Destinatii Europene

Vietnam - Cambodgia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
01/03/2011 - 01/10/2011
Pret Total:
1795 € (138.08€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:



VIETNAM – CAMBODGIA
Perioada: 05.10 – 17.10.2011

Ziua 1 (05.10): BUCURESTI – VARSOVIA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 12:45 pentru imbarcare cursa LOT cu destinatia Varsovia. Vom sosi in Varsovia la ora 15:30. Lasam bagajele in aeroport si plecam intr-un scurt tur panoramic al capitalei Poloniei. Revenim la aeroport in jurul orei 20:30 pentru imbarcare cursa LOT cu destinatia Hanoi.
Ziua 2 (06.10): VARSOVIA - HANOI

Sosire la Hanoi la ora 14:25. Transfer si cazare la hotel 4*. Timp liber pentru odihna si cina intr-un restaurant local.
Ziua 3 (07.10): HANOI – HALONG BAY

Dupa micul dejun, plecam spre golful Ha Long, unul din cele mai frumoase golfuri din lume, cu peste 3.000 de insulite spectaculoase. Ne imbarcam pe vasul Huong Hai Junk si vom petrece ziua navigand prin Parcul National, un taram de basm. Vom vizita una din cele mai impresionante grote ale golfului, Sung Sot, ne vom relaxa pe plaja Soi Sim sau vom admira o frumoasa priveliste de pe varful muntelui Titov, toate acestea facandu-ne sa regretam sfarsitul zilei. Pranz, cina si cazare pe vas.

Ziua 4 (08.10): HA LONG BAY – HANOI
Mic dejun pe vas. La ora 08:00, imbarcati in canoe din bambus, plecam in explorarea pesterii Luon. La ora 09:00, revenim in Ha Long si plecam spre Hanoi. Pe drum, scurta vizita la fabrica de ceramica Bat Trang. Dupa-amiaza, tur panoramic de oras in capitala Vietnamului pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Templul Literaturii – primul colegiu din Vietnam, locas dedicat confucianismului, Muzeul de Etnologie, Templul Ngoc Son. Vom servi cina intr-un restaurant local. Dupa cina vom participa la un spectacol inedit cu papusi din lemn pe o scena de apa (Water Puppet Show). Cazare la hotel 4*.

Ziua 5 (09.10): HANOI – HUE
Transfer dimineata devreme la aeroport pentru zbor Hanoi – Hue. Sosire la Hue, vechea capitala a Vietnamului ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Vom vizita Palatul Imperial, pagoda Thien Mu considerata simbolul orasului si piata traditionala Dong Ba. Seara, cina si muzica traditionala in gradina Y Thao. Transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 6 (10.10):HUE – DANANG – HOI AN
Dupa micul dejun, plecam spre Mausoleul regelui Tu Duc. Mormantul a fost construit cu 20 de ani inainte ca regele sa moara, complexul final fiind format din peste 50 de monumente. Ziua continua cu vizitarea celui de-al doilea Mausoleu regal, cel al regelui Khai Dinh. Plecam spre Hoi An, drumul fiind o experienta de neuitat de-a lungul tarmului maritim. Scurte opriri pentru vizita “Muntelui de Marmura” din Danang. Seara, cina si cazare hotel 3*.

Ziua 7 (11.10): HOI AN – DANANG – HO CHI MINH
Transfer la aeroportul din Danang pentru zbor spre Ho Chi Minh. Dupa-amiaza tur de oras in fostul oras Saigon, cunoscut timp de secole ca si “Perla Orientului”. Vom admira Palatul Prezidential, Catedrala Notre Dame, cladirea Postei si piata locala Ben Thanh. Seara, croaziera cu cina inclusa pe raul Saigon. Cazare hotel 3*
.
Ziua 8 (12.10): HO CHI MINH
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau plimbari individuale. Optional, excursie croaziera in delta Mekong si insula My Tho unde vom avea ocazia sa ne plimbam prin livezi de pomi fructiferi si sa degustam fructe tropicale. Seara, cazare 3*.

Ziua 9 (13.10): HO CHI MINH – PHNOM PENH
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Ho Chi Minh – Phnom Penh. Sosire in capitala Cambodgiei la ora 13:15. Transfer si cazare la hotel 4*. Dupa-amiaza vom vizita Palatul Regal si Pagoda de Argint, iar seara ne bucuram de imaginea apusului la Wat Phnom.

Ziua 10 (14.10): PHNOM PENH – SIEM REAP
Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru zbor la Siem Reap. Cazare la hotel 4*. Dupa amiaza vizitam ruinele templelor Preah Khan si Neak Poan. Cina la un restaurant local.

Ziua 11 (15.10): SIEM REAP
Dimineata devreme incepem vizita unuia din cele mai frumoase si fascinante locuri de pe pamant: complexul Angkor, simbolul Cambodgiei, principala atractie a tarii, motiv pentru care ocupa un loc de cinste pe steagul national. Cele mai mari si cunoscute “orase fortificate” sunt Angkor Wat si Angkor Thom. Anghkor Wat, literal “oras templu” este, probabil, cea mai mare structura religioasa din lume. Angkor Thom, literal “marele oras” este un oras fortificat ale carui porti se deschid spre o padure de 203 hectare. Ziua continua cu vizitarea templului Bayon, cu multitudinea de turnuri cu figuri, cu Terasa Regelui Lepros si Terasa Elefantilor, de unde regele vorbea curtii si privea evenimentele din piata regala.

Ziua 12 (16.10): SIEM REAP - HANOI
Mic dejun. Ultima zi este dedicata uimitorului templu din gresie roz de la Banteay Srei. Dupa pranz, vom admira lacul Tonle Sap, cel mai mare lac al Cambodgiei, motorul unei natiuni de rauri, baraje si campuri de orez. La ora 16:00 transfer la aeroport pentru zbor Siem Reap – Hanoi. Sosire la Hanoi in jurul orei 19:45. Transfer la aeroportul international din Hanoi pentru imbarcare pe zborul companiei LOT cu destinatia Varsovia. Plecare la ora 23:25.

Ziua 13 (17.10): VARSOVIA - BUCURESTI
Sosire in Varsovia la 06:05 si plecare spre Bucuresti la 11:05 unde vom ateriza la ora 13:55.
PRET/ persoana: 1.795 (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 370 EURO


Servicii incluse:

transport avion Bucuresti – Hanoi si retur cu compania LOT (schimbarea curselor la Varsovia)
transport avion companii locale: Hanoi – Hue, Danang – Ho Chi Minh, Ho Chi Minh – Phnom Peng, Phnom Penh – Siem Reap, Siem Reap – Hanoi
10 nopti cazare cu mic dejun inclus in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Hanoi, 1 noapte pe vas in Halong Bay, 1 noapte in Hue, 1 noapte in Hoi An, 2 nopti in Ho Chi Minh, 1 noapte in Phnom Penh, 2 nopti in Siem Reap
8 cine si 2 mese de pranz
excursiile, croazierele si vizitele mentionate in program
taxa procesare viza Vietnam
tur de oras in Varsovia pe data de 05.10.2011, cu transportul public
insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
taxe de aeroport zboruri internationale 195 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
taxe de aeroport zboruri cu companii locale 95 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
taxa intrare si aplicare viza Vietnam 30 USD/ persoana - se platesc la sosirea pe aeroportul din Hanoi (tarif informativ);
taxe de viza pentru Cambodgia 20 USD/ persoana - se platesc la sosirea pe aeroportul din Phnom Penh (tarif informativ);
taxele de iesire din tarile vizitate aprox. 30 USD/ persoana (se platesc pe aeroport, la plecare din tarile respective);
asigurarea medicala (obligatorie),
asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)

intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale, bacsis pentru soferi, ghizi locali si bagajisti.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI VIETNAM:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei
5 fotografii tip pasaport.


TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT:
50 LEI/persoana/ sens (dus sau intors) din orasele PLOIESTI, URZICENI, PITESTI, ALEXANDRIA, GIURGIU, TURNU MAGURELE.
75 LEI/ persoana/ sens (dus sau intors) din orasele CONSTANTA, CALARASI, SLOBOZIA, BUZAU, TECUCI, BRAILA, GALATI, TULCEA, CRAIOVA, SLATINA, FOCSANI, VALCEA, BRASOV.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS