Destinatii Europene

Weekend de Ski in Austria - in Tirol

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
20/01/2011 - 23/01/2011
Pret Total:
547 € (136.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ski

Descriere Oferta Turistica:

Hotel Cube Biberwier – Lermoos 3* www.cube-biberwier.at

CUBE-Biberwier Lermoos este situat în staţiunea Langes din Tirol Zugspitz Arena - direct la graniţa cu Germania. Zugspitz Arena este una dintre cele mai frumoase regiuni de vacanţă din Austria !

Situat direct lângă staţia de bază de teleschi Marienberg în Biberwier, Cube Biberwier-Lermoos este casa perfectă pentru toţi iubitorii de sport - de vară şi de iarnă - de aici puteti explora regiunile din jurul muntelui Zugspitze, cel mai înalt vârf din Germania.

Tirol Zugspitz Arena este un paradis pe tot parcursul anului pentru sport şi agrement. Este una dintre cele mai populare sporturi de iarnă din Tirol ! Este un loc ideal pentru schi, snowboarding, schi fond sau săniuş în timpul iernii sau ciclism montan, drumeţii, alpinism sau inot in vara - iubitorii de sport şi de fanii în aer liber sunt siguri ca se vor bucura de aceasta regiune extinsă şi de gama variată de activităţi.

De retinut: Datorita în special numarului mare de camere duble si cu 4 paturi cu duş si WC, Cube Biberwier Lermoos-este un loc de întâlnire pentru familii, grupuri şi călătorii singuri! Cu un design interior si o arhitectura moderna, CUBE este un hot spot pentru oricine cauta o vacanta plina de distractie.

Localizare hotel: la 150m de centrul orasului, in apropiere de statia telecabinei Marien la 1.000m;autostrada: A12/Telfs-West/40km; Gara: Lermoos/2,5km;Teleschi: 50m
Tip masa: Demipensiune (mic dejun pana la ora 15:00 si cina tip bufet).
Facilitati hotel: restaurant tip buffet, restaurant a-la-carte Cube Grill, bar cu program non-stop, Bar Chill out si Apres-Ski, lounge Chill out cu video, internet, discoteca Cube Club, terasa, parcare.
Facilitati camere: 80camere, pentru nefumatori toate dotate cu dus, WC separat, uscator de par, TV cu ecran plat, dulap, "Showroom" - cu incalzire pentru depozitarea echipamentului de ski. In functie de tipul camerelor: camera cu 4 paturi si camera cu 3 paturi.
Sport & Divertisment: zona pentru fitness si relaxare cu sauna si sezlong, aparate cardio, zid alpinism in interior, camera cu jocuri si masa de tenis, Nintendo Wii, Darts si jocuri de societate, filme, seri tematice. Contra cost: inchiriere de echipament pentru ski, ski fond si snowboard, testarea unor noi tipuri de sport: Ski Fox, Snow Cycle cu inchirierea echipamentelor, inclusiv a celor de protectie.

Lermoos - Tirol, Austria. De statiunea Lermoos apartin 30 km de partii de toate nivelurile de dificultate, deservite de o telecabina, 3 telescaune si 3 teleschiuri, la o altitudine ce variaza intre 1000 si 2120 m. In aceasta statiune atat familiile, cat si profesionistii gasesc partii pe placul lor. In zona Grubigstein snowboarderii si freeriderii gasesc partii excelente, neamenajate, iar incepatorii sunt asteptati cu doua instalatii speciale pentru nivelul lor de pregatire si un covor magic langa scoala de ski.

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/ pachet.

Tariful include:
Bilet avion Bucuresti – Munchen – Bucuresti cu compania Lufthansa
Taxe de aeroport
3 nopti de cazare la Hotel Cube Biberwier in tipul de camera ales.
Mic dejun si cina
Skipass pentru Tyrolean Zugspiz Arena
Masina de inchiriat pentru 4 zile cu prealuare si predare in aeroportul din Munchen
Taxe locale
TVA

Tariful nu include :
Asigurarea medicala si storno
Echipamentul de ski
Taxele de drum in Germania si Austria
Carburant pentru masina inchiriata

Orar de zbor Lufthansa
Joi 20.01 sau 03.03 – Bucuresti Otopeni 06 :55 – Munchen 08:00
Duminica 23.01 sau 06.03 – Munchen 15 :40 – Bucuresti Otopeni 18 :35

Conditii inscriere:
Modalitatea de plata a pachetului este: Plata integrala in momentul rezervarii
Tarifele sunt valabile doar pentru aceste date.
Biletele de avion nu permit modificari sau anulari.
Tariful este valabil pentru cazare la capacitatea normala a camerei.

Conditii anulare: in cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:
a) 50% din contravaloarea pachetului pentru anulari din momentul rezervarii pana cu 30 de zile inainte de data plecarii.
b) 100 % din contravaloarea pachetului pentru anulari cu mai putin de 29 de zile inainte de data plecarii.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 277278279
20-Ian-11 - 23-Ian-11625587547

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: EXPLORE TRAVEL