Destinatii Europene

DUNI RESORT - BULGARIA

Descriere Locatie:

DUNI (Dyuni) este o statiune mica si luxoasa, situata intre munte si mare, la 7 km de Sozopol si la 15 km de Primorsko, in golful cu acelasi nume.
Constructia acestui complex turistic a inceput si s-a finalizat in anii 80, in timpul regimului comunist. In anii 2000 insa, a fost renovat si modernizat.

Duni este o statiune cu circuit inchis, in care au acces doar turistii cazati in cele 4 hoteluri si 30 de vile din interiorul complexului intins pe cateva hectare.
In complex deplasarea se face doar pe jos, masinile fiind tinute in parcarea pazita.
Sunt numeroase alei si stradute umbroase unde se pot face plimbari romantice, terase unde se pot servi bauturi sau gustari, baruri, mai multe restaurante, piscine, sali de fitness, locuri de joaca pentru copii, un mic port, plaja cu sezlonguri si umbrelute.
Sunt create toate conditiile pentru ca oaspetii statiunii sa petreaca un concediu relaxant si odihnitor.
Duni este ideala pentru turistii care doresc sa se cazeze si sa-si petreaca intreg sejurul fara a se deplasa prea mult.
Toate hotelurile din cadrul complexului practica turismul cu servicii all inclusive, fiind incluse in pachetul turistic cazarea, masa, bauturi autohtone precum si accesul la majoritatea facilitatilor oferite de complexul turistic.
Pentru familiile cu copii exista personal pregatit pentru ingrijirea celor mici, se organizeaza zilnic spectacole si concursuri.
Seara au loc spectacole de divertisment si petreceri.
Duni Royal Resort are amenajate mai multe terenuri de tenis, unele dintre ele si cu nocturna, centre de inchirieri biciclete si echipamente pentru practicarea sporturilor pe apa.
Plaja are nisipul fin iar intrarea in apa se face lin.
In zona nu se formeaza valuri mari, datorita digului care strajuieste golful.

Informatii Turistice pentru Bulgaria

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " PRETTY TRAVEL

Ultimele Oferte Turistice Postate de Agentie:

  • Agentia nu are postata nici o Oferta de Turism.