Destinatii Europene

VIETNAM – CAMBODGIA – THAILANDA

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
21/10/2013 - 02/11/2013
Pret Total:
1595 € (122.69€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

VIETNAM – CAMBODGIA – THAILANDA
(P)

HANOI – HA LONG BAY – HUE – DA NANG – HO CHI MINH – SIEM REAP – BANGKOK

Perioada: 21.10 – 02.11.2013

Ziua 1 (21.10): BUCURESTI – DOHA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 16:30 pentru imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Doha. Sosire la Doha la ora 22:55 si plecare spre Hanoi la ora 01:15.

Ziua 2 (22.10): DOHA - HANOI
Sosire la Hanoi la ora 15:10. Transfer in centrul orasului pentru a admira Templul Literaturii – primul colegiu din Vietnam, locas dedicat confucianismului. Ne vom indrepta apoi spre un loc deosebit de pitoresc: Lacul Hoan Kiem. Numele acestuia inseamna “sabia recastigata” si provine dintr-o legenda locala conforma careia imparatul Le Loi a recuperat o sabie din lac pe care a folosit-o cand a invadat China. Ulterior, vom participa la un spectacol inedit cu papusi din lemn pe o scena de apa (Water Puppet Show). Transfer si cazare la Hotel Sunway 4* (sau similar). Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 3 (23.10): HANOI – HALONG BAY
Dupa micul dejun plecam spre golful Ha Long, unul din cele mai frumoase golfuri din lume, cu peste 3.000 de insulite spectaculoase. Ne imbarcam pe vasul Indochina Sails Cruise. Vom incepe croaziera navigand prin golful Bai Tu Long. Vom servi un pranz traditional (set menu) la bordul vasului. Dupa pranz, doritorii se pot bucura de o sedinta de masaj (este necesara rezervare prealabila). Prima oprire va fi la grota Luon pe care o vom putea explora fie in barcute de bambus conduse de localnici, fie in caiace in care vom vasli singuri (contra cost, 12 usd/ persoana). Urmatoarea oprire va fi pe insula Titop, unde ne vom relaxa facand plaja si innotand (45 minute). La ora 17:00 vom pleca spre Luon Bo unde vasul va acosta pentru innoptare. Cina la bordul vasului.

Ziua 4 (24.10): HA LONG BAY – HANOI – DA NANG
Dimineata devreme (ora 06:45) vom servi o gustare in salonul de mic dejun al vasului. Vom participa apoi la un curs de Tai Chi – unul din cele mai eficiente tipuri de exercitii fizice si psihice din lume. Vom vizita apoi Grota Surprizelor (la care vom ajunge urcand 100 de trepte), cea mai mare si impunatoare din golful Halong. Revenim pe vas pentru a servi micul dejun. In jurul orei 11:00 debarcam si plecam spre aeroportul din Hanoi. Pe drum, scurta oprire intr-un atelier de ceramica. Sosire la aeroportul din Hanoi, imbarcare pe cursa spre Da Nang. Transfer si cazare la hotel Danang Riverside 3* (sau similar).

Ziua 5 (25.10): DA NANG – HOI AN – DA NANG
Mic dejun. In prima parte a zilei, vom vizita Muzeul Cham din Da Nang unde vom gasi marturii ale existentei misterioasei civilizatii Cham. Vom pleca apoi spre Hoi An (30km), considerat cel mai cochet oras din Vietnam, o localitate-port foarte bine conservata ce dateaza din secolul XV. Vom servi pranzul la un restaurant local si vom face un tur pietonal cu ghidul local. Orasul este situat intr-un estuar cu plaje lungi, arhitectura fiind un mix de influente japoneze, chineze si vietnameze. Vom descoperi si admira podul japonez, multe case vechi si stradute cochete. Seara, revenim in Danang pentru cazare.

Ziua 6 (26.10): DA NANG – HUE - DA NANG (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Hue, vechea capitala a Vietnamului ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Drumul de la Da Nang la Hue (100km) strabate trecatoarea Hai Van, in traducere “marea de nori” – varful muntilor este in nori, iar baza langa mare. Peisajele sunt spectaculoare! La sosirea in Hue ne vom indrepta cu barca pe Raul Parfumurilor spre Palatul Imperial si pagoda Thien Mu considerata simbolul orasului. Vom vizita Mausoleul regelui Tu Duc, construit cu 20 de ani inainte ca regele sa moara, complexul final fiind format din peste 50 de monumente. Pranz traditional in gradina Y Thao. Seara, revenim in Danag pentru cazare. Tarif informativ: 45 EURO (minim 25 platitori).

Ziua 7 (27.10): DA NANG – HO CHI MINH
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor spre Ho Chi Minh cu plecare la ora 09:30. Sosire la Ho Chi Minh la ora 10:40. La sosire vom face tur panoramic in fostul oras Saigon, cunoscut timp de secole ca si “Perla Orientului”. Vom admira Palatul Prezidential, Catedrala Notre Dame, cladirea Postei si piata locala Ben Thanh. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi, Vietnam fiind o destinatie foarte cunoscuta si pentru nivelul scazut al preturilor. Seara, croaziera cu cina inclusa pe raul Saigon.

Ziua 8 (28.10): HO CHI MINH - PIATA PLUTITOARE CAI BE (100km)
Mic dejun. Astazi plecam spre Cai Be, oras situat in inima Deltei Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale si golfulete. Ne imbarcam si plecam in explorarea acestor canale. In drum vom vizita piata plutitoare de la Cai Be unde se aduna zilnic zeci de ambarcatiuni pline cu fructe si legume. Dupa pranz (servit intr-un restaurant local), vom reveni in Ho Chi Minh pentru cazare.

Ziua 9 (29.10): HO CHI MINH – SIEM REAP
Dimineata transfer la aeroport pentru zbor la Siem Reap unde vom ajunge in jurul pranzului. Transfer si cazare la hotel 3*. Dupa amiaza, vom incepe descoperirea complexului Angkor, o capodopera arhitecturala si artistica a Imperiului Kmer. Cele mai mari si cunoscute “orase fortificate” sunt Angkor Wat si Angkor Thom. Anghkor Wat, literal “oras templu” este, probabil, cea mai mare structura religioasa din lume. Seara ne vom indrepta spre Phnom Bakheng – “Muntele central”; situat pe cea mai inalta colina, este locul unde oamenii se aduna sa admire apusul de soare peste jungla si Anghor Wat. Transfer la hotel.

Ziua 10 (30.10) Complexul ANGKOR
Intreaga zi este dedicata vizitei unuia din cele mai frumoase si fascinante locuri de pe pamant: complexul Angkor, simbolul Cambodgiei, principala atractie a tarii, motiv pentru care ocupa un loc de cinste pe steagul national. Vom intra pe poarta de sud, flancata de statui gigantice ale unor zei si demoni. In interior vom admira Terasa Regelui Lepros si Terasa Elefantilor, de unde regele vorbea curtii si privea evenimentele din piata regala. Continuam cu vizitarea templului Bayon, ce are forma unei piramide compusa din 54 de turnuri, ceea ce impresioneaza si mai mult fiind cele 200 de statui reprezentand figuri omenesti. Dupa amiaza ne indreptam spre lacul Tonle Sap, cel mai mare cu apa dulce din dus-estul Asiei, un loc curgator ce isi schimba directia de curgere de 2 ori pe an. In jurul lacului sunt numeroase sate plutitoare. Vom vizita si noi unul din aceste sate, vom vedea cum traiesc localnicii, cum vizita scoala si biserica, vom merge la o ferma de crocodili si la o crescatorie de pesti. Vom reveni in oras pentru a vizita Les Artisan D’Angkor, o insitutie care isi propune sa readuca la viata arta vechilor kmeri, un loc unde vom vedea cum studientii invata arta sculpturii si de unde ne vom putea achizitiona numeroase suveniruri.
Cina la un restaurant local cu participarea la un spectacolo traditional al Khmerilor.

Ziua 11 (31.10): SIEM REAP - BANGKOK
Mic dejun. Astazi plecam cu autocarul spre Bangkok. Drumul dureaza aproximativ 6 ore. Sosire in Bangkok in cursul serii, transfer la hotel Prince Palace 4* (sau similar).

Ziua 12 (01.11): BANGKOK
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe templul Wat Traimit (Budha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri înaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos încrustate in sidef), Klong Tour si terminam cu Wat Arun (Templul lui Dawn). Dupa amiaza, optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resenta regilor Thailandei. In jurul orei 23:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor Bangkok – Doha.

Ziua 13 (02.11): BANGKOK – DOHA - BUCURESTI
Plecare din Bangkok la ora 02:10 si sosire la Doha la 05:15. Decolare spre Bucuresti la 08:35 si sosire la 12:45.


PRET/ persoana: 1.595 (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 370 EURO


Servicii incluse:
• transport avion Bucuresti – Hanoi si Bangkok - Bucuresti cu compania QATAR AIRQAYS (schimbarea curselor la Doha)
• transport avion: Hanoi – Da Nang, Da Nang – Ho Chi Minh, Ho Chi Minh – Siem Reap cu compania Vietnam Airlines
• transport cu autocar local Siem Reap - Bangkok
• 11 nopti cazare in hoteluri de 3*: 1 noapte in Hanoi, 1 noapte pe vas in Halong Bay, 3 nopti in Da Nang, 2 nopti in Ho Chi Minh, 2 nopti in Siem Reap, 2 nopti in Bangkok.
• 10 mic dejunuri, 3 mese de pranz (zilele 3, 5, 8), 4 cine (zilele 2, 3, 6, 10)
• excursiile, croazierele, vizitele si intrarile mentionate in program
• taxa procesare viza Vietnam
• insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
- taxe de aeroport zboruri intercontinentale 280 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- taxe de aeroport zboruri cu companii locale 95 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- taxa de viza si procesare acte Thailanda: 35 EURO/ persoana;
- baccsisuri: 35 USD/ persoana (se achita insotitorului roman de grup la sosirea in Hanoi)
- taxa intrare si aplicare viza Vietnam 45 USD/ persoana - se platesc la sosirea pe aeroportul din Hanoi (tarif informativ);
- taxe de viza pentru Cambodgia 20 USD/ persoana - se platesc la sosirea pe aeroportul din Siem Reap (tarif informativ);
- taxele de iesire din tarile vizitate aprox. 30 USD/ persoana (se platesc pe aeroport, la plecare din tarile respective);
- asigurarea medicala (obligatorie);
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice, in pachet cu asigurarea medicala)
- excursiile optionale .

Orar informativ de zbor:
21.10 Bucuresti 18:25 – Doha 22:55 / 01:15 – Hanoi 15:10 (pe 22.10)
02.11 Bangkok

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel