la tratament, cat si pentru familiile cu copii, gratie serviciilor oferite acestora. Hajduszoboszlo se afla in vestul Romaniei, la o distanta de 200 km de Budapesta si cam 30 km fata de Cordoba. Orasul este atestat documentar in 1075, sub numele de Szoboszlo. Odata cu descoperirea apelor termale, orasul a inceput sa se dezvolte.

Servicii balneoclimaterice in Hajduszoboszlo

Baia Termala este deschisa pe toata durata anului, intre orele 7.00 si 19.00. Continand brom, iod si sare, apa termala este folosita aici in peste 40 de tratamente diferite (artrite cronice, boli articulare, neuralgii, dureri musculare, leziuni, fracturi osoase, boli dermatologice, etc). Baia Termala este folosita si in serviciile de wellness: solariu, sauna, coafura, cosmetica, masaj si jacuzzi aromatic, etc.

Distractie pentru adulti si copii in Hajduszoboszlo

In aceasta statiune s-a deschis primul Aquapark din Ungaria, Hungrospa, in anul 2000. Lungimea topoganelor de diverse tipuri depaseste un kilometru. Copiii au topogane de apa speciale si terenuri de joaca.

Strandul din Hajduszoboszlo este deschis in fiecare an intre 1 mai si 30 septembrie si contine 13 piscine personalizate cu figurine pe gustul copiilor. Piscinele sunt de diverse tipuri: de inot, cu valuri, de distractie, jacuzzi.

Pachete de vacanta pentru Hajduszoboszlo

Pentru cateva zile in statiune poti apela direct la hotelurile din oras sau la agentiile din tara care ofera pachete de vacanta in Hajduszoboszlo.

Taxa de statiune este de 1.4 euro de persoana pe zi (persoane intre 18 si 70 de ani). Parcarea se plteste cu 8 euro pe zi.

Turistii mai pot folosi si un Thermal Camping, deschis tot anul. Exista 300 de locuri pentru rulote, acces la curent electric, apa potabila, locuri pentru corturi, etc. Intrarea la strand si bazine este gratuita. Se organizeaza excursii optionale in Debrecen, cu tur de oras, Hortobagy, Tokaj, Tuba-Tanya, Pusta, etc.

Informatii Turistice pentru Ungaria

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " Voyageair Oradea